2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
سلام خانوما هفته پنج بارداری هستم.خیلی اعصابم داغونه،سریع عصبی میشم.داد میزنم.شما اینطوری نبودید؟

سلام عزیزم

تست بتاتو تکرار کردی؟ خیلی تو فکرت بودم

عصبی شدن طبیعیه. بیشترش هورمونیه. اما بخشی هم به خاطر طبع تابستونه

خنکی جات بخور. عرق کاسنی، هندونه، خیار، آلو، شلیل، هلو و...

صفرا رو قبل ماهای آخر تعدیل کن که معده ت اذیت نشه و بچه ت زردی نگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش منتظر این روزا بودم.الان نمی‌فهمم چرا حالم بده

کاااااملا طبیعیه😁

تونستی مراسم روضه شرکت کن یا با گوشیت روضه و مداحی گوش بده اشک بریز... اشک بر امام حسین() حال دلو خوب میکنه. برو تو دل طبیعت با پای برهنه راه برو. مخصوصا تو آب رودخونه

ان شاءالله ۳ ماهه اولو به سلامت رد میکنی میری تو ابرا🤩

فعلا باید با هورمونا بسازی

سلام خانوما هفته پنج بارداری هستم.خیلی اعصابم داغونه،سریع عصبی میشم.داد میزنم.شما اینطوری نبودید؟

سلام خانمی،عادیه

صوت حدیث کسا بذار ،خودتو مشغول کن به کارهایی که علاقه داری،ان شاالله میگذره

سلام عزیز یه صمغه که داخل قرص خون و همه ی نسخ طب اسلامی استفاده میشه داخل عطاری هایی که محصولات طب ...

سلام عزیزم.میگم دوتاسوال داشتم ازت.شما رشتتون چیه؟شاغلید؟ آخه خیلی اطلاعاتتون بالاعه و ازهمه چی سر در میارید.دوم اینکه ۱۸ روزه زایمان کردم چیکارکنم طبع رحمم گرم بشه اخه بعد از سزارینم طبع رحمم سرد شد و خیلی اذیت شدم

دوستان هفته هفتم خیلی کمر درد دارم، شکر خدا لکه بینی ندارم، اما کمر درد و گاهی دل درد هنوز دکتر نرف ...

سلام عزیز

تا زمانی که از تشکیل قلب مطمئن میشی تحرکت رو کم کن

خنکی بخور

حموم داغ و طولانی نرو

یبوست داری رفع کن

سلام عزیزم.میگم دوتاسوال داشتم ازت.شما رشتتون چیه؟شاغلید؟ آخه خیلی اطلاعاتتون بالاعه و ازهمه چی سر د ...

سلام عزیز. رشته م ربطی به اطلاعاتم نداره😄. علاقه دارم مطالعه میکنم

شاغل نیستم

واسه طبع رحم مصرف کاچی پر از روغن گاوی بخور. البته اگه نفخ یا بیقراری داشت مصرفشو قطع کن و هیچ پروتئین حیوانی نخور

فصل گرم خیلی نیاز به مصرف گرمیحات نیست. سردی نخور

میوه های گرم مثل سیب، گلابی، خیار چنبر، خربزه ، انگور و انجیر بخور

رطوبت زیاد به بدنت نرسه

اگه گرمت نمیشه شکم و کمرتو با پارچه نخی ببند. البته بستن لگن هم خیلی توصیه میشه

سلام عزیزم کم خون نیستی؟  مبارک باشه عزیزم یادته میگفتی دعا کنید برام الحمدالله بسلامتی ♥♥♥♥♥

ممنون عزیز دلم.اره یادمه واقعا این روزا آرزوم بود.به لطف خدا و آقا امام حسین ودعاهای شماست.نمیدونم هنوز آزمایش های بارداری رو نرفتم.

سلام عزیزم تست بتاتو تکرار کردی؟ خیلی تو فکرت بودم عصبی شدن طبیعیه. بیشترش هورمونیه. اما بخشی ه ...

نه عزیزم متاسفانه میخواستم مرکز بهداشت شهرمون از بدم که دوروز آخر هفته تعطیل شد.شرایطشو نداشتم برم کرمان.خود بتا هم فکرمو مشغول کرده،من تا جایی که خودم فهمیدم طبعم بلغمیه.

کاااااملا طبیعیه😁 تونستی مراسم روضه شرکت کن یا با گوشیت روضه و مداحی گوش بده اشک بریز... اشک بر ام ...

اره واقعا خودمو با مسجد رفتن وذکر ودعا آروم میکنم.دعا کن برام به سلامتی این روزا بگذره.میخواستم تا سیزده هفته نرم سونو اما نمی‌دونم با این بتا دلم طاقت میاره یا نه

ممنون عزیز دلم.اره یادمه واقعا این روزا آرزوم بود.به لطف خدا و آقا امام حسین ودعاهای شماست.نمیدونم ه ...

سلام عزیزم طبیعیه

مگه میشه این هورمونا آدمو گیر نندازن؟🥲

قرآن خواندن و ذکر یونسیه رو امتحات کن حالت رو خوب میکنه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

سلام رستاجان برای سرماخوردگی نوزاد چه پیشنهادی داری؟

پلکای بچه م ورم کرده یکمم قرمز شده  از چشماش اشک میاد سینه ش هم که پره و خس خس می کنه

یکمم حس می کنم تنش گرمه

راستی دست دخترم دوباره شکست🥲

به نظرت به خاطر چیه انقدر آسیب میبینه؟ 

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عجب😅 خداروشکر... دمت گرم که لازم با این وضع سلاحت رو زمین نذاشتید و تو جبهه فرزندآوری جهاد می‌کنی& ...

حالا اولویت بچه ها و خانواده هستن ولی اگه دوست داری ان شالله که راهش برات هموار بشه

ولی رسمی که نباشی سخت تره

راستی روغنمالی رو از ماه ۶ و ۷ هم میشه انجام داد مشکلی نداره این مدت روی گرم نگه داشتن بدن تمرکز ک ...

رستاجان برای سوختگی روغن بادام تلخی که اصل باشه و به روش درستی گرفته شده باشه خیلی خوبه واسه سوختگی