2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733798 بازدید | 90148 پست
سلام بچه ها میشه کمکم کنید. من این ماه گفتم ک قرص دوفاستون مصرف میکنم پودر فولیک اسید و ی مکمل برا ...

عزیزم ممکنه کاذب باشه بخاطر داروها، مراقب باش حالا، یه هفته دیگه آزمایش بده. چون میگی نزدیک پریودیتم هس. اگر نباشی پریود میشی.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.ممنون از احوالپرسیت   دختر کوچولوت خوبه ان شاءالله؟خوب شیر میخوره؟از طرف من آروم لپ ...

عزیزم بفکرت بودم، این تیکرت فعال نکردی از اخر، خب الان باید اخرهایت باشد دیگر، اینوهمه چیزای خوب،‌ بدیا رو میبینی، باز جای شکر داره که با یه درد امپولو یه خاله سوسکه از خود به در شدی . 🤪 نامردا شاسی بلند دوس دارنااااا؟!😁

ازین اسپری کامن بزن که شکل سوسکه، قلع و قمع میشن.

این اخرا اکثرا‌ خوف و رجا میگیردشون. طبیعیه. وقتی میسپری به خدای ارحم الراحمین خیالت راحت میشه. اونایی هم که فوت شدن خداوند رحمتشون کنه. میتونی ب گفته رستا الرحمن بخونی هم واس ارامش رفتگان هم خودت. از اون بنده خدام معذرتخواهی کن، شرایطتو میدونن دیگه، میگذرن، بعد حال خودت بهتر میشه سبک میشی

شبام ک هوا بهتره یکم برین بیرون، یه فلاسک چایی ببرین، حالو هوات عوض شه بیای بیرون ازین فکروخیالا.

زندگی و چیزای دستوپاگیرش همیشه هستن. چهوما باشیم چه نباشیم، پس رها کن خودتو ازشون این چندروز مادرم.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
بدبختی اینکه قرص آرامبخش هم خوردم

نگاکن فرض بذار ک بارداری، منم چیزایی مثه این تجربه ت، تجربه دارم، واقعا بذارشون کنار، اگر باردار باشی میخوای همش جوش بخورس ک اگر فلان اگر پشمدان؟! یعنی عملا بیای رو چیزایی جوش بخوری که نه قطعی هستن نه کاری از دستت برمیاد براشون؟! پس بسپر بخدا ازته دل، دیگه هم اومدن تو ذهنت پسشون بنداز اونور. نذار چیزی آرامشو ازت بگیره. خداهم خیلی زیاد کمکت میکنه. مطمین باش. الان توی خوراک مراعات کن، تا ان شاالله مطمئن شی از خودت.

سلام بچه ها میشه کمکم کنید. من این ماه گفتم ک قرص دوفاستون مصرف میکنم پودر فولیک اسید و ی مکمل برا ...

سلام عزیزم

آمپول hcg تزریق کردی؟؟؟

اگه واسه آزاد شدن تخمک hcg تزریق نکردی... و خط کمرنگ تو مدت زمان معین بیبی چک افتاد، مبااارکه🥰 مامان شدی😍🤩

دوفاستون فقط سطح پروژسترون رو افزایش میده و باعث مثبت شدن بیبی چک نمیشه

واسه اطمینان از چن مارک مختلف بیبی چک بذار ... نتیجه شم به ما بگو🥰

بدبختی اینکه قرص آرامبخش هم خوردم

چه دارویی مصرف میکردی؟

اگه تکرار کردی و تستات همه مثبت بود ، شبانه روزی جای آب ، آب سیب طبیعی بخور که سموم و عوارض دارو از بدنت دفع شه

فعلا که بچه نه قلبش تشکیل شده نه هیچی...

ان شاءالله چیزی نمیشه... بسپرش به دردونه امام حسین(ع)

فعلا چن سری تست بذار و مطمئن شو

سلام عزیزم آمپول hcg تزریق کردی؟؟؟ اگه واسه آزاد شدن تخمک hcg تزریق نکردی... و خط کمرنگ تو مدت زما ...

باید پس فردا هم ی تست بزنم.ن آمپول آزاد سازی استفاده نکردم.

اصلا این ماه قصدم اقدام نبود

چه دارویی مصرف میکردی؟ اگه تکرار کردی و تستات همه مثبت بود ، شبانه روزی جای آب ، آب سیب طبیعی بخور ...

قرص لیبراکیم آرام بخش مصرف کردم.

آره گلم باید چن روز بگذره مطمئن شم حتما خبر میدم بهت❤️🌹

سلام عزیز پسرت وقتی دفع داره رو سنگ می شینه؟

دیروز کلی تشویقش کردم گفتم بزرگ شدی و...برات جایزه میگیرم.ووو کلی حرف زدم،دیشب خودش گفت بردمش دستشویی.اما امروز دوباره😔.اما میدونی اکثرا وقتی مدفوع می‌کنه تو لباسش،حجمش کم و اسهال ماننده.وبعدش هم که میبرم دستشویی دیگه مدفوع نمیکنه.میگم شاید مشکلی داره نمی‌دونم.

