2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
از تمام بچه های تاپیک  که باهام تو این مدت همدلی کردن ، خصوصا رستای گل که واقعا خواهرانه و دلسو ...

مامانی

مااااماااانی

ماااااااااماااااانی

عالی بود 🤗🤗🤗

هم باهات خندیدم هم اشک ریختم

ممنون که انقدر قشنگ نوشتی

ان شاالله به حق امام کاظم دامن تمام اونایی که در انتظار بچه هستن هم سبز بشه

4️⃣ کارهایی که نوشته شده توی تاپیک خلاصه همه مال هفته های آخره، یعنی در طول بارداری تا هفته ۳۵-۳۶ نب ...

سلام. ان شاالله که بسلامت بارداریتون پشت سر بزارید و بسلامت زایمان کنید

اقدامات و تدابیر  جدی برای زایمان بعد از ۳۶ هفته ست معمولا. 

اما پیاده روی سبک میتونین داشته باشین. اصلاح تغذیه خیلی مهمه. چاقی خودش یکی از موانع زایمان طبیعیه. اگر خیلی اضاف وزن داری میتونی برنامه غذایی بگیرین. 

سعی کن اعتدال سردی و گرمی رو نگه داری

شوید هم تا اونجایی که میدونم قاعده آوره و توصیه نمیکنم.

در مورد بیمارستان بنظرم وسواس به خرج نده مگه چند وعده غذایی میخوای تو بیمارستان باشی؟ مهمترین مساله تو زایمان طبیعی کادری هست که باهاش زایمان میکنی. 

خانم صابریان مامای همراه نیست. خودشون عامل زایمانه. و بنظرم انتخاب خوبی میتونه براتون باشه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نخودچی جان خوبی؟  چه خبر؟  منظورت از پل دقیقا چطوره؟

لطف خدا سلامتی شما چه خبر؟

که به کمر میخوابیم زانو خم کف پاها رو زمین. بعد شکمو بلند میکنیم. البته کامل نه ها.

برای من که نمیتونستم رو خودم تا بشم (اگه میخواستم زنده بمونم البته چون نفسم بند میومد) خیلی کمک کرد.

۶  راه افتادیم به سمت خونه ساعت ۸شب بود من تو خود ماشین درد داشتم هر دودقیقه انقباض داشتم ...

عزیزم خیلی مبارک باشه خدا قوت! ماشاءالله بهت خیلی قشنگ نوشته بودی. خدا خودت و خانواده ات رو حفظ کنه.

از شما چه پنهون که چند وقتیه منتظر نینی بعدیمون هستیم. تا قبل بارداری خوب بودما ولی تا باردار شدم انگار تازه یاد زایمان افتادم. خیلی‌ ترس برم داشته بود.

خاطره ات رو که خوندم یادم اومد. اون حال روحانی، اون حس پاکی، و اون کوچولوی لطیف و معطر..ممنونم ازت 🥰😘

سلام. ان شاالله که بسلامت بارداریتون پشت سر بزارید و بسلامت زایمان کنید اقدامات و تدابیر  جدی ...

ممنون از راهنمایی اتون 

شماره تماس یا آدرس سایتی چیزی از خانم صابریان دارید من وقت بگیرم ازشون؟

چطور باید برنامه غذایی بگیرم برای بارداری؟

در آخر اقداماتی که داشتم: -روغن مالی شکم و کمر با روغن سیاهدانه و زیتون -شیاف کپسول گل مغربی از هف ...

خیلی خاطره تون قشنگ بود، لذت بردم، و موقع دردا یاد خودم افتادم  

دعای ران راست منظورتون چه دعاییه؟

سلام به همه  من تازه به جمعتون اضافه شدم ۲۷ سالمه و بارداری دوم رو تجربه میکنم بارداری اول ...

خانم صابری آن مطب شون فکر کنم صادقیه است، 

می تونید به صورت مجازی هم ورزش کنید، با کلاس های ریحانه سنتر خانم آبادی

البته من فقط کلاس زایمان راحت شون رو شرکت کردم و واقعا راضی بودم، هم از مجازی بودنش راضی بودم و هم ورزش ها

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبرا؟؟؟😍

سللاااااام به روی ماهت

خوبم الحمدلله

خبرای خوب شکر خدا... میخواستم دوسال صبر کنم ولی نمیدونم چرا یهو بی طاقت شدم🙈

هوسم گرفت برای چهارمی؛ ترسیدم از یائسگی زودرس؛ و هرچیز دیگه... به هرحال شد آنچه باید میشد... الان به تاریخ قاعدگی، ۶ هفته باردارم🙈😍

ولی خب نه سونو رفتم نه آزمایش و لکه بینی های ناشی از خستگی و فشار رو هم فعلا با جوشونده به و استراحت رد کردم. 

از همین اول کاری فقط دعام کن که زایمانم ختم به طبیعی بشه...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
2 سال و 2 ماه عزیزم.

دقیقا مثل من میشه که😍

پس خیلی غصه نخورم نه؟! 

کوثر رو تا کی شیر دادی؟ من دلم نمیاد زود از شیر بگیرم پسری رو...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
الحمدلله این بار بخیه هم نخوردم و خدا اون زایمان قبلی که دوبار بخیه خوردم و اذیت شدم رو جبران کرد.. ...

به به چه خاطره ی زیبا و دلنشینی بود😍😍

قدم دختر گلت مبارک باشه انشاءالله

موقع شیردادن برای ماام دعا کن این روزهای زایمان خوب ببینیم

۱۵ خدایا شکرت زهرای من سالم به دنیا اومد و بغلم رو دوباره پر کرد یه سرفه زدم و جفت بیرون او ...

تبریک میگم عزیزم 😍

خیلی قشنگ نوشته بودی

یه جاهایی از خاطرهات چشمامون اشکی شد، اشک ذوق و حسرت

آدم با خوندنش هوس زاییدن میکنه

چجوری آخه حین زایمان جیکتون درنمیاد من هر ناله ای که بخوای ازم بیرون میاد ولی خدایی حرفای بد نمیزن ...

در سکوت که نبودم ولی خب داد و بیداد و جیغ و... نداشتم

اینقدر ۹ ماه درد کشیدم وقت زایمان تموم شده بودم. انرژی داد و بیداد نداشتم😅

در سکوت که نبودم ولی خب داد و بیداد و جیغ و... نداشتم اینقدر ۹ ماه درد کشیدم وقت زایمان تموم شده بو ...

اطلاعات تماس خانم صابریان همینه هنوز؟ از صفحه ۶۷۰ و خورده ای پیدا کردم آخه🤣 دیدم کسی جوابم رو نمی‌ده😢

شماره ی مرکز : ۴۴۸۲۲۵۸۵

صابریان ۰۹۱۲۵۱۵۴۱۱۸

غفوری نژاد سحر 09379171370