2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام گل بانو دور این دکتر مکترها رو خط بکش. اینا فقط یه راه بلدن اونم سزارینه... تو هم همون کاری رو ...

حقیقت فقط واسه اینکه برام دستور سونو آنومالی بنویسه رفتم وگرنه از قبل هم می‌دونم هیچ دکتری همراهی نمیکنه، ولی بدجور با حرفشون دل آدمو خالی می‌کنن.

منم مثل خودت به گزینه تهران رفتن فکر میکنم با وجود اینکه برادر و خواهرم هر دو تهران هستن ولی اصلا راحت نیستم بخوام با دوتا بچه و برفرض مهیا شدن مرخصی همسرم بخوام راهی تهران بشم.

منم فانتزی ذهنم شروع دردهای زایمانی عالی ،برسم بیمارستان فرصت تصمیم برای دکتر نمونه 😉😅 تا این حد ایده آل.

گرچه چنین شرایطی رو تا حدودی واسه دومیم داشتم با بریچ موندن بچه ،ایده آلم فروریخت.

دوستان ،من در یک وضعیت نامعلومم 😐 ، دکتری که دوبار سزارینم کرده و دفعه قبل می‌گفت شرایطت مهیا باشه ...

سلام عزیزم،منم بعداز دوبار سز به یاری خدا تونستم طبیعی زایمان کنم.تهرانم،دکترم خانم امیرآبادی بود،در عرض ۴ساعت طبیعی بدنیا آوردم پسرمو الحمدلله.شما کجا هستین؟

الهی وربی من لی غیرک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معاینه که نکرد ، فقط سونوی ان تی رو نگاه کرد ،بعددستگاه سونو ۵ ثانیه گذاشت و برداشت ، یعنی سونو نکرد ...

یعنی دکتر اصلا سونو آنومالی انجام نداد؟

جفت که هر زمان از بارداری ممکنه پایین بیاد ولی بیشترش قبل ماه ۴ اتفاق می افته و چن هفته ای هم بالا میکشه... ولی با این اوصافی که گفتی، حرف دکتر قابل اعتماد نیست. برو جای دیگه سونو شو😶

منم پیش دکتری که نتونه به بیمارش آرامش بده اصلا نمیرم

توکلت به خدا باشه... از همین حالا ذهنتو آشفته نکن

ان شاءالله خدا خودش بهترین و خیرترین مسیرو جلو پات میذاره

از توسلات شب های فاطمیه غافل نشو... 

نمی‌دونم والا🤷 دنده ی سمت چپ اون وسط مسطا، کلا پهلوی چپم از رده خارج شده، به راست هم با عذاب الیم ...

سلام عزیز

بیا از خودت خبری بده. خیلی تو فکرتم

دکتر رفتی؟ چی گفت؟ تصمیمت چی شد؟

سلام عزیز بیا از خودت خبری بده. خیلی تو فکرتم دکتر رفتی؟ چی گفت؟ تصمیمت چی شد؟

سلام.

امروز رفتم دکتر، از صبح یه کم تکوناش نامفهوم بودن، توی معاینه هم دهانه کامل بسته بود.

دیگه دگتر گفت یاامشب بستری شم یا یه سونو فردا بدم و دوشنبه اگه پبشرفت نکردم با توجه به سابقه ی دفع بستری شم.

ولی یه حس مادرانه ای بهم گفت بهتره امشب بستری بشم.

ایشون هم دفع کرده بودن 🤦😫😡

خدا رو شکر الان دو تامون خوبیم.

منم الان دارم به ویبک ۳ فکر میکنم😁😁😁

ان شاالله که خیره و زایمان خوبی داشته باشی ، عزیزم دکترت کیه؟

سلامت باشی، همچنین شما،توی اتاق عمل هم براتون دعا کردم.

اابته برای همه‌ی بچه های تاپیک، فقط اسامی پروفایل ها رو میگفتم شانس بیاریم درست اصابت کنه😁

دکتر شریفی بودن عزیزم.

سلام مامانا من الان٣٣ هفته هستم از ١٥ هفته درد لگن داشتم الان اين چند روز خيلي شديدتر شده البته ورزش هامو هم خيلي بيشتر كردم وزن سونو داپلر كه رفتن جنين ١/٨٠٠ بود كه ماما گفت مولتي هارو قطع كن كه بتوني وي بك كني به نظرتون اين درد لگن ها و كشاله راني كه دارم نشونه اينه كه لگنم داره باز ميشه و ميتونم راحت طبيعي زايمان كنم يا نه ربطي نداره؟

من دکترمو عوض نکردم عزیز با دکتر شریفی بودم. ایشون روز زایمانم تهران نبودن، دکتر مصطفایی رو واسم هم ...

تو تاپیک خاطرات ویبک دیدم خیلی از خانم صابریان راضی بودن و هم این که مطب شون نزدیکه به ما 

میتونم فقط ماما داشته باشم یا حتما باید پیش پزشک هم برم؟ 

سلام عزیزم،منم بعداز دوبار سز به یاری خدا تونستم طبیعی زایمان کنم.تهرانم،دکترم خانم امیرآبادی بود،در ...

الحمدلله که موفق شدی عزیزم ، خیلی هم عالی

بابل هستم جان.دکترهای اینجا جبهه میگیرن 

یعنی دکتر اصلا سونو آنومالی انجام نداد؟ جفت که هر زمان از بارداری ممکنه پایین بیاد ولی بیشترش قبل م ...

دکتر زنان منظورمه که به جای مثلا معاینه شکم و گرفتن ضربان قلب بچه، دستگاه سونو گذاشت و برداشت.

سونو آنومالی که باید جدا برم،

نه متاسفانه اصلا آرامش نداد،بلکه طلبکارانه صحبت کرد بعد از اینکه درباره ویبک صحبت کردم

بالاتر اشتباه نوشتم به جای ۵ هفته نوشتم ۵ ماه! 

، تو ان تی جفت پایین نبود اوکی بود،ولی دکتر زنان که دیروز یه لحظه سونو گذاشت گفت کمی پایینه، همین جای سوال برام شد با گذشت ۵ هفته پایین اومده جفت؟

سلام. امروز رفتم دکتر، از صبح یه کم تکوناش نا مفهوم بودن، توی معاینه هم دهانه کامل بسته بود. دیگ ...

سلام ، مبارک باشه عزیزم ، الحمدلله که هردو سلامت هستید ،هفته ۴۱ بودی درسته؟ ان شاالله زایمان بدون عارضه و سبکی برات بوده باشه جبران بشه برات.

آفرین به روحیه ات مامان جان، ویبک سه ، منم کنارتم   

بیا بگو بچه هات چند سالشونه و خودت چندی، من یادم نیست متاسفانه!! 

سلام. امروز رفتم دکتر، از صبح یه کم تکوناش نا مفهوم بودن، توی معاینه هم دهانه کامل بسته بود. دیگ ...

سلام عزیزم
قدم نورسیده تون مبارک🥰 ان شاءالله عمر و عاقبتش به خیر
خداروشکر که به سلامت بغلش گرفتی❤
الان حال خودت چطوره؟ درد دنده ت بهتره؟
اگه خونوادگی سرما خوردید، فاصله تون با نوزادو رعایت کنید
خودتم فقط واسه شیردهی بغلش کن. حین شیردهی هم چن لایه ماسک جلو دهنت بزن