2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام رستا جان پسر شما اسپیره کرده بود با ریفلاکس؟  شما الان چه شیر خشک مخصوص ریفلاکسی به کودکتو ...

دکتر پسرم اصرار داشت که داروی معده دریافت نکنه

میگفت دارو واسه زمانیه که شیرخشکش عوض میشه حدود ۲ هفته میگذره و وضعیتش کامل خوب نمیشه!

اون وقت میزان کمی توصیه به دارو می کنیم

که پسرم خداروشکر با تغییر شیرخشک وضعیتش خوب شد

یکی دو ساشه بیشتر بهش دارو ندادم

با این غلبه ی سودا که گفتی که صد در صد موافقم👌 خدا خیرت بده، چشم انشالله استفاده میکنم تا ببینم چی ...

واسه غلبه سودا توصیه به قطع مصرف مواد سودازا و مصرف مواد خوراکی با طبع گرم و تر(دموی) میکنن

مصرف ناشتای بادوم، انجیر، مویز به تعداد مشخص

و مصرف بالای زیتون و روغن زیتون

و مصرف سیب و رطب

و حداقل ۲ هفته ۱ بار نوره اصل به بدن بزنی و زیرپا

استشمام عطرهای طبیعی

دود دادن اسپند، کندر و...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🔴 واکنش رئیس انجمن مامایی کشور به فرهنگ زایمان در خانه ؛ 

«حتی سلبریتی‌ها هم در خانه زایمان می‌کنند»

🔻 ناهید خداکرمی، رئیس انجمن مامایی ایران:

🔹زایمان در منزل هیچ اشکالی ندارد و مادرهایی که تمایل دارند، می‌توانند با حضور یک مامای متخصص و تحصیل‌کرده در منزل فرزند خود را به دنیا بیاورند.

🔹در همه کشورهای دیگر، حتی سلبریتی‌ها هم در خانه زایمان می‌کنند. این حق مادر است که به انتخاب خود، محیطی را که دوست دارد، برای تولد فرزندش انتخاب کند.

🔹زایمان موضوع فیزیولوژیک طبیعی است و خطرناک نیست و تنها نیاز است که سازوکار مناسبی برای درخواست مادر، در نظر گرفته شود.
.......................

کی چراغ اولو تو تاپیک روشن میکنه؟؟؟😉😁😅

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴 واکنش رئیس انجمن مامایی کشور به فرهنگ زایمان در خانه ؛  «حتی سلبر ...

چه جالب 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بچه ها یه سوال خیلی جدی دارم. اگر شما به پزشکانی دسترسی داشته باشید که وی بک قبول میکنن و تجربه وی ب ...

عزیزم از نظر شرعی که خودت بهتر میدونی.اما نظر شخصیم،به هیچ وجه بابت انجام وظیفه کسی بهش زیر میزی نمیدم،برای چی باید بیشتر از حقشون بگیرند؟

سلام عزیزم بله. بذار کامل توضیح بدم پسرم حدود ۲ ماهگی دفع رگه خون داشت، شیرخشک پپتی گرفتیم بهش نسا ...

منم دخترم همش  تو تنفسش خِر خر میکرد و بینیش کیپ بود. خیلی سریع نفس میکشید. دکتر تشخیص رفلاکس داد. پودر ساشه ای تجویز کرد. گفتم تنفسش گاهی زیاده. گفت اکر تنفسش زیاد بود ببر بیمارستان. الان با این توضیحی که دادی نگران شدم. البته از وقتی دارو میخوره تنفسش خیلی بهتر شده. 

باتوجه به تجربه ای که داشتی لازمه  ببرمش بیمارستان؟ 

با این غلبه ی سودا که گفتی که صد در صد موافقم👌 خدا خیرت بده، چشم انشالله استفاده میکنم تا ببینم چی ...

والا من که آب از سرم گذشته، دیگه انشالله اگر خدا بخواد هفته ی آینده یه سر برم پیش دکتر ناصری، ببینم برا این حجم عظیم بلغم موجود در معده و سیستم گوارش چه راهکاری داره، هی میگم دیگه رفتم پیش دکتر بعدش پرهیز سفت و سخت...،🤦

الحمدالله هر چی ترشی و خیارشور و مضرات دل انگیز تو خونه داشتیم به لطف بنده و هوسم رو به اتمامه! به همسرم گفتم خرید مجدد ممنووووووع! زیرا بسی سست عنصر می‌باشم....تازه برا رفع عذاب وجدانم هم بعد هر مضر دل انگیزی که میخورم سریع میرم سرخود از شربت مقوی معده و عرق گوارش، و دوسین میخورم که مثلا خنثی بشه اثرش..هندونه هم که چند هفته ی پیش ترکوندم تو خوردنش برا رفع عذاب وجدان قبل و بعد و حینش کلی نمک آویشن زدم زبونم،😂..شربت زبیب هم گاهی زدم بر بدن...هر چند می‌دونم احتمال زیاد اینا تو بارداری ممنوع باشه...

الان نیاز به یک پاکسازی حسابی دارم....قشنگ سیستم گوارشی ام غلبه شدید بلغم داره....

راستی بچه ها، بر خلاف اون ذهنیت عمیقی که در مورد مصرف مکمل آهن و یبوست هام داشتم، در کمال تعجب سه هفته است از مصرف روزانه ی فروفورت گاین و ویتاگلوبینم میگذره و من بابت این ها اصلن دچار یبوست نشدم!!

خیلی برام عجیب بود!

خب راهی پیدا کردی به من بی نوا هم بگو، زیرا من نیز این چنین هستم.... اینسری دریغ نکردم از خوردن هر ...

من بر عکس بی اشتها شدم

باید به انواع اقسام غذاها فکر کنم تا ببینم از چی الان لذت می برم هوس کنم😐

دیروز به کوکو سیب زمینی علاقه مند شدم گفتم امروز درست کنم الان هیچ حسی به بزرگوار ندارم😄

حالا نگران اضافه وزنتم نباش این اشتهات مقطعیه درست میشه معده که جاش تنگ بشه دیگه نمیتونه انقدر درخواست کنه منم قبل ۶ماهگی اینجوری بودم الان دوکیلو کم کردم اشتهامم که کم شده 

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیزم بله. بذار کامل توضیح بدم پسرم حدود ۲ ماهگی دفع رگه خون داشت، شیرخشک پپتی گرفتیم بهش نسا ...

چقدر عجیب واقعا که گفتن واکسن نزنه!

آخ برای اون بی حالی ای که گفتی یه بارم برا دختر من دستور بستری دادن چقدر استرس کشیدم و آب شدم آخرم نه نوار دادیم نه چیزی خودمون آوردیم خونه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
ممنونم عزیزم والا منم نمی خواستم انگار دکتر بیهوشی خودش اسپاینال میکرده فقط . ولی چیزی که از لای حر ...

خانومی مطمئنی اون اسپاینال بوده؟ تو کمر بوده یا عضلانی بوده؟

چون فکر نکنم بدون اجازه تزریق کنن

احتمالا آمپول هیوسین بوده که برای شل کردن عضلات میزنن برای منم اینو زدن تو اوج دردا که بعدش ۱۰سانت شدم

الان بچه ت چن وقتشه؟ واسه ویبکی ها اپیدورال و روشای بیحسی استفاده نمیکنن چون روند زایمان رو کند می ...

تقریبا ۲ماهشه میخوام از الان تحقیق کنم چون تا زوده میخوام‌بعدی بیارم انشالله

ینی اجازه معاینه ندم؟