2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست
صفاجون ناراحت شدم  پاشو برو بیمارستان یه سونو اورژانسی بده  مگه فعالیتی داشتی که به خونر ...

ممنون از مهربونیت 

خونریزی به اون معنای روان که خودش بخواد بریزه بیرون نبود. فقط حجم و رنگ چیزی که دیروز بیرون اومد خیلی با قبلیا متفاوت بود. تا ظهر رفع شد. نه درد ندارم هیچ علامت دیگه ای هم ندارم. دیروز عصر هم رفتم دکتر. سونو که خب نداشت و نکرد ولی کلا گفت فقط شیاف بذار تا یک هفته بعداز قطع لکه بینی هم ادامه بده. حتی اربعین رو که گفتم اگر خوب شدم برم؟ بخاطر گرما گفت نرو نه بخاطر فعالیت زیادش😒

حالا برای هفته بعد باز نسخه سونو گرفتم ازش که برم خودم مقایسه کنم وضعیت هماتوم رو. 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از مهربونیت  خونریزی به اون معنای روان که خودش بخواد بریزه بیرون نبود. فقط حجم و رنگ چیز ...

ان شا الله که چیزی نیست 

خداروشکر که رفع شد 

گروه سخته با سه تا بچه استراحت ولی باز میتونی استراحت کن 

کاش دوهفته ای میومدی اصفهان تا راحتتر استراحت کنی و دکتر و سونو میرفتی و با خیال راحت برمیگشتی خونه صفاجون

ان شا الله که چیزی نیست  خداروشکر که رفع شد  گروه سخته با سه تا بچه استراحت ولی باز میتو ...

مامانم اینا دارن میرن کربلا. اصفهانم بیام کسی نیست😅

استراحت دارم نگران نباش. دیروز تمیزکار آوردم خیلی بهم غر زد که خونه خیلی کثیفه ولی توجهی نکردم تا کارشو بکنه. اگر تمیز بود که آدم نمی آوردم. والا به خدا تمیزکارم میاری صدبار باید ازش عذرخواهی کنی... اصلا یه وضعی... ولی خلاصه همه روز رو دراز کش بودم. جز به اندازه یه غذا گذاشتن مختصر بلند نشدم. بقیه روزها هم تنها کارم همین غذاست و دستشویی محمدجواد. بقیه اش رو استراحتم

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
مامانم اینا دارن میرن کربلا. اصفهانم بیام کسی نیست😅 استراحت دارم نگران نباش. دیروز تمیزکار آوردم خ ...

خوب کاری میکنی عزیزم 

ان شا الله با یکی دوهفته رعایت کردن و استراحت به طور کامل برطرف بشه🤲♥️

به یاد تک تک عزیزان بودم ساعت ۷ دخترکم دنیا اومد. 

خیلی خیلی تبریک میگم. ان شاءالله همیشه سالم و سلامت باشین🤲

برا ما باردارای ویبکی دعای مخصوص لطفا ک بتونیم بسلامتی و ان شاءالله با زایمان طبیعی نی نی مون رو بغل بگیریم🤲🙏🌷

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

سلام 

من خیلی دلم میخواد ویبک انجام بدم و این تاپیکو خیلی خوندم به همه مامانایی که طبیعی زایمان کردند تبریک میگم و امیدوارم بقیه هم به سلامتی بتونند طبیعی زایمان کنندبرای منم دعا کنید چون من مشکل تنگی لگن دارم فکر نمیکنم برای من راه چاره ایی باشه،نمیدونم اینجا کسی بوده که دکترا بهش گفته باشند لگنش تنگه ولی زایمان طبیعی کرده باشه یا ن،لطفا اگر اطلاعی دراین مورد دارید بگید

🌷