2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733806 بازدید | 90151 پست
منم دخترم همش  تو تنفسش خِر خر میکرد و بینیش کیپ بود. خیلی سریع نفس میکشید. دکتر تشخیص رفلاکس د ...

عزیز ... خیلی از بچه ها درگیر رفلاکس میشن 

توصیه م این‌نیست مستقیم ببرید بیمارستان

مطب دکتر بهتره

پسرم بیمارستان که بود مجموعا ۳ سری ازش تست پی سی آر گرفتن که هنوزم نگران عوارض اون تستای خطرناکم

وقتی بچه از شدت رفلاکس حالت خفگی بهش دست میده یه شرایط اورژانسیه و ممکنه نیاز به بستری پیدا کنه

پسر من بینیش گرفته بود، از راه بینی نمیتونست نفس بکشه

بعد رفلاکس شدید و جوششی داشت، یهو مجرای تنفسی کامل بسته میشد و حس خفگی بهش دست میداد

بعد تنفسش صدادار شد و خس خس میکرد

که خداروشکر با آنتی بیوتیک و بخور و پنتو ۳ روزه خوب شد

که روز سوم وقت ترخیص تو خواب رفلاکس کرد

چن روز موند دوباره دارو گرفت

دکتر گفت باید بمونه مدت زمان استفاده ش از شیرخشک مخصوص بیشتر بشه اثر کنه بعد ببر

که خداروشکر با شیرخشک کامل خوب شد و دیگه اونطور نشد

وقتی رفلاکس میکرد سرشو میبرد عقب، خودشو کمون میکرد. کل چهره ش به هم‌می ریخت

آره منم دیدم خبرشو، حتی دیشب شوهرم گفت دیدی خداکرمی گفته زایمان در منزل و این حرفا.... خداوندا یعنی ...

فعلا که نشنیدم حمایت بشه

لیلا تبریزیان زایمان تو خونه برمیداره... اطلاع که گرفتم میگفتن باید آشنا داشته باشی که براش شناسنامه صادر کنن!

باید طوری بری بیمارستان فک کنن بچه ت تو ماشین دنیا اومده😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عجیب واقعا که گفتن واکسن نزنه! آخ برای اون بی حالی ای که گفتی یه بارم برا دختر من دستور بستری ...

دکترای مغز و اعصاب اصلا جرات نمیکنن مستقیم بگن واکسنا عوارض دارن!

مگه اینکه بدونن بیمار خودش با واکسن مخالفه!

یه خانومی دخترش بعد واکسن ۶ سالگی تشنج کرده بود. گفت چن شبانه روز پشت سر هم تشنج میکرد. هرکاری میکردیم تبش قطع شه بی فایده بود

برده بود دکتر شهرشون گفته بود واکسنا فاسدن! این مدت تو همین مرکز استان حدود ۵۰۰ تا بچه بعد واکسن تشنج کردن!

ولی به پزشک تهران که گفته بود دکتر گفته بود واکسنا فاسد نیستن! وزارت بهداشت در ازای دریافت پول! واکسن شرکتای مختلف رو روی بچه های ایرانی تست میکنه! 

.

دیشب استاد بابایی یه استوری گذاشته بود از دختری که تا ۶ ماهگی همه چیزش عالی بوده. چن کلمه میگفته، ۴ دست و پا میرفته 

بعد واکسن ۶ ماهگی دچار پسرفت، تشنجای پی در پی و نهایتا سی پی شدید میشه! نه گریه میکنه. نه میخنده. نه صدا و حرکتی!

بعد تستای مختلف و سالم بودن همه شون نهایتا دکترش گفته بود واکسن ۱ سالگی رو براش نزنید!!!! 

هیچ پزشکی جرات نمیکنه مستقیم بگه عوارض واکسنه!

سلام خانما یه سوال ،پسرم الان  هفت روزه هست ولی شبها بینیش کیپ میشه و به سختی نفس میکشه و شیر ...

سلام عزیز

تو بینیش سدیم کلراید اسپری کن

اسپریشو از داروخونه تهیه کن

و زود به زود بینیشو پاک کن

تقریبا ۲ماهشه میخوام از الان تحقیق کنم چون تا زوده میخوام‌بعدی بیارم انشالله ینی اجازه معاینه ندم؟

نه عزیز

دردات منظم و کم فاصله شد معاینه میکنن وضعیت دهانه رحمو میفهمی

طوری اقدام کن فاصله بچه هات حداقل ۲ سال بشه

سلام دوستان من ۳۳هفته دچار خونریزی شدم دوشب بستری بودم .بعد دوبار بهم آمپول متازون برای ریه جنین زدن ...

