2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

سلام

برای افزایش شیر پست ناتال بهتره یا لاکتاول؟؟؟؟

کسی استفاده کرده تا حالا؟؟؟

من قطره شیر افزا گرفتم که عصاره رازیانه ست

شیرم خیلی بهتر شده ولی میخواستم ببینم مکمل ها هم تاثیر دارن واسه افزایش شیر؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام برای افزایش شیر پست ناتال بهتره یا لاکتاول؟؟؟؟ کسی استفاده کرده تا حالا؟؟؟ من قطره شیر افزا ...

هیچ چیز به اندازه مکیدن نوزاد موثر نیس تا میتونی بزار سینه رو مک بزنه 

جدای غذاها داشتن ارامش و خواب کافی هم در افزایش شیر موثر هس 

سلام عزیزم نه، دوستم با فشار زایمان طبیعی دفع کرد

ممنون جواب دادی 🌸 انشاءالله مشکلی پیش نیاد

من هراز گاهی کلیه ام شدید درد میگیره😥 سریع تخمه خربزه آسیاب شده میخورم خوب میشم  دیگه به دکترم چیزی نگفتم 🤦🏼‍♀️☹

سلام برای افزایش شیر پست ناتال بهتره یا لاکتاول؟؟؟؟ کسی استفاده کرده تا حالا؟؟؟ من قطره شیر افزا ...

چیزی که واسه من خیلی تاثیر داشت کاچی پرچرب بود😋 منظورم از پرچرب اینه که روغن روش وایسته تا ۴۰ روز غذای اصلی و میان وعده ام همین بود و دوسین که اونم تاثیر داره اینایی که شما گفتین اصلا اسمش نشنیدم😅😁

سلام رستا جان خوبی؟ من سه ماهی یکبار فکر کنم میام نی نی سایت🥴 نمی‌دونم چرا را دستم نیست کار کردن با ...

سلام عزیز. خوبی؟

چه خبر؟

کدوم بیمارستان بودی؟ اکثر آقایون معمولا این وقتا خیلی نگران میشن

من خودم طوری رفتار میکنم همسرم زیاد نگران نشن 

کارم درسته یا غلط نمیدونم😅

حتما این موارد هم تاثیر دارند،راستی رستا جان من دیروز رفتم پیش خانم تبریزیان معاینه ام کرد اولش یکم ...

چن سال از سزارینت میگذره؟

هر ورزش ، نرمش و پیاده روی باید بدون جهش و در کمال آرامش باشه

دیگه اجازه معاینه نده

از اول هفته ۳۶ یا ۳۷ شیاف رو هم با شبی ۱۰۰۰ میل شروع کن

دوستان سنگ کلیه توی بارداری خطرناکه؟

بستگی به سایزش داره ولی معمولا مشکلی نیست و بعد زایمان که عضلات شل میشن به سادگی دفع میشه

مصرف بالای کلسیم و منیزیم میتونه بد باشه

سلام عزیز

تجربه مصرف لاکتاول رو ندارم ولی پست ناتال واسه من خوب بود. رو افزایش شیر واقعا اثر داشت