2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
من انقدررر از شما خوشم میاد ،خوشبحالتون التماس دعا 

ای بابا خواهش میکنم خواهر   

من التماس دعا دارم واقعا... 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیمارستان امید  البته من فکر می کنم این اتفاق تو اکثر بیمارستانا به خاطر تقاضای بعضی از مامان ...

من که بیمارستان انصاری بودم، خواب بودم پرستار آمد تو اتاق، همین که بیدار شدم، فقط گفت می خواهم واکسنش رو بزنم، تا گفتم نه نمیخواد، اون واکسن رو زد  

عزیز دلم حالتو میفهمم😭  وقتی میرفتم برا عمل ماما ی بخش اومده میگه بادکتر همراهی نمیکنی زور نمی ...

فقط و فقط خدا رو داریم هممون. ان شاءالله خودش بهترین ها رو برامون رقم بزنه🤲

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
حتما عزیز. نگران نباش.  کار خوبی میکنی. ببین چند تا دکتر داره با همشون یه ویزیت بگیر اک ...

خداروشکر ک شما تونستین و زایمان طبیعی با خاطره خوب داشتین. ان شاءالله این زایمانتون هم عالی پیش میره. برا ماهم دعا کنین خدا کمکمون کنه و خاطره خوبی بشه زایمانمون🤲🌷

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
من خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم به شدت تحت انواع فشار ها هستم بچه هم نمیچرخه همه میگن م ...

سلام عزیزم واقعا درکت میکنم اینکه همه میگن می‌چرخه و هرکار می‌کنی ذره ای جابه جا نمیشه چقدر سجده رفتم چقد بالای شکمم یخ زد از کیسه آب یخ چقد زجه زدم برای خدا و اهل بیت ولی صلاح نبود و نشد که نشد درسته میگم راضیم به رضای خدا و می‌دونم به صلاحمه ولی ته ته دلم میگم کاش صلاح عوض میشد میگفتم بعضی ها مرده رو پیش اهل بیت زنده میکنن من چرا نمیتونم این حاجتمو بگیرم نذر کردم ولی نشد حتی بارها با خودم گفتم کاش زمان قدیم بود که مجبور بودم تو خونه زایمان کنم...حالا شما هم باید بسپاری دست خدا سخته بخاطر بریچ بودن سزارین بشی ولی وقتی خدا میخواد چاره ای نیست...ان شا الله که مال شما می‌چرخه چون دوتا طبیعی داشتی احتمالش خیلی بیشتر نسبت به من.توکل کن به خدایی که از مادر بیشتر دوستمون داره و قادر مطلق

سلام عزیزم واقعا درکت میکنم اینکه همه میگن می‌چرخه و هرکار می‌کنی ذره ای جابه جا نمیشه چقدر سجده رفت ...

سلام عزیزم

چقدر خوب گفتی چقدر دقیق حالم رو توصیف کردی. 

برام دعا کن

اولین کاری که میکنم بعد بیدار شدن، اینه که دست بزنم ببینم سرش کجاست  

هربار که شدید تکون میخوره میگم الان ممکنه بره پایین

بین تموم دل‌مشغولی هایی که دارم این برام از همه مهم تره. 

شاید خدا میخواد با این عشق به زایمان طبیعی امتحانم کنه. 

حتی اگر بچرخه هم، این روزا فهمیدم چقدر سختمه ازش دل بکنم. چقدر برام مهم و عزیزه

چقدر روش حساب کردم که خدایا اون موقع دیدار خصوصی من و تو، توی اوج دردا

واقعا سختمه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دستت درد نکنه عزیزم همین پنبه رو باعرق کاسنی خیس کنم بزنم کافیه؟

اره عزیزم، با پنبه بزن بذار کنار دستت تندتند بکش رو همونجا ک عرق سوز شده، حمومم ک میبریش میشه توی وان آب، گل ختمی بریزی بچه رو بذاری توش برا خنکی خوب بید.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

سلام خانوما.تقریبا یک‌ماهه گاهی رو لباس زیر پسرم مدفوع میبینم.میربرمش دستشویی دیگه مدفوع نمیکنه.همون یه ذره است.دوسال ونیمه داره. پنج ماهه از پوشک گرفتمش تا حالا اینجوری نبوده.روزی یکبار هم معمولا مدفوع داره که خبر می‌کنه میبرمش دستشویی.نمیدونم چرا اینطوری شده.کسی تجربه ای داره

من خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم به شدت تحت انواع فشار ها هستم بچه هم نمیچرخه همه میگن م ...

من درکت میکنم 😟 

پسر دومیم هم مدتی بریچ بود 

آدم زورش میاد به خاطر همچین دلیلی سر بشه. ان شاء الله که اینطور نمیشه توکل به خدا

نمیری تهران خ صابریان بچرخونه برات؟ 

من بودم ماشینو نگه میداشتم خونه رو عوض میکردم 

چون هم عادت کردین بهش

هم هر خونه ای باشه آدم خسته میشه  بالاخره یه تفریحی لازمه

بگردین شاید فرجی بشه و خونه خوبی هم پیدا کنین

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
دوستان ورزش‌هایی که واسه پایین اومدن نی نی هست الان انجام بدم زود نیست؟ سجده چند ساعت برم خوبه؟ دو ه ...

نه بابا چرا زود باشه!!! انحام بده. فرتی که نمیاد پایین😅

سجده هم روزی یه ساعت خوبه اگر بیشتر بتونی هم بهتر 

پیاده روی هم خونه انجام بده. نیم ساعت صبح نیم ساعت شب. شکمبند ببند و تند راه برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
@rasta10   و باقی دوستان میخوام مواردی که برای زایمان نیازه بخرم جز چای کوهی و مقل ازرق و ب ...

تاپیک نکات و راهکارها رو ببین 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40