2777
2789
عنوان

باز این تعطیلیای ش می شروع شد خدا منو بردارهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه جارو تعطیل کردن بازامتحانامونم کنسل شد

مدیر ما میگه صبر کنید اهه

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
همه جا جز اصفهان😂حس میکنم الکی‌میگن برای انرژیبخاطر این ویروسه تعطیل میکنن نه؟

کجاها تعطیل شد ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
دیدی خواهر دیدی منو تو شانس نداریم

خواهر دارم دق میکنم ایشالا درد بگیرتشونننن من یکشنبهه قرار بود طرفو ببینم وای بخدا گریم داره در میاد یعنی چییی این اخبارای کسشررر از کجا در میاد اخه سرم داره میترکه

همه جارو تعطیل کردن بازامتحانامونم کنسل شد

من ب خبر دسترسی ندارم .کحاها تعطیل شد مگه چند روز ،؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
کجاها تعطیل شد ؟؟

البرز تهران کردستان و آذربایجان شرقی 

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
والا من ک ویروسه رو باور ندارم اصلا جو الکی میدنواسه کروناهم واکسن زدم زد به قلبم بزرگ شدهرروزم با ت ...

برای ویروس نیست ، برای گرفتن کسب و کار از مردم ویروس هم دورغه بزرگه کمتریل پاشی می شه همه مریض شدن به نردم جهان می گن ویروس ، البته توطیه جهانی نه فقط ایران ،یکیش همین اتش سوزی لس انجلس برو عکسا رو ببین درختا سالمن فقط خونه دارن اتش می گیرن ،این خونه ها توسط دولت با لیزر اتش زدن