2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا شما سن بارداری تونو از روز اول پریودی حاساب میکنین یا از نزدکی  من تاریخ هردو رو م ...

من معمولا از انعقاد نطفه حساب میکنم. یا نه ماه قمری اضافه میکنم یا ۳۸ هفته. معمولا درسته. اما اولین سونو معمولا دقیقترین تاریخ رو میگه. این هم یه گزینه اس

@yasna4444      جان سلام از خودت و نی نی چه خبر؟چرانیستی دیگه

سلام عزیزم.ممنون از احوالپرسیت  دختر کوچولوت خوبه ان شاءالله؟خوب شیر میخوره؟از طرف من آروم لپش رو ببوس.محکم گناه داره بچم😊

امروز مجدد ان اس تیم جالب نبود،سرم زدن و سرپایی بستری کردن،تحت مراقبت  خالم فوت شد،همه دارن میرن شهرستان.منم با این استرس تنهااا... همسایه روبه رویی‌مونم امروز مرد، پلیس اومده بود که مشکوکه😶 اینقدر حاااالم بد بود و دلم گرفته بوووود و ترسیده بودم که عصر زار زار  گریه میکردم.بعدم زنگ زدم به یه نفر دق و دلیم رو سرش خالی کردم و سرش داد و بیداد کردم.اونم  دلش شکست که زد زیر هق هق و گریه😔 الان عذاب وجدان هم به دردام اضافه شد

اثر هورمونا،تجربه تلخ قبلی،وضعیت نامعلوم و پرتنش این بچه،دردایی که هرشب خودم با دست خودم آمپول میزنم میکِشم،کمر درد،سوسکایی که وقتی خوابم میان روم😣 بدقلقیای دخترم...

بدجور احساس بی پناهی و درماندگی میکنم😭

ممنونم ببین  دوقاشق آرد میریزیم توی آب کامل هم میزنیم بعد میگذاریم روی شعله....تند تند هم میزم ...

ممنووون♥️ عالی⁩👌👌👌😍

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
فقط شماره خ صابریان همونه  بقیه تغییر کرده فکنم جواب سوالاتت رو گرفتی؟  اگر چیزی رو ...

ممنون فیروزه جان فقط همین شماره خانم صابریان رو میخواستم که میگی همونه 

البته اگر ماما خوب یا مرکز مامایی که عامل زایمان هم بشه سمت شرق یا شمال شرق تهران میشناسی بهم معرفی کن

چرا آنقدر نگرانی  این غربالگری ها خطا زیاد داره  میدونی بعد از سالیان سال سقط هایی که ...

منم هفته دیگه باید برم دکتر برام غربالگری بنویسه اما نمی‌خوام برم شوهرم هم سپرده به خودم 

اما یه چیزی که ذهنم رو درگیر کرده اینه ک اگر مشکلی داشته باشه و اون مشکل رو با غربالگری متوجه بشیم و بشه با یه دارو یا قرص ازش جلوگیری کرد چی ؟ اونوقت من با سونو نرفتن جلوی سلامت بچه ام رو گرفتم

نظری ندارید؟

غربالگری فقط برای سندروم دان هست یا چیز دیگه هم نشون میده؟

ان شاءالله با دعای همه دوستان🤲 الانا ک تقریبا روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم بخاطر یبوستم. ماه ه ...

عزیزم برای یبوست زردآلو و هلو و آلو بگیر هسته اش رو دربیار من پوست هلو هم میگیرم ، سعی کن همه رسیده باشند که دیگ میخواد له بشه دراون حد

بریز توی قابلمه یه ته لیوان آب و چندتا قاشق شکر با توجه به اندازه میوه هات بریز اول زیاد کن تا جوش بیاد بعد کم کن بذار نیم ساعتی بپزه

بریز توی شیشه بذار یخچال روزی یه کاسه ماست خوری ازش بخور قشنگ یبوست رو برطرف می‌کنه کلی هم خاصیت داره

خییییییلی🥺 وازلین که واسش خوب نبود. کالاندولا هم هیچ فرقی با آب نداره. هر سه بچه م اینطور بودن زی ...

ببین شاید به شستشو حساسه 

برادرزاده همسرم تقریبا اینجوری بود بعد فهمیدیم به شستشو با آب حساسیت داره و فقط با دستمال مرطوب تمیزش میکرد و شستشو با آب فقط موقع حمام بود

حالا اگر صلاح دونستید یه چند روزی هم اینجوری امتحان کنید

عزیزم برای یبوست زردآلو و هلو و آلو بگیر هسته اش رو دربیار من پوست هلو هم میگیرم ، سعی کن همه رسیده ...

یه دنیا ممنون عزیزدلم. چشم امروز میرم و تهیه میکنم میوه ها رو درستش میکنم. 

البته مامانم برام کمپوت گلابی درست کرد اونم میخورم بهترم. همینطور انجیر و زیتون. اینو هم امتحان میکنم ان شاءالله ک جواب بگیرم.

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
خیلی وقته که اسهال نیست ولی یه روز میوه زیاد خورد روون شد چن سری بیرون روی داشت. فوری ام شستم اما ب ...

سلام رستا جان،پماد روغن ماهی رو امتحان کنید.اونم میگن برا رفع سوختگی پا عالیه

الهی وربی من لی غیرک
سلام خانوما هفته پنج بارداری هستم.خیلی اعصابم داغونه،سریع عصبی میشم.داد میزنم.شما اینطوری نبودید؟

عزیزم طبیعیه منم عصبی بودم و بیخودی داد و بیداد میکردم فک کنم بخاطر هورمون هاست

سعی کنید نماز اول وقت و سوره والعصر بخونید زیارت عاشورا هم خوبه

کلا سعی کنید یکم حالات معنوی بیشتری داشته باشید آرامش میگیرید و همچنین هربار حمام میرید غسل صبر انجام بدین و در لحظات عصبانیت حواستون باشه که اتفاق مهمی نیافتاده و شما فقط بخاطر هورمون ها کم تحمل شدین راحتتر کنار میاین

ممنون فیروزه جان فقط همین شماره خانم صابریان رو میخواستم که میگی همونه  البته اگر ماما خوب یا ...

جای دیگه نمی‌شناسم عزیزم 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.