2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733801 بازدید | 90148 پست
آره استاد بابایی رو میشناسم اون موقع که اینستا راحت میشد استفاده کرد خیلی پیگیرشون بودم منم اون موق ...

سرخک، سرخجه، آبله مرغون و... بیرون ریزی طبیعی خود بدنه و ربطی به ویروس نداره!

پاییز و زمستون منافذ بدن بسته ن ، بهار و تابستون منافذ بدن باز میشن و فضولات بدن رو از طریق اسهال، استفراغ ، دونه ریزی و... دفع میکنن

و پوست یکی از منفذهاست که اخلاط گرم رو تعدیل میکنه

پیامبر(ص) میفرمایند: سرایت وجود ندارد.

ایشون بدن رو منبع خود بیماری میدونن

rasta@ من واکسن دوماهگی دخترمو زدم بنظرت دیگه نزنم بقیشو  اون دخترمم کلاس اول نزنم براش؟

این تصمیمیه که خودتون باید بگیرید

ریشه همه ی بیماری های امروزی واکسنه

دانشمندان میگن تا قبل واکسن سرطان وجود نداشته!

همه ی بیماری های خودایمنی، آلرژی ها، بیماری های سیستم عصبی مثل ام اس، پارکینسون، آلزایمر و... آبله، ابولا، هپاتیت، ایدز و خییییلی از بیماری ها همه ریشه در تزریق ویروس ها و سلول های حیوانی از طریق واکسن دارن! 

من اگه زودتر حولش تحقیق میکردم هیچ وقت هیچ واکسنی به بچه هام نمیزدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم گلم میدونم درد کشیده ای. بهت حق میدم. اما بدون مشکل تحقیق و عدم تحقیق دیگران نیست. وگرنه دو ت ...

عزیزم

چرا فکر می کنیم سازمان بهداشت جهانی که صفر تا صدش در اختیار صهیونیست هاست، اطلاعات درستی به ما میده؟؟؟؟

چرا فکر می کنیم علم چیزی که تحویل ما دادن؟؟؟

وقتی ۵۰ سال تو کتابا به دروغ گفتن امریکایی ها برای اولین بار به ماه سفر کردن و بعد ۵۰ سال مشخص شد همه ش دروغ بوده و اصلا امکان سفر به ماه وجود نداره ، در زمینه ی پزشکی چقدر دروغ و فریب وجود داره؟؟؟

اونم تو کشوری که در زمینه پزشکی به ندرت محقق وجود داره و همون محققام نهایتا اجازه دارن در حیطه ای تحقیق کنن که خط قرمز صهیونیستا و نفوذی های داخلیشون نباشه!! و دلنشجوهای پزشکی در سراسر دنیا کتابی میخونن که صهیونیستا میخوان و نسخه ای تجویز میکنن که مورد تایید سازمان های صهیونیستی باشه!

علم پزشکی در دنیا کاملا تحت سیطره و نفوذ صهیونیستاس

و این علم اصلا استقلال عمل نداره

این وسط خیلی از دانشمندان مهم و صاحب علم غربی اومدن افشاگری کردن... بعد جای دانشمندانی که جونشونو به خطر انداختن و از حقایق گفتن، باید تابع شیاطینی مثل راکفلرها، فائوچی ، بیل گیتس و نوچه های داخلیشون باشیم؟؟؟

دانشمندان مختلفی مثل پروفسور مونتنیه ، پروفسورمالون، پروفسور برایدل، و خیلی از دانشمندان مطرح دنیا که عمرشونو پای بررسی های علمی و واکسن گذاشتن رو قبول نکنیم اما خیلی راحت به صهیونیست ها اعتماد کنیم؟؟؟

وزارت بهداشت ما مجری کامل سیاست های صهیونیستیه

و در زمینه ی واکسیناسیون کرونا خیانت های خیلی زیادی کرد

اگه واقعا دنبال کتمان نیستی، کلیپ هایی که در مورد واکسن های کرونا هست رو میفرستم که خودت قضاوت کنی

همه ی واکسن های کرونا حاوی اسپایک بودن

چه ژنی چه غیرژنی.‌. ایرانی و خارجی

اینو مسئولین خود وزارت بهداشت هم بعد کتمان زیاد، بالاخره بهش اعتراف کردن! 

