2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
سلام.من دو باز زایمان داشتم سزارین الان بعد از ۶سال قصد حاملگی دارم یعنی میشه طبیعی زایمان کنم؟

سلام عزیزم

چرا نشه؟ بعد ۳ سزارین هم میشه

گذشتن ۶ سال از دومین سزارین خیلی فاصله ی ایمن و خوبیه

کدوم شهرید؟

سلام عزیزم چرا نشه؟ بعد ۳ سزارین هم میشه گذشتن ۶ سال از دومین سزارین خیلی فاصله ی ایمن و خوبیه کد ...

اگ کسی نخواد طبیعی بیاره بعد شش سال چی میتونن مجبور کنن🤔

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شماکه طب سنتی قبول دارید چرا شیرخشک دادی ممکنه اونم فاسد یامواد چیپی و شیمیایی داشته باشه چرارفلاکسشو بردی بیمارستان شماک قبول نداری

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
اگ کسی نخواد طبیعی بیاره بعد شش سال چی میتونن مجبور کنن🤔

نه عزیزم. هیچ کس مجبور نمیکنه. ماها برای اینکه طبیعی بیاریم هفت خوان رستم رو طی میکنیم تا توی بیمارستان کسی سنگ جلو پامون نندازه. از وی بک حمایت خاصی نمیشه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
نه عزیزم. هیچ کس مجبور نمیکنه. ماها برای اینکه طبیعی بیاریم هفت خوان رستم رو طی میکنیم تا توی بیمارس ...

خداروشکر خیالم راحت شد   

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
هر زایمان مخصوص بدن هر فرده

پستتون برای 6 سال پیش بود. چی شد عزیز شما وی بک شدید؟ 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خداروشکر خیالم راحت شد    

امیدوارم همیشه خیالتون راحت باشه و هیچ وقت دچار عوارض عمل سنگینی مثل سزارین نشید. 

امیدوارم همیشه خیالتون راحت باشه و هیچ وقت دچار عوارض عمل سنگینی مثل سزارین نشید. 

نمیشم تو خانواده و فامیل من هرکس طبیعی آورده کلی مشکل براش پیش اومده خواهرم بخاطر همین طبیعی آوردن داغون شده هنوز بعد سه سال درگیر .چیزی که به چشم خانواده فامیل آشنای خودمو دیدم قبول میکنم نه چیزایی که ندیدم بقیه برام تعریف میکنن .

خب شماکه طب سنتی قبول دارید چرا شیرخشک دادی ممکنه اونم فاسد یامواد چیپی و شیمیایی داشته باشه چرارفلا ...

عزیز آلرژی پسرم عوارض واکسنیه که بدون رضایت ما بهش تزریق کردن!

بعدش ناچار به مصرف شیرخشک شد!

با واکسن بیماری تولید میکنن که به سود برسن!

این هدف پزشکی نوینه

رفلاکس اگه به خاطر آلرژی و عوارض واکسن نبود، با طب سنتی درمان میشد!

مجبور نمیشدم بچه ی ۳ ماهه مو از شیرمادر بگیرم و شیرخشک بهش بدم!!! 

پسرم وقتی واسه زردی بستری بود تو بیمارستان آلوده شد و افتاد تو دومینوی دوا دکتر!!! 

بعدشم بهش واکسن زدن و درگیر آلرژی شد!

خب شماکه طب سنتی قبول دارید چرا شیرخشک دادی ممکنه اونم فاسد یامواد چیپی و شیمیایی داشته باشه چرارفلا ...

شمام تحقیق کنید به نتیجه ای که من رسیدم می رسید!

تو کشورای غربی واکسن ها رو زیر میکروسکوپ های پیشرفته بردن و نانوربات ها، اکسید گرافین و حتی انگل های کشنده رو داخلش نشون دادن!

و شیمیدان معروف آلمانی که وجود هیدروکسید گرافین داخل واکسن های کرونا رو افشا کرد رو به شکل فجیعی به قتل رسوندن!!! 

حتی سرم و  آب مقطر زیر میکروسکوپ میبرن داخلش اکسید گرافین هست!

دیگه به چی میشه اعتماد کرد؟

وقتی سال ها توان سرم سازی داشتیم، تو اوج پیک ساختگی کرونا، به اسم تغییر فرمولاسیون و بازسازی، خط تولیدو تعطیل و شروع به بازسازی کردن و از کشورای دیگه سرم وارد کردن!

و بعد چن سال میگن موفقیت آمیز نبود و به روش قدیم تولید می کنیم!!

و چرا زمانی که کارشناسا از ذخایر چندین ساله ی دارو و آنتی بیوتیک میگن، همین چن ماه پیش یهو تو بازار قحطی ایجاد کردن و از هند دارو وارد کردن؟؟؟

در حالیکه کشورای دیگه از هند به خاطر عوارض شدید و کشنده بودن داروهاش در اطفال شکایت کردن...ایران هیچ گزارشی در این باره نداد!!! 

ابهامات بخش های مرتبط با حوزه سلامت خیلی زیاده و خیانت ها خیلی گسترده!

و ایران در حال اجرای ۱۷ بند سند ۲۰۳۰ در حوزه های مختلف... از جمله بهداشت و درمان!

پستتون برای 6 سال پیش بود. چی شد عزیز شما وی بک شدید؟ 

نه عزیزم وقتی چهل هفته ام پر شد در حالی که درد زایمان طبیعیو کشیدم و دهانه رحمم باز شد یهو ضربان قلب بچه ام۱۴۰اومد رو۶۰ که برخلاف خواسته دلم سزارین شدم که حین عمل مشخص شد بچه سه دور بند ناف دور گردنش بود با گره داشته خفه میشده بدنیا اومد مستقیم رف تو دستگاه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
شمام تحقیق کنید به نتیجه ای که من رسیدم می رسید! تو کشورای غربی واکسن ها رو زیر میکروسکوپ های پیشرف ...

rasta@ من واکسن دوماهگی دخترمو زدم بنظرت دیگه نزنم بقیشو 

اون دخترمم کلاس اول نزنم براش؟