2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به همه من دی ماه 1400 ویبک کردم، الان دوباره برگشتم با نی نی تو راهی    

سلام عزیز بسلامتی فاصله سزارین و  ویبک چند سال بود  ب امید خدا میخوایم ویبک کنیم😎 ب راهنمایی همتون نیاز داریم

چن سال از سزارینت میگذره؟ هر ورزش ، نرمش و پیاده روی باید بدون جهش و در کمال آرامش باشه دیگه اجازه ...

نزدیک به دوسال،من تا الان زیاد ورزش نکردم فقط پیاده روی و چون دخترم هنوز دوسالش نشده و خیلی شیطونه تحرکم زیاده.

سلام دوستان من بار اولم هست تو نی نی سایت نظر میزارم. باردارم هفته 32، بارداری 4چهارمم هست و سه تای قبل را سز شدم چون بچه اول عرضی بود و بقیه را هم سز شدم، فاصله سزارین قبلیم 7 ساله و دلم می خواد این بار طبیعی زایمان کنم. سونو داپلر هم دادم مشکلی نداشتم. فقط چند تا موضوع ذهنم را درگیر کرده که نمی تونم تصمیم بگیرم1.

- اینکه قم هستم و می خوام تهران زایمان کنم، نمیدونم برای زایمان طبیعی از چند روز فبل باید برم تهران بمونم.

2- اگر طبیعی بخوام زایمان کنم 40هفته ام میوفته اواسط مهر ماه و سه تا بچه های قبلیم همه مدرسه میرن. 

سلام به همه من دی ماه 1400 ویبک کردم، الان دوباره برگشتم با نی نی تو راهی    

مشه یکی بمن یه لیوان آب قند بده 😍

فکرکنم تاپیک هنگ‌کرده یا یکی هکش کرده هااا😁

الحمدالله ازین برگشتن😍

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزززیزم😍 بسلامتی😊  مبارک باشه🌺

عزیزم شما، قبلن قبلنا، توی تاپیک نبودی؟ اون موقع بارداری نبودی منتهی. دوس داشتی نیتشو داشتی که باردار شی. خودتی؟ مشهدی بودی نمیدونم دقیق یادم نیس، آره؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سللاااااام به روی ماهت خوبم الحمدلله خبرای خوب شکر خدا... میخواستم دوسال صبر کنم ولی نمیدونم چرا ی ...

سلاااام مبارک باشه صفا جاننننن🤩😍🌹

باریکلا به همتت😌🥰💖

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
من با دکتر مصطفایی زایمان کردم، دکتر خوب و صبوری هست، اما من از بخیه هام راضی نبودم، ان‌شاءالله برای ...

عزیزم خاطره ت رو بذار بخونیم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
اطلاعات تماس خانم صابریان همینه هنوز؟ از صفحه ۶۷۰ و خورده ای پیدا کردم آخه🤣 دیدم کسی جوابم رو نمی‌د ...

فقط شماره خ صابریان همونه 

بقیه تغییر کرده فکنم

جواب سوالاتت رو گرفتی؟ 

اگر چیزی رو ج نگرفتی بپرس 

من چون پیامت رو دیر دیدم و یه تعداد زیادی صفحه جلو رفته نمی‌دونم الان فایده ای داره ج بدم یانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا باید ببرم به دکتر خودم نشون بدم، مطمئنم میگه امینو یا سلفری بدم دلم آشوب شده این دکتری ک ...

چرا آنقدر نگرانی 

این غربالگری ها خطا زیاد داره 

میدونی بعد از سالیان سال سقط هایی که بر اساس این غربالگری ها انجام میشده، هیچ تغییر تو میزان تولد سندرم داونی های جامعه صورت نگرفته؟! 

این یعنی خطای زیادی تو این آزمایشات و سونو ها هست

و پشت این همه اصرار به انجام غربالگری، این همه تقید به انجامش، این همه تمرکز بر سقط موارد مشکوک، اهداف دیگه ای هست... در راستای کنترل جمعیت 

حتی اگر نتیجه سلفری یا... هم مثبت باشه، احتمالی بهت میگن... شما اگر ۱درصد احتمال بدی بچه سالمه، دلت میاد بُکُشیش؟!

و اگر ۱۰۰درصد هم مطمئنم باشی سندرم داون داره، میدونی سقطش مشکل شرعی داره و قتل محسوب میشه؟! 

قاتلی مگه؟!!

همین جا این چرخه ی پر استرس رو متوقف کن 

آزمایش ها و سونوهای بعدی رو متوقف کن 

میدونی همین آمینیو سنتز و... احتمال سقط رو بالا میبذه؟! ممکنه بچه سالم باشه و با این آزمایشات دچار مشکل بشه و از دست بدیش خدای نکرده 

توکل به خدا کن و راه دعا رو در پیش بگیر 

از خدا بخواه به بچه سلامتی و به دل خودت آرامش بده 

از خودت بپرس:

اگر واقعا واقعا سالم باشه و این احتمال سندرم داون، خطای احتمالات باشه چی؟! 

اون وقت یه بچه سالم رو‌ کشتم!

اگر بگن احتمال سندرم داون داره، سقطش میکنی؟! 

اگر اره، یک آدم رو کشتم. فارغ از اینکه سالم هست یا نه 

اگر سقط نمیکنی، چرا آرامش رو از خودت میگیری و خودتو تو این مسیر پر استرس و پر خرج میندازی؟؟ 

از خودت بپرس:

من قاتلم؟!

می تونم بچه خودمو بکشم؟!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ ممنونم از دعای قشنگت الهی که شماهم خیر بچه هاتو ببینی فیروزه جان یادته یه شب کلی ازت تشکر کردم ب ...

عهههه خب پس خداروشکر 😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40