2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733847 بازدید | 90151 پست

بچه ها یه سوال دارم در مورد خونریزی بعد زایمان...

من بعد از ۱۹روز که این اواخر لکه بینی داشتم فقط ، و میگفتم دیگه داره قطع میشه،

ناگهان امروز افتادم دوباره به خونریزی...مثل خون پریود

یعنی ممکنه انقدر زود پریود شده باشم؟؟؟

البته امروز خیلی فعالیت داشتم و کارکردم

الان حکم نمازام چی میشه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

سلام کسی اگه بیداره توروخدا بیاد

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم استراحت می کنی یا نه؟؟ برای شیردهی خوب فقط که نباید خوب غذابخوری که... باید بدنت استراحت هم دا ...

واااای عزیزم خدا کمکت کنه چقد سخت باز خداروشکر طبیعی زایمان کردی  ایشاا... هم خودت هم نوزادت هم مادرت و هم دخترت خوب بشه

بهتره بغل نگیرید یا اگه میخواید بغل بگیرید بشینید و بغلشون کنید منم خیلی اوقات مجبور میشدم بچه رو ب ...

نمیشه خدایی دسشویی نمیره خودش درست حرف هم نمیرنه میفهمع چی میگم لج بازی میکنه بغل میکنم شکمم بیشتر ب جای بخیهام فشار میاد

بچه ها یه سوال دارم در مورد خونریزی بعد زایمان... من بعد از ۱۹روز که این اواخر لکه بینی داشتم فقط ، ...

خون ریزی خوبه ک رحمت فشنگ تمیز میشه من بعد سزارین تا ۲ماهونیم خون ریزی داشتم ی هفته لکه ی هفته خون زیاد مثل پریود 

نی نی سایت خیلی عموم تر نیست؟ هرکسی با یه سرچ کوچیک پیداش می‌کنه ولی لینک کانال رو فقط به صورت خصوصی ...

دورت بگردم خواهر

کی میاد تو گوگل تاپیک یا خاطره ی ما رو سرچ کنه؟!😃

شما الان بیا خاطره ی خودتو سرچ کن. ببین راحت پیدا میکنی؟🙃

تاپیک بالای ۴۰۰۰ صفحه س . کدوم مرد بیکار و علافی میاد ۴۰۰۰ صفحه رو بخونه که به خاطره ی زایمان ما برسه؟😁

اون مذکری هم که عضو نی نی سایت میشه واسه چت کردن با دختراس. تاپیک ما رو ببینه کی چی بشه؟!

خاطره ی زایمانم بخواد بخونه میره تاپیک منصوره که همش خاطره ی زایمانه!

تاپیک فیروزه هم قفله. به روزرسانی نمیشه که هر روز بالا بیاد

.بالا هم بیاد به ندرت یه آقا می بینه که بخونه

ولی من تجربه داشتن کانال در موضوع زایمان رو داشتم. با وجود اینکه لینکشو فقط به دوستام داده بودم. و فقط روش های تسهیل زایمان توش گفته شده بود بعد یه مدت کلی کاربری آقا عضو شده بودن. که همه رو حذف کردم و لینکشو تغییر دادم که واسه خودم بمونه

حالا فکر کن بخوای خاطره زایمانم بذاری!

خاطرات زایمان داخل تاپیک هم خیلی جزیی هستن. و نشرشون داخل پیام رسان مشکل شرعی و اخلاقی داره

فکرشو بکن بهایی ها شبانه روزی در تلاشن که صحبت کردن و تبادل و گفت و گو در مورد پریودی، پد بهداشتی، کاند.وم و مسائل خصوصی زنان تو جامعه راحت و عمومی بشه!!!

چرا ؟؟؟ چون حیای زن تو جامعه رو از بین میبره و بی عفتی عمومی رو گسترش میده

حالا شما تصور کن ماها که همه مون مقید هستیم بیایم خصوصی ترین روز زندگیمونو همینقدر جزیی و دقیق که واسه هر زنی هم قابل تصور و تجسمه داخل پیام رسان بازنشر کنیم!

ذهن مرد که یه انگشت زنو می بینه کل بدنشو عریان تجسم میکنه به کنار...

اگه قطعی نگم زنای ذهنی مجازی اتفاق می افته

ولی حداقل تو ذهن آقایی که اونو میخونه صحبت کردن حول جزئیات زایمان طبیعی و مشکلات زن بعد زایمان در فضای عمومی عادیسازی میشه!

