2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم پزشکی نوین تو ایران شاخصه ش هماهنگی با سیاستای صهیونیستیه.  شیاطین صهیونیستی در ...

چی بگم عزیزم گیجم به خدا گیج 🤕

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
اونی که به شما میگه سزارین چهارم ۹۹٪ برات خطر داره(نمیگم اشتباه میگه) اما همونیه‌که وقتی یکی واسه زا ...

رستا جون دارم دیوونه میشم 

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومده بودم یه سری دارو بگیرم واسه تقویت بدنم فکر نمی کردم بگن باردار نشو 

مامانای ناز ممنونم از همتون به خاطر نظراتتون، خودمم دلم نمی خواد به حرف اینا گوش بدم ، از طرفی به قو ...

حتما حرز داشته باش عزیز

و توکلت به خدا باشه

دوستان میدونن من مخالف جدی تکرار سزارینم

اما شمایی که ۳ سری سز شدی اگه بتونی یه طبیعی بیاری به خاطر ترشح سلولای بنیادی بعد جدا شدن جفت تو بدن مادر، خیلی از عوارض همون سزارینا رفع میشن

بعد زایمان طبیعی سلولایی که در حال سرطانی شدن باشن، هر نوع سلول، از بین میرن و جایی که در حال سرطانی یا پیر شدنه ترمیم میشه

واسه همین میگن هر زایمان طبیعی حداقل ۱۰ سال بدنو جوون‌میکنه

خودمم امیدوار بودم چون هفت سال گذشته مشکلی نباشه....اما این دکترا حسابی منا ترسوندن

هر چی شنیدی بریز دور مادرجان 

اینا سیاستشون اینه جمعیت افزایش پیدا نکنه 

کاری که بهتون گفتم و انجام بدید و دیگه توکل تون بخدا باشه

خواهش میکنم  انقباض ، رحم رو درگیر میکنه... واسه همین جراحی کیست و سایر جراحی های شکمی شرایط و ...

سلام عزیزم من بارداری دومم هست اولی رو درد طبیعی کشیدم اما بیش تر از ۲سانت باز نشد دیگه مجبور به سزلرین شدن الان نزدیک ۴ سال گذشته سر این بارداری سرویکسم کمی کوتاه هست مجبورم امپول و شیاف استفاده کنم بااین شرایط امکانش هست وی بک کنم

خودمم امیدوار بودم چون هفت سال گذشته مشکلی نباشه....اما این دکترا حسابی منا ترسوندن

دکتر سر بارداری دوم میگفت طبیعی بیاری بچه ت سی پی میشه😑

گفتم خب واسه چی اومدم پیش شما؟؟؟ اگه قرار نیست شرایطمو کنترل کنید واسه چی باید تحت نظر باشم؟

روزی که دخترم به دنیا اومد بهترین اپگار رو داشت و ماما گفت بهترین مادر و نوزاد امروز بلوک بودید

همه چی عالی و نتیجه ی توسل به حضرت رقیه(س) بود

زایمان سومم طبیعی زایمان کردم که اونم فقط لطف خدا بود

وقتی خدا بخواد، بنده ها هیچ کاره ن... نخواد هم هیچ کاره ن

نهایتا واسه کنترل شرایط بهشون مراجعه می کنیم

سلام عزیزم من بارداری دومم هست اولی رو درد طبیعی کشیدم اما بیش تر از ۲سانت باز نشد دیگه مجبور به سزل ...

سلام عزیز

هفته چندی؟

فاصله ی سز که خیلی خوبه

طول سرویکس کوتاه هم عالیه واسه زایمان طبیعی. چن سانته؟

فقط نباید تا آخر بارداری پروژسترون استفاده کنی. مصرف طولانی مدت پروژسترون مانع باز شدن دهانه رحم میشه

لکه بینی نداری؟

شرایطت تا اینجا مانع ویبک نیست 

بهشون میگم سزارین مشکل داره ، باشه ، طبیعی زایمان میکنم. میگن اصلا ..... رحم به احتمال ۹۹ درصد پاره ...

😐😐😐

این حرفا رو ما هم شنیدیم... شما با پیازداغ بیشتر

قطعا ویبک ۳ پرریسک تر از ویبک ۲ هست

اما اینطور نیست که حتما رحم پاره شه

مخصوصا اینکه از سزارین سوم ۷ سال میگذره و همین الانم باردار بشید تا زمان تولد میشه ۸ سال!

که فاصله ی خیلی خوبیه

بهشون میگم سزارین مشکل داره ، باشه ، طبیعی زایمان میکنم. میگن اصلا ..... رحم به احتمال ۹۹ درصد پاره ...

شمام قرار نیست بارداریتو زیر نظر یه پزشک معمولی باشی!

پزشکی که ویبک ۳ قبول میکنه همه ی جوانب و شرایط بارداری رو بررسی میکنه بعد اجازه میده وارد پروسه زایمان بشی

تو قم دکتری بوده که وی بک انجام داده باشه؟

بله عزیزم

چن دکتر هستن که انجام میدن

بچه های تاپیک بیشتر  تحت نظر دکتر شاه بوداقی بودن

ویبک ۲ هم قبول میکنن... بعد ۲ سز