تزریق اسپایک به بدن یه جنایت بود که انجام شد

و دانشمندان کاملا علمی توضیح دادن این پروتئین چه بلایی سر عروق بدن‌میاره!

کلیپ هایی که داخل کانال فرستادم ۱ صدم مطالبی نیست که حول واکسن وجود داره!

واکسن های روتین هم همگی یا از شرکتای خارجی و مورد تایید who وارد ایران‌میشه یا مواد اولیه رو تامین میکنن!

داخل ایران حتی نحوه ی کشت ویروس توسط سازمانای صهیونیستی آموزش داده میشه

که داخل کلیه یا کبد میمون و حیوانات دیگه کشت داده میشه!

جدای از بحث حول مباحث علمی... یعنی باید بپذیریم خداوندی که فرمودن《 و خلقنا الانسان فی احسن تقویم》 ... آفرینشش ناقص بود و بدن رو محتاج واکسن قوم ملعون و شیطان پرست یهود خلق کرد؟؟؟

اون هم آمیخته به موادی که عوارضشون قطعا ثابت شده؟؟؟ و آمیخته به سلول ها و ویروس های حیوانی و سلول های جنین ؟؟؟ که بیماری های خاص حیوان رو به انسان منتقل میکنه؟؟

عزیزم چرا فکر می کنیم سازمان بهداشت جهانی که صفر تا صدش در اختیار صهیونیست هاست، اطلاعات درستی به م ...

رستاجان، آز دادم، آهن خونم بالاتر از حد رفته، هموگلوبین زیر محدوده س.

چَکار کونم؟ 

فروفورت گاین کشونده بالا اهنو. زیادیش خطرناکه؟

راستی غلظت خون، چی؟ حالا ک اهنم،بالاس منظورمه، میشه غلظت خون داشته باشم ؟ انزیمای کبدی خوب بودن البته..

دلم میخواد حجامت کنم ولی میترسم بد باشه برام.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
استاد بابایی تحصیلاتشون چیه و دقیقا از کجا مدرک استادی رو دریافت کردن؟  خیلی دلم میگیره و در ع ...

ببین باران جان. من اصلا نمی دونم ایشون تحصیلاتشون چیه و آیا مدرک استادی رو از تحصیلات آکادمیک دارن یا نه! 

فقط یه چیزی می دونم این که ایشون علم و آگاهیشون نسبت به همین پزشکای متخصصی که با دودوتا چهارتا مدرک دکتریشون رو گرفتن و حالا برای یه بیماری هزار جور آزمایش می نویسن(اونم از بچه ۲۰ماهه ای که ۳۰دقیقه فقط باید سوراخ سوراخش کنن که رگ پیدا کنن😔) آخرشم گاها به اشتباه به نتیجه میرسن و برای این که بفهمن امثال بچه ی من آیا تشنج کرده اند یا نه نوار مغز می نویسن... و برای چیزی که هنوز بهشون ثابت نشده داروهای مستمر و همیشگی تشنج می نویسند!؛ خیلی بیشتره... 

ببین طبق گفته ی خود شما ما چیزی رو که خودمون تجربه کردیم نتیجه گیری می کنیم!! منم انقدرتوی زندگی شخصیم دیدم که به این نتیجه رسیدم...

حالا کسی که بیمارای مختلف اوتیسمی رو درمان کردند به لطف خدا، مشکلات تشنج و .... رو برای خیلی ها درمان کردند از دیدن فقط علائم متوجه نوع بیماری میشن  قابل مقایسه نیستن با کسی که برای هربیماری فقط یک سری داروی روتین از حفظ می نویسه، و آخرشم هیچی.... مریض وابسته تر و بیمارتر ....

یوتی الحکمه من یشاء و من یوتی الحکمه فقد اوتی خیرا کثیرا

عزیزم علم و حکمت خیلی باهم فرق دارن

علم همونیه که هرکسی میتونه دنبالش بره ولی حکمت رو فقط خود خدا باید بده! اونم به هرکی دلش بخواد! نمیشه گفت صرفا یه نفر متخصصه پس دیگه حرف اول وآخر رو اون میزنه.