که این خودش مفسده س

آره خیلی از این جهات خوب بودند و معتقد هم هستند یه سر برای من آیت الکرسی و صلوات و ... ولی خب نازکش ...

پزشک، اهل احترام، کاربلد و مصمم به انجام زایمان طبیعی باشه

وظیفه ش اینه

نازمونو یکی دیگه باید بکشه😅

سودو کرم رو استفاده کردید؟ اون غالبا جوابه  من پسرم سر دندون مدااااام خون میزد پاش ... وحشتناک ...

عزیز

ویژگی اصل بودن این کرم چیه؟ 

یکی دیگه از دوستانم تعریفشو کردن تصمیم گرفتم بخرم

مجازی میخواستم سفارش بدم ترب بین ۱۴۵ تا ۸۵۰ هزار تومن میاورد!!!

سلام دوستان

ببخشید ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی کسی اطلاع داره برای سنگ کیسه صفرا چه کار باید کرد؟ اصلا درمان داره؟ 

مادرشوهرم خیلی اذیت میشه همش حالت تهوع داره، دکتر گفته نمیتونیم عمل کنیم چون قبلا عمل قلب داشته

و اینکه متاسفانه دیابت هم داره

حالا با این تفاسیر اگر تجربه و یا راهکاری دارید ممنون میشم بگید

سلام عزیز دلم لینک کانال رو میشه خصوصی ب افراد داد ... و از الان از افرادی که مایل هستند رضایت گرف ...

منم لینک کانال تدابیر تسهیل زایمان رو فقط به دوستام دادم

و بنا بود پخش نشه! ولی بعد چن وقت چن صد نفر اومدن تو کانال و کلی آقا!!!

این موضوع اصلا قابل کنترل و پیشگیری نیست

سلام. ممنون که جواب میدید  شاید برای این گفتن که اصلا من سر دختر اول درد نکشیدم میگفتن نمیتونم ...

سلام. هفته چندی؟

روغن زیتونو امتحان کردی؟ 

اگه با گرمی بدنت واکنش خیلی سخت نشون میده یعنی طبع بدن خیییلی گرمه

از این بابت نگران نباش. شما میتونی جای خوراک گرم ، دموی مصرف کنی و شیاف رو از هفته ۳۶ و مقل ازرق رو هفته آخر انجام بدی

روغن زیتون رو هم امتحان کن

رفتم داروخونه گفت پست ناتال دیگه نیست یه مکمل داد اسمش پروگنالایف هستش روش نوشته برای بارداری دکتر ...

پست ناتال واسم خوب بود

پزشک داروخونه به همسرم این مکملو واسه افزایش شیر پیشنهاد داده بود

منم فقط روزی یه دونه میخوردم ولی اثرش خوب بود

اگه پسرت سیر میشه اصلا بهش شیرخشک نده

بچه شیرخشک که میخوره چون تو یه مدت کوتاه حجم زیادی وارد معده ش میشه دیگه به سادگی تن به میک زدن سینه نمیده!

مگه اینکه فقط شب به شب واسه عمیق شدن خواب بهش بدی

البته اگه سیر نمیشه!

خانوما به نظرتون اول هفت هفته برم سونو صدای قلب می نی مو می‌شنوم؟

پراز خشم و اضطراب وغم و.‌‌.‌‌. ام.

باورم نمیشه اینقدر حالم بده،تو روزایی که باید بهترین حس و حال رو داشته باشم.

دیروز رفتم تو یه کلینیک ویزیت شدم.دکتر زنان بود اما دکتر سرشناسی نبود.گفت بتا۲۴۰۰مشکلی نداره وقطعا مولار نیست.یکم خیالم راحت شد.اما ازدیشب دوباره همه اون حس های بد برگشته.حس میکنم فقط شنیدن صدای قلبش آرومم میکنه

بالام جان بنظرم اولین فاکتور مهم آرامش و خواب خوب مادره بعدش تغذیه، هر روز یه پیاله کوچیک عصاره گوش ...

خدایی این تغذیه واسه مادریه که چن ماه خونه مادرشه با ناز ازش پرستاری میکنن😅

یا مادری که زایمان اولشه، بچه ش ۱۷ ساعت در شبانه روز میخوابه😂

با ۲ بچه و یه نوزاد خیلی هنر کنیم ساعت خوابشونو با هم یکی کنیم از خستگی تلف نشیم🤭

من که بعد هیچکدوم از زایمانام شرایط رسیدگی به خودمو نداشتم😴

بعد هرکدوم یه مدل درگیر شدم