2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست

سلام. چطوری همسرتان رضایت میده که بعد از سزارین برید برای ویبک؟ 

من خودم از هفته 24 پیش خانم صابریان رفتن و از 33هفته ورزش ها رو شروع کردم. الان که 35 هستم انقباض های المیم شروه شده. ولی متاسفانه به همسرم گفتم بریم برای  قرارداد پیش خانم صابریان، قبول نمیکنه و میگه پیش دکتر قبلیت برو برای سزارین 😔

الان موندم چیکار کنم؟ 

سلام عزیزم ایشون لوله ها رو بستن؟ واکسن کرونا تزریق کردن؟ مگه میشه با هموگلوبین ۲ نفس کشید ؟؟؟😟 ...

نه نبسته

آره واقعا ۲ بود!!

واکسن هم نمیدونم زدن یا نه🤔

پولیپش هم راستش خجالت کشیدم بپرسم خوش خیم یا بد خیم ولی گفتن باید جراحی کنه و رحم رو در بیاره

خودش راضی به جراحی نیست، نمیخواد رحم رو در بیاره!! داره با طب سنتی میره جلو ولی حالش بدتر شده

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادرسی شماره ای پیجی چیزی ازشون دارید بهم بدین؟

ریحانه سنتر رو که تو گوگل جستجو کنید ، سایتش میاد( زهرا عباسی) ، بعد تو قسمت دپارتمان حیپا و ورزش که برید، ورزش بارداری دارن، آنجا میتونید ثبت‌نام کنیدکانال تو ایتا هم دارن

سللاااااام به روی ماهت خوبم الحمدلله خبرای خوب شکر خدا... میخواستم دوسال صبر کنم ولی نمیدونم چرا ی ...

ای خدااااا.. صفا جوووووون تبریک میگم، چه ذوقی داشت شنیدن این خبر

یه چیز دیگه  اگر درمورد دکتر موید محسنی و دکتر مصطفایی هم اطلاعاتی دارید بهم بگید اسمشونو زیاد ...

من با دکتر مصطفایی زایمان کردم، دکتر خوب و صبوری هست، اما من از بخیه هام راضی نبودم، ان‌شاءالله برای زایمان بعدی ترجیح میدم زایمان فیزیولوژیک و بدون بخیه داشته باشم به امید خدا

البته من حدودا از هفته ۳۰ رفتم پیش ایشون ، درباره مراقبت های زایمان نمی تونن نظر بدم

۱۵ خدایا شکرت زهرای من سالم به دنیا اومد و بغلم رو دوباره پر کرد یه سرفه زدم و جفت بیرون او ...

چشمامو پر اشک کردی دختر

چقدر دقیق و ملموس تعریف کردی👌👌

خداروشکر که مجددا موفق به ویبک شدی و زهرای نازنینتو به سلامت بغل گرفتی

ان شاءالله عمر و عاقبتتون به خیر❤

ولی امان از پایین نیومدن بچه🤦‍♀️

سللاااااام به روی ماهت خوبم الحمدلله خبرای خوب شکر خدا... میخواستم دوسال صبر کنم ولی نمیدونم چرا ی ...

سلام عزیزم

مبارکا باشه🥰

ان شاءالله بارداریت به سلامت بگذره و موفق به تکرار ویبک بشی❤

نه نبسته آره واقعا ۲ بود!! واکسن هم نمیدونم زدن یا نه🤔 پولیپش هم راستش خجالت کشیدم بپرسم خوش خیم ...

صبر کردن هیچ فایده ای نداره

با صبر کردن فقط ریسک سرطانی شدن افزایش پیدا میکنه

مادرم، خاله هام و خیلی از اقوام که همین شرایطو داشتن همه ی این مسیرا رو رفتن... طب سنتی هم سفت و سخت ادامه دادن اما نهایتا ناچار به خارج کردن رحم و تخمدان شدن

صبر کردن هیچ فایده ای نداره با صبر کردن فقط ریسک سرطانی شدن افزایش پیدا میکنه مادرم، خاله هام و خی ...

خیلی مقاومت میکنه در برابر عمل

من امروز با هزار استرس رفتم غربالگری عدد ان تی ۳/۲ بود دیگه دارم روانی میشم😢

نگران نباش

از دکتر دلیری وقت سونو بگیر

اون وقتا دکتر گلشیرازی این مدل مادرا رو ارجاع میداد دکتر دلیری

میگفتن سونو و تست بگن بچه سندرم داونه، دکتر دلیری بگه نیست منم میگم نیست

سونو و تست سالم باشه دلیری بگه داونه منم میگم داونه!

خیلی مقاومت میکنه در برابر عمل

اشتباهه 

هر آن احتمال سرطانی شدنش هست

وقتی ام نگه میدارن مدااام باید یه پاشون مطب و بیمارستان باشه و بررسی کنن ببینن سرطانی شده یا نه

یه چک مستمر که به محض سرطانی شدن و قبل متاستاز رحم و تخمدانو خارج کنن

خب این چه مقاومتیه؟؟؟؟

نگران نباش از دکتر دلیری وقت سونو بگیر اون وقتا دکتر گلشیرازی این مدل مادرا رو ارجاع میداد دکتر دل ...

فردا باید ببرم به دکتر خودم نشون بدم، مطمئنم میگه امینو یا سلفری بدم

دلم آشوب شده

این دکتری که شما میگید کجاست؟

اشتباهه  هر آن احتمال سرطانی شدنش هست وقتی ام نگه میدارن مدااام باید یه پاشون مطب و بیمارستان ...

نمیدونم واقعا! کلا خود آزاری داره. به فکر خودش نیست اصلا

فردا بهش گوشزد میکنم حتما. ممنون از راهنمایی🙏🏻🌹🌹