دوروزه حس میکنم رنگ پریده است.یکماه پیش بردم مرکز بهداشت به خاطر قدش آهن و ویتامین براش نوشت.ممکنه بهخاطر مکمل باشه؟

سلام به همگی

بچه ها من از یک شنبه همش سرگیجه دارم اصلا نمیتونم کاری کنم. موقع سرگیجه هم تپش، قلب و گر میگیرم و تمام بدنم عرق میکنه و حالت تهوع. 

رفتم بیمارستان گفتن بچه خوبه و برام فقط سرم نوشتن، خودت هم به خاطر افت فشار  و کم خونی اینجوری میشی. هرچقدر بچه بزرگتر بشه بیشتر میشه(البته از ماه هفت این حالت شروع شد ولی نهایتا هفته ای یکبار بود، الان چند روز پشت همه اصلا نمیتونم به کارام برسم. کلی خسته ام داغون

مغزیلت و مویز و گوشت وشیرینجات میخورم ولی همش برای یک ساعت خوبه، دوباره شروع میشه. 

میدونید چیکار کنم حالم بهتر بشه؟ 

سلام به همگی بچه ها من از یک شنبه همش سرگیجه دارم اصلا نمیتونم کاری کنم. موقع سرگیجه هم تپش، قلب و ...

منم همینطوری بودم

آخراش دیگه خیلی زجر می کشیدم از بس تعریق زیاد داشتم...عرق سرد زیااااد

خوردن مویز روزانه ۲۱ عدد رو ادامه بده

و این که به نظرم یه آزمایش بده به نظرم به خاطر کم خونیه...این کم خونی رو باید قبل از زایمان برطرف کنی وگرنه اذیت میشی

من هم دقیقا علائم شمارو داشتم اواخرش دیگه گفتم ولش کن تا الان طبیعی پیش رفتم دیگه آخراشم قرص نخورم ولی این کم خونی ادامه پیدا کرد بعد از زایمانم نفسم بند اومده بود فقط تو حالت درازکش میتونستم نفس بکشم وقتی بلند میشدم تنگی نفس شدید داشتم که انگار اصلا ریه م پر نمیشد ..که اکسیژن وصل کردن و گفتن به خاطر کم خونیه که داری

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

سلام دوستان. من امروز رفتم سونوی آنومالی خداروشکر همه چی خوب بود. قیمتشم ۶۰۰ شد.

فقط یه چیزی ک برام عجیب بود این بود ک منشی داشت ب یه مریض دیگه قیمت سونوی ان تی رو میداد و بهش گفت ۴۹۰. بعد من از منشی پرسیدم تعرفه ان تی همینه؟ گفت آره چطور؟ گفتم من جای دیگه انجام دادم ۷۰۰ و خورده ای ازم گرفت. گفت دیگه بعضیا میگیرن...

خیلی حالم گرفته شد. دلم میخواد از اون سونوگرافی شکایت کنم ولی حوصله دوندگیاشو ندارم واقعا😕

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

سلام دوستان عزیزم. رستا جان،مامانی عزیزم،زهرا جونم و بقیه دوستای خوبم🥰 بلد نیستم آبی کنم😅 تیکرم والا رفتم فعال کنم نشد🤭 ممنون از محبتتون. از همگی هم عذرخواهی میخوام اگر پیام غیر مرتبط گذاشتم یا اوقاتتون رو بد کردم  ممنون از راهنمایی‌تون😘

اگه بگم شیطون بی تربیت ته دلم میگه به یه سری دیگه هم زنگ بزن بگو حالم ازت بهم میخوره؛برو گم شو به جهنم، دعوام نمیکنید🙈 والا بی ادب و بی اخلاق نیستماااا😅

نمیدونم اینجا چندنفر قمی داریم!تهران هم تقریبا همینه. اینقدر سوسک و مارمولک اینا هست که واقعا اذیت کنندس.راست میگم؛ لوس نیستم☺خونه جدیدمون هم نزدیک محل  اسکانشونه.فقط یه خاله سوسکه نیست زهرا جان🤯🥺🥴

اما بعد...

عصر رفتم ان اس تی.بازم داغون😑 ارجاع داد بیمارستان. ولی گفت این چندوقت خیلی سرم قندی گرفتی،قندت هم مرزه،فردا بتا میزنن همین واکنش ها هم نشون نمیده قندت هم به شدت بالا میره.بچه رو درمیارن😟 اومدم خونه. خیلی وسواس شدم رو تکون هاش... 

این یکی ان شاءالله به سلامتی بیاد لوله هام رو می‌بندم