من واقعا کوچیک همه ی مامانا هستم مخصوصا شماها واقعا خودم رودر حد صحبت باشما نمیدونم انقدر همتون کمالات دارید الحمدلله ولی باران جان از این نباید ناراحت بشی کسی حتی خاک کف پای زائران امام حسین رو کوچیک بشماره؟ این که دیگه تربت اعلاست! در حدیث هست ک تربت امام حسین شفاست! مشخصه که این تربت میتونه یک واکسن طبیعی باشه که هنوز علم پزشکی بهش نرسیده! چرا باید عصبانی بشی عزیزم؟

یه چیزایی رو منطق قبول نمیکنه ولی هدایت با قلبه نه عقل! قلب باید گواهی بده...

این قضیه ی واکسن رو من حدودا یه سال پیش جمع بندی کردم و پروژه ش رو بستم و کنار گذاشتم... گرچه اعتقاد دارم طب اسلامی -سنتی و یا نوین  صرف اشتباهه و این دو باید مکمل هم دیگر باشند ولی درمورد قضیه ی واکسن نمیتونم کوتاه بیام این قضیه کاملا برام سیاهه.

درآخر

چه مادری  که برای بچه ش واکسن می زنه

چه اونی که برای بچه ش نمیزنه هردوگروه نگران سلامتی فرزندشون هستن و خدا ان شالله فرزندان همه رو درپناه خودش حفظ کنه و درد و بلا رو ازشون دور کنه🌹

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عزیزم چرا فکر می کنیم سازمان بهداشت جهانی که صفر تا صدش در اختیار صهیونیست هاست، اطلاعات درستی به م ...

از دلسوزیته که انقدر میشینی تایپ می کنی ممنونم🌹تمام حرفات رو قبول دارم ولی خیلی از افراد این حرف ها براشون عجیبه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

دوستان دوروزه شروع کردم به روغن مالی بدن.. تو این دوروز خیلی کف دستام داغ میشه از اثرات روغنه یعنی؟

اینایی که میگم افکار نشخوارشده ی ذهنمه فقط، 

یه روز یه کلیپ دیدم، سگ های بودن که در دوران جنینی ، ژن قورباغه رو بهش تزریق کرده بودن، و این سگ ها خلقتشون تغییر کرده بود! سگ بود ولی پاهاش مثل قورباغه پهن بود و نمی‌توانست راه بره، با دو تا پای عقبش مثل قورباغه می‌پرید زبون بسته!!!

سبحان الله!!!!!! ندیده بودم تا بحال!

ابتدای کلیپ آیه ی ۱۱۹ سوره نساء رو زده بود....!

الله اکبر! خودتون برید بخونید، تفسیرهای مختلفش هم بخونید....

مدام تو ذهنم می‌چرخه و هزارتا مصداق برا آیه تو ذهنم میاد! نمی‌دونم....

توی تفاسیر نهایتا چیزی که گفته شده بود تبدیل زن به مرد و مرد به زن و عقیم کردن بود! 

مدااااااام تو ذهنم می‌چرخه شاید شاید اگر مفسرین بزرگ ما الان بودند و این چیزها رو می‌دیدند شاید مصادیق بیشتری از آیه می آوردند!

اصلن این آیه خیلی به نظرم تکان دهنده است...عجیبه....!

گاهی به واکسن فکر میکنم...

گاهی تراریخته ها....

گاهی آزمایشگاه های سری و امنیتی....

نمی‌دونم واقعا....افکاری هست که تو ذهنم نشخوار میشن،

آقای عباسی می‌گفت قرآن رو بردارید مثل یک کتاب شروع کنید مطالعه، از ابتدا تا انتها....مطالعه کنید نه اینکه بخونید ، دقیقا مثل یک رمان مطالعه کنید پشت سر هم....

نکردم تا بحال....ولی دلم میخواد...

راستی دخترا، دوره های رایگان آقای عباسی شروع شده ها، یه سر به سایت« تربیتکده آیین فطرت » بزنید...ایقدر که برا من برکت داشته و نقطه عطف بوده نمیتونم تبلیغ نکنم...

استاد بابایی تحصیلاتشون چیه و دقیقا از کجا مدرک استادی رو دریافت کردن؟  خیلی دلم میگیره و در ع ...

