2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
منم هفته دیگه باید برم دکتر برام غربالگری بنویسه اما نمی‌خوام برم شوهرم هم سپرده به خودم  اما ...

تاجایی که من می‌دونم احتمال وجود نقص های ژنتیکی رو بررسی می‌کنه

سندرم داون، تریزومی ۱۸ و تریزومی ۱۳ 

اگر دوستان اطلاعات کامل تری دارن راهنمایی کنن 

اگر چیزی تشخیص داده بشه با دارو کنترل نمیشه 

اگر احتمالش تو سری اول بالا باشه، پیشنهاد میکنن آزمایشها یا سونوهای بعدی رو انجام بدی.غربالگری دوم، امینیوسنتر و...

این وسط کلی استرس و کلی هزینه متحمل میشی

نهایتا یا باید استرس رو تا دم زایمان تحمل کنی یا به گناه سقط دستت آلوده بشه... 

درضمن بعضی روش ها مثل امینیوسنتر تهاجمی هست و خدای نکرده احتمال از بین رفتن بچه رو به دنبال داره

اگر میخوای ببینی وضعیت بچه خوبه یا نه، بگو فقط یه سونو معمولی برات بنویسه. خداروشکر که شوهرت هم حرفی نداره الکی خودتو تو دردسر ننداز

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
خانوماراهی میدونین که بشه ده روز زودترزایمان طبیعی کرد؟

عزیزم میوه ای که نرسیده رو چرا میخوای به زور بچینی؟

درد زایمانت اینجوری بیشتره

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رستاجان برای سرماخوردگی نوزاد چه پیشنهادی داری؟ پلکای بچه م ورم کرده یکمم قرمز شده  از چش ...

براش گوسفند عقیقه کردین به دنیا اومد؟ خیلی تاثیر داره توی رفع قضا و بلا

سلام....۳۵ هفتمه دکتر بهم گفته وزن بچه خیلی کمه چیکار کنم خیلی دارم غصه میخورم گفت ۲۲۵۰ هست از طرفی ام میگه باید ۳۷ تا۳۸ هفته حتما زایمان کنی چون خون رسانی جفتت خوب نیست  دارم از فکر و خیال دق میکنم راهنماییم کنید

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

سلام....۳۵ هفتمه دکتر بهم گفته وزن بچه خیلی کمه چیکار کنم خیلی دارم غصه میخورم گفت ۲۲۵۰ هست از طرفی ...

سلام عزیزم سویق گندم ب نظر خوب باشه با پزشک سنتی مشورت کن حتما کمکت میکنن

سلام....۳۵ هفتمه دکتر بهم گفته وزن بچه خیلی کمه چیکار کنم خیلی دارم غصه میخورم گفت ۲۲۵۰ هست از طرفی ...

سلام عزیزم نگران نباشید 

برای جبران وزن گیری هنوز وقت هست هرچند که بخشی از کمبود وزن بخاطر خون‌رسانی ضعیف هست اما اینو بهتون با اطمینان قطعی میگم که تخمین وزن در سونو همیشه با عدم دقت همراه هست.

کباب، دلستر، ماکارونی، بستنی ، مغزیجات،برنج روزانه این موارد رو مصرف کنید کلی می‌ره روی وزنش تا سه چهار هفته دیگه انشاالله

تقریبا بدون بیمه ۶۰۰ با بیمه ۱۶۰ ، البته بستگی به نوع بیمه و جایی که سونو میری هم داره، 

ب من گفتن سونوی آنومالی کلا آزاده.

یعنی از سونوی ان تی ارزون تره؟ آخه من یه ماه و نیم پیش سونوی ان تی دادم ۷۰۰ و خورده ای شده بود فقط سونوش. ۵۰۰ و خورده ای هم آزمایشش شده بود. 

شنیدم سونوی آنومالی یک و خوردیه

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
دوستان برا کاهش ورم هموروئید خارجی چی پیشنهاد میدین؟

من ورزش کگل انجام میدم بهتره. ولی شنیده بودم یه سری روغنها هست ک ب مقعد ماساژ میدن وتاثیر داره ولی نمیدونم چ روغناییه

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
دوستان برا کاهش ورم هموروئید خارجی چی پیشنهاد میدین؟

اگه بعد از زایمان اینطور شده اینم امتحان کن

اندازه یه نخود داروی جامع رضوی رو به عسل آغشته کن و سه تا پنج روز شیاف واژینال کن. یه مقدار حرارت داره.

البته قطعا اگه اول با خود طبیب مشورت کنی مطمئن تره چون هر بدنی متفاوته.

سلام همشهری😍😘 ماشاءالله به این حافظه ،ماشاءالله لاحول ولاقوه الا بالله دیگه چندوقته با لهجه مشهد ...

سلامعزیزم🤗😘

بسلامتی و دل خوش😍😍😍مبارکا باشه

خداروشکر که روزای سخت رو پشت سر گذاشتی باموفقیت، ان شاالله حالت خوب باشه همیشه

ان شاالله ازین ب بعد همش شادی باشه براتون.

مِدنی تنهایی حرف زِدَنوم نِمیه، دلوم پایه مخه، مِشَدی جان!😉😁 که پیدا رف

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

اوففف چ مامان کمرباریکی

😎😁

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک