2777
2789
عنوان

زوری میگفت چای بخور

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 68 پست
ن کمه😐

خودشم میاد میخوره 

من باتعدا د میوه های خورده شده اش مشکلی ندارم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

یعنی خداییش چه فکر بدی میتونی بکنی؟ میوه سه تا برای خانم باردار با معده حساس شده زیاده سبزی هم سعی ک ...

خودشم بارداره 

میوه داشت میخورد 

بعد من لیمو شیرین ریز داشتم میخوردم 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا فکرم ب دعا نرفت من باردارم اونم بارداره دوساعت بعد غذا میوه آورد ولی فقط بمن میگفت چای بخور ...

یعنی از شناختی که داری فک میکنی حسوده و تیکه انداخته؟خب شماهم میبینی بدش میاد نرو۳تامیوه بخور

وکیلم...❤️

اره زیاده باردار شدی قرار نیست پرخوری کنه میوه تو بارداری باعث نفخ میشه اسید معده ات میره بالا ترش م ...

معده ام یک ماهه آتیشه 

من لیمو شیرین ریز برداشتم بخورم ک یه کم تلخی رو ببره 

اونم داشت میوه می‌خورد 

ب من اصرار پشت اصرار بیاچای بخور 

نمیدونم شایدم من حساس شدم

خودشم بارداره میوه داشت میخورد بعد من لیمو شیرین ریز داشتم میخوردم

اینو دیگه نمیدونم چرا به شما اینجوری گفته ولی ما دوستانه و طبق تجربه های خودمون بهت میگیم کمتر بخور و اجیل هم بخور مثلا ده تا دونه پسته دوتا گردو پنج تا بادوم .بیشتر نخوریا . کشک حتما در روز دو قاشق بخور نه بیشتر .میوه در طول روز سه تا بخور . خرما در طول روز پنج تا بخور نه بیشتر 

یعنی از شناختی که داری فک میکنی حسوده و تیکه انداخته؟خب شماهم میبینی بدش میاد نرو۳تامیوه بخور

آخه من باردار شدم تبریک نگفت 

روشو می‌کرد اونور یعنی من نمیشنوم 

بعد خودش بدو بدو باردار شد بعد توچهارماهگی من تبریک گفت میگفت فکر میکنم شوخی میکنی 

تنها کسی ک حرفمو فهمید شما بودید

اینو دیگه نمیدونم چرا به شما اینجوری گفته ولی ما دوستانه و طبق تجربه های خودمون بهت میگیم کمتر بخور ...

مرسی عزیزم 

درست میگی😘

شاید دلیلش این بوده تنها فرد حامله تو اون جمع شما بودی

خودشم حامله ست 

چرا چای نخورد

چون فقط تو باردار بودی

خودشم بارداره 

میوه میخورد

چ منظوری بابابنده خدا راس گفته چایی میخوردی 

اگه قصد دعا و چیزیم داشت که صد در صد خرافاته تو همون غذا و میوه میداد نه تو چای

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
معده ام یک ماهه آتیشه من لیمو شیرین ریز برداشتم بخورم ک یه کم تلخی رو ببره اونم داشت میوه می‌خورد ب ...

برای معده ات حجم غذا رو کم کن ولی وعده هاتو ببشتر کن مثلا ساعت ده بعد صبحونه ات ضعف کردی یه لقمه پنیرگردو بخور تا هم معده ات خالی نمونه هم با حجم زیاد سنگین نشه .بارداری همینه معده خیلی اذیت میشه

همیشه بخندی عزیزم😘

همچنین عزیزم

بخاطر مامانم حالم گرفته بود باخوندن  کامنتت خنده ام گرفت 

دلت همیشه شاد گلم

قربونت عزیزم ان شاءلله به سلامتی فارغ بشی و نینی نازتو بغل بگیری

مرسی فداتشم 

انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده 

همین الان بزرگترین آرزوتو برآورده کنه 

با نی نی تودلیم ازته دلم گفتم