استاد بابایی ، استاد طب اسلامی و سنتی هستن و خیلی از بچه هایی که با مشکلات و آسیب های مغزی بعد واکسن به ایشون مراجعه کردن از درمانشون نتایج عالی گرفتن

طب اسلامی و سنتی قرن ها انسان ها رو درمان میکرد و به انسان به چشم منبع درآمد نگاه نکرد!

طبی که امروز سر از مراکز درمانی یهودی ها درآورده و نفوذی های یهود اطبای اون در داخل کشور رو تحت تعقیب قرار میدن!!!

هیچکدوم از یهودی ها و صهیونیست های مشهور به بچه هاشون واکسن نزدن و خودشونم تزریق نمیکنن

از بیانش هم هیچ ابایی ندارن... چون خودشون رو صاحب دنیا و افراد غیریهود رو حیواناتی برای خدمت به خودشون میدونن! و اینو صریح اعلام میکنن

و ده ها ساله با این تفکر سعی در به خدمت گرفتن انسان ها و کنترل اون ها دارن!

که نتیجه ش شده تلفیق انسان و هوش مصنوعی و ایلان‌ماسک رو مامور عادیسازی این پروژه مخوف کردن! 

خیلی وقته صهیونیست ها به صحت ادعاهایی که بهش برچسب توهم و بدبینی میزنید اعتراف کردن و در حال عادی جلوه دادنش در جامعه هستن

کمی از تفکر متعصبانه ای که نسبت به طب نوین داریم خارج بشیم، به وضوح می بینیم همه ی این ادعاها حقیقت و در حال اجراست

سند ۲۰۳۰ دارای ۱۷ بند در حوزه های مختلف اقتصادی، پولی_بانکی، کشاورزی، محیط زیست، بهداشت و درمان، آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و... ست

که تزریق مستمر واکسن به اسم ویروس یا پاندمی های مختلف بخش کوچیکی از اون هاست!

بندهای سند ۲۰۳۰ به هم مرتبط هستن و نهایتا جامعه ای میسازن برای بردگی انسان ها در خدمت شیاطین

ریال دیجیتال، آزادسازی قیمت ها، کوپن دیجیتال، استقلال بانک مرکزی و... بخش هایی از سند ۲۰۳۰ در حوزه اقتصاده که در حال اجراست

دستوراتشم از کلاوس شوآب میرسه که نویسنده کتاب کرونا، ریست بزرگه!!!

کرونا اولین قدم برای اجرای سند ۲۰۳۰ و حاکمیت شیاطین بر دنیا بود

تزریق مستمر واکسن، اجرای نسخه دیجیتال پرونده دیجیتال سلامت، توسعه ی شبکه ی فایوجی 5G ، آزادسازی قیمت ها ، دیجیتالی کردن پول، آزادسازی پوشش و اجرای سیستم اعتبارسنجی اجتماعی به بهونه ی کنترل حجاب!!!! اینترنت اشیا، گران سازی و محدودسازی مصرف سوخت(که فعلا رئیس جمهور مانعش شده)، ایجاد مانع در تولید صنعت دامداری و کشاورزی، تبلیغ حرامخواری و حشره خواری، تبلیغ آزاد همجنسگرایی و شیطان پرستی و خیلی از برنامه هایی که در حال اجراست، در جهت اجرای سند توسعه پایدار یا همون ۲۰۳۰ یه

و نتیجه ش چن سال دیگه نمایان میشه!

مگه اینکه انقلابیون با آگاهی مانع پیشبرد و تکمیل سیاست هاشون بشن

متاسفانه اکثر انقلابیون فکر میکنن سند ۲۰۳۰ فقط در حوزه آموزش و پرورشه!!!

در حالیکه مهمترین بخش های اون در حوزه محدودسازی اختیارات فردی، اقتصاد و کشاورزیه!!!

وقتی می بینم ۲۰۳۰ سفت و سخت در حال اجراست نمیتونم به هیچ سازمان و سیاستمداری خوشبین باشم

چون طبق این سند همه ی مردم دنیا باید تحت حاکمیت دیجیتال صهیونیست ها قرار بگیرن که ابتدایی ترینش کنترل ذهن و همه ی کنش های افراد توسط نانوربات ها و میکروچیپ ها و تغییر ژنتیک و تعدیل جمعیته!!!

اینو صهیونیستا صراحتا اعتراف میکنن

اکسید گرافین که وجودش در همه ی واکسن های کرونا به اثبات رسیده یکی از همین ابزارهاست برای اتصال مغز انسان به شبکه برای کنترل ذهن افراد!

وقتی بدن به فایو جی وصل بشه، اکسید گرافین رشته های عصبی جدیدی در بدن انسان ایجاد میکنه و قادره اطلاعات بیومتریک افراد رو به شبکه ارسال کنه!!! البته روش هایی برای دفعش هم وجود داره اما سخته

فایوجی یه سلاح دقیقه که میتونن به وسیله ی اون از هزاران کیلومتر دورتر، باعث مرگ یک انسان بشن یا در تصمیمش تغییر ایجاد کنن!

بعد ما وقتی تحت شدیدترین تحریم ها هستیم و توان واردات انسولین و شیرخشک رو هم نداریم!!! مثل واکسن از زمین و آسمون بهمون تجهیزات فایوجی5G میفروشن و وزیر ارتباطات هر چن ماه با شادمانی از افتتاح سایت های جدید این شبکه میگه!

شایدم مثل واکسن کرونا رایگان بهمون‌میدن! چون تجهیزاتش خیلی گرونه! 

و باید هر ۱۰۰ متر نصب بشه

وقتی این تجهیزات، همراه اینترنت اشیا، ریال دیجیتال و... اجرا شد

اون وقت می بینیم چه اتفاقی تو جامعه می افته!!!

من دلم نمیگیره همون اول عصبی میشم😐 آخه غلبه صفرا هم دارم😁😅 

عزیزدلم... قلبا بهت ارادت دارم

اما اطلاعاتتو بالا ببر و حول اسناد صهیونیستی در حال اجرا تحقیق کن، جای عصبانیت از دست کسی که از اجرای اسناد اطلاع میده، از مجریانش عصبی میشی😊

حتی اگه هیچ علاقه ای به تحقیق حول این‌ موضوعات نداشته باشی، به عنوان یه مادر و یه مسلمون مکلفی تحقیق کنی که در کنار حفاظت از خونواده ت، در برابر سیاست مسئولین واکنش اسلامی نشون بدی!

حضرت آقا اصل امر به معروف و نهی از منکر رو ویژه ی مسئولین جامعه اسلامی میدونن

موضع ایشون حول پذیرش و اجرای اسناد بین المللی کاملا واضح و مشخصه

رستاجان، آز دادم، آهن خونم بالاتر از حد رفته، هموگلوبین زیر محدوده س. چَکار کونم؟  فروفورت گا ...

سلام عزیز

دیگه آهن‌مصرف نکن. مصرف زیادش اثرات خوبی رو مغز بچه نمیذاره

بعد همه ی وعده های غذایی ویتامین سی بخور که آهنای سرگردان داخل خونت جذب بشه و هموگلوبینت بیاد بالا😁

با همه ی وعده های غذایی سبزی خوراکی سرشار از تره بخور ، کمخونی نمیگیری

کاهو هم خوبه. اگه فاویسم نداری از باقالی های تازه هم استفاده کن

دکتر خیراندیش میگه باقالی خون صالح تولید میکنه

اینایی که میگم افکار نشخوارشده ی ذهنمه فقط،  یه روز یه کلیپ دیدم، سگ های بودن که در دوران جنین ...

وَلَأُضِلَّنَّهُمْ وَلَأُمَنِّيَنَّهُمْ وَلَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُبَتِّكُنَّ آذَانَ الْأَنْعَامِ وَلَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ ۚ وَمَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطَانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْرَانًا مُبِينًا

خیلی آیه ترسناکیه

پناه برخدا

اینایی که میگم افکار نشخوارشده ی ذهنمه فقط،  یه روز یه کلیپ دیدم، سگ های بودن که در دوران جنین ...

ممنون بابت پیشنهادت🌹🌹 برم سایتش ببینم

@وذالنون‍ 

عزیزم رفتم سایتی که گفتی میگه باید سطح یک و دو رو هم شرکت میکردی تا بتونی تو این دوره ی جدید ثبت نام کنی☹