2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
کندر رو برم عطاری بگیرم؟ باید بگم مال خوردن می‌خوام ؟ بعد مقدارش چقدر هست روزانه ؟ باید ناشتا بخورم ...

عطاری ها هم دارند،مراکز فروش اقلام طب اسلامی تو بیشتر شهرهای بزرگ هم دارند ولی حتما کندر نر باشه،اندازه یه نخود هم باشه،حتما سعی کنید یک ماه پشت سر هم هر روز بخورید خیلی تاثیرش بیشتره،ناشتا بودن مهم نیست هر موقع راحت بودید،ولی من تاثیرش رو دختر خودم دیدم،روی پسر خواهر شوهر هم دیدم فقط اون یکم زیاده روی کرده بود و واقعا پسرش بیش فعاله.

حجامت نقره چیه 

حجامت نقره تو چهارماهگی نوزاد انجام میشه و برای تقویت سیستم ایمنی نوزاد هست،من برای دخترم انجام دادم پشت سر نوزاد رو حجامت میکنند،مخصوصا بچه هایی که واکسن نمی زنند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانوما.بتا۲۴۰۰ روز ۲۹سیکل زیاده؟خیلی نگرانم.میشه راهنماییم کنین

سلام عزیزم

بستگی به تاریخ آزاد شدن تخمک و لقاح داره

۴۸ ساعت بعد نمونه گیری که داشتی مجددا تیتر بتا رو تکرار کن

اون وقت میشه طبیعی بودنش رو فهمید

نه اینو نگید. من و دوستم هر دو توی زایمان به مشکل خوردیم و بعد از فول شدن کاشف به عمل اومد به جای سر ...

همسرتون چه دلییییی داشتن همچین ریسکی کردن

خدا چیزی دو به دل بنده ش بندازه اینطوره ها...😍

به همسر من میگفتن همسرت باید سزارین بشه، با همه انگشتای دست و پا رضایت نامه رو امضا میکردن😅

عطاری ها هم دارند،مراکز فروش اقلام طب اسلامی تو بیشتر شهرهای بزرگ هم دارند ولی حتما کندر نر باشه،اند ...

بیش فعالی به خاطر واکسن و مصرف مکمل های شیمیایی و فولیک اسیده

ولی بله... مادری که طبعش خیلی گرمه باید کمتر کندر مصرف کنه

سرد مزاج ها محدودیت کمتری دارن

حجامت نقره تو چهارماهگی نوزاد انجام میشه و برای تقویت سیستم ایمنی نوزاد هست،من برای دخترم انجام دادم ...

جدای از تقویت سیستم ایمنی، برای کشیده شدن آب زیاد مغزه

توصیه شده نوزادایی که بزاقشون بیرون میزنه و آب از دهنشون میاد ۴ ماهگی حجامت نقره انجام بدن وگرنه سردی مغز ادامه پیدا میکنه و در دراز مدت باعث کاهش حافظه میشه

این بچه ها معمولا دیرتر حرکت میکنن و زبونشون وا میشه

همسرتون چه دلییییی داشتن همچین ریسکی کردن خدا چیزی دو به دل بنده ش بندازه اینطوره ها...😍 به هم ...

سلام رستا جان خوبی؟ من سه ماهی یکبار فکر کنم میام نی نی سایت🥴 نمی‌دونم چرا را دستم نیست کار کردن باهاش 😅

شوهر من بعد زایمان که صداش زدن اومد تو اتاق با لحن طلبکار مظلومانه گفت خانوم من سوره انشقاق رو حفظ شدم اینقدر خوندم... چرا جیغ نمی‌زدی حداقل🥴 مردم از استرس و نگرانی...

پرستارهای بی انصاف هم هی راه براه بهش می‌گفتن حال خانومت اصلا خوب نیست ... ب قدری که یه بار ماما اومد ب دکتر گفت شوهرش میگه راضی نیستم اذیت بشه ببرینش عمل 😬حالا من چیزی م‌ نبود اصلا🤧 دکتر هم شاکی شد که به شوهرش چه😅😅😅😅جیغ و داد هم نمی‌کردم بخاطر ایشون که استرس نگیره پشت در😶 بعد دکتر مصطفایی با یه نگاهی خاصی بهم گفتن بیا اینم از شوهر هی شوهر شوهر می‌کنی 😅😅😅

جدای از تقویت سیستم ایمنی، برای کشیده شدن آب زیاد مغزه توصیه شده نوزادایی که بزاقشون بیرون میزنه ...

اتفاقا من هر دو رو بردم برای حجامت ....کوچیکه خیلی زود ب دندون افتاد از سه ماهگی 😬😬😬

جان من بیاین تلگرام یا ایتا گروه بزنیم و با آی دی عضو بشیم ... حیفه این مطالبه که اینجا تلنبار میشه و خاک میخوره...

افراد با دغدغه تو این حوزه ها کنار هم جمع بشیم .. ما از که پزشکان اطفال کم بی خیری ندیدیم😓

بیش فعالی به خاطر واکسن و مصرف مکمل های شیمیایی و فولیک اسیده ولی بله... مادری که طبعش خیلی گرمه با ...

حتما این موارد هم تاثیر دارند،راستی رستا جان من دیروز رفتم پیش خانم تبریزیان معاینه ام کرد اولش یکم برای زایمان طبیعی بهم استرس داد ولی بعد گفت بخیه هات خیلی خوب جوش خورده ولی حتما یه سونو بده که بخیه هات از داخل هم خوب جوش خورده باشه،بعد گفت بچه هم چرخیده سرش پایینه،گفت حتما تحرکت خیلی بالاست😂😂

و گفت خدا رو شکر وضعیتت خیلی خوبه،گفت ورزش ها رو هم شردع کن.