سلام عزیز

فعالیتتو کم کن

استراحت باشی میتونی نگهش داری

رعایت کن کارش نرسه به ان آی سی یو

اینکه احساس میکنی میخواد دنیا بیاد خیلی ام خوبه... اما واسه هفته ۳۸ به بعد

میتونی زایمان راحتی داشته باشی

بعله خودشون اول اومدن و دست همه ی ماماهای سنتی رو با گرفتن تعهدهای قضایی بستن حالا دنبال زایمان در م ...

دیدن طب اسلامی داره سفت و سخت آموزش قابلگی میده و خیلی ها استقبال داشتن و تو خونه زایمان کردن، ترسیدن یهو کاسبیشون تعطیل شه و نتونن هر بلایی میخوان سر بچه ها بیارن!

چن شب پیش یه استوری دیدم که گفتن از اسناد بین المللیه که ایران اونو پذیرفته!

از بندهای اون سند، تزریق تراشه ی ردیابی به نوزادان در بدو تولد بود😭

اینقدر حالم بد شد که حد نداشت

چون بازوی پسرم چن ماه خییییلی بد عفونت کرد و پر از لخته شده بود. به همسرم گفتم نکنه چیپ تزریق کردن‌که اینطور شده! چرا اینطور سفت و پر از لخته و عفونته؟؟؟

خلاصه باید پیگیر باشیم ببینیم کجا میشه تشخیص داد!

ظاهرا دستگاهشو فقط امن.یتی ها دارن! 

هرچند چیپ های امروزی اینقدر ریزن که معلوم نیست اصلا بشه وجودشونو تشخیص داد یا نه!

عزیزم چند دقیقه طول کشید؟  اپیره شدن؟  دختر منم شد و خیلی نگرانم و دارم میمیرم

نگران نباش عزیز

فقط پیگیری کن

واسه پسر من سری اول حدود یه دقیقه بود

سری دوم تو بیمارستان بیشتر از ۱ دقیقه بود

دکتر گفت اگه زمانش بیشتر میشد به مغزش آسیب میزد

روز به روز بدتر میشد

یه رفلاکس عادی به وضعیتی رسیده بود که باید شبانه روز رو سرش بیدار میموندم اتفاقی براش نیفته!

همه اینا و شدت گرفتنش ۴_۳ روز اتفاق افتاد

پس وقتو از دست نده و واسه بررسی و درمان ببرش دکتر

ینی زود نرم بیمارستان؟ با اون دمنوشا واقعا دردای زایمانی شروع میشه؟

دمنوشم نخوری دردای زایمانی خودشون شروع میشن

اینکه میگم اجازه معاینه و تحریک نده واسه اینه که وقتی دردا شروع شدن مطمئن میشی درد زایمانه و به خاطر دخالت و تحریک دچار توقف نمیشی و زایمانت مستمر پیش میره

درد زایمان بدون تحریک و آمپول فشار کاملا قابل تحمله

نگران نباش عزیز فقط پیگیری کن واسه پسر من سری اول حدود یه دقیقه بود سری دوم تو بیمارستان بیشتر از ...

برای دختر منم چند دقیقه بود ولی خداروشکر نفس داشت کامل نپریده بود  تحت نظریم عزیزم چجوریه یهو انقدر ادم درگیر میشه واقعا چجوریه چشم و نظر چرا تموم نمیشه 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
سلام.من دو باز زایمان داشتم سزارین الان بعد از ۶سال قصد حاملگی دارم یعنی میشه طبیعی زایمان کنم؟

چرا که نشه. ان شاالله شرایطتت های ریسک نباشه و برا طبیعی مشکلی نباشه میتونین. 

پست آخر صفحه ی ۴۰۵۹ لیست بچه ها رو نوشتم. از اسفند تاحالا دو نفر بعد از دوتا سزارین زایمان کردن. پنج نفر دیگه هم تو لیستن که بعد از دوتاسزارین میخوان  طبیعی زایمان کنن.