2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
ممنون عزیزم  من الان باردار نیستم فعلا به چهارمی فک میکنم😋 چون می‌خوام از سزارین سوم مدت ...

سلام. من امروز اومدم مرکز باروری ، آخه نزدیک خونمون هست. اومدم برای یه چکاپ کامل و اقدام برای بارداری، که حسابی خورد توی ذوقم و دکتر گفت به هیچ عنوان نباید باردار بشی. گفتن که سزارین برای بار چهارم به شدت خطرناکه. ۹۹ درصد برات خطر داره و بی خیال بارداری بشو ....😔

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
ممنون عزیزم  من الان باردار نیستم فعلا به چهارمی فک میکنم😋 چون می‌خوام از سزارین سوم مدت ...

شما هم حتما یه پرس و جویی بکن بعد اقدام کن.

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رستا جون میگم من روغن سیاهدانه گرفتم از چ زمانی استفاده کنم و چجوری برای ماساژ؟ اخه دیشب میخوندم میگ ...

عزیز

از روز اول پریودی تا زمان تخمک گذاری قبل خواب سیاهدونه رو به قسمت رحم و تخمدان ماساژ بده. زمان ماساژ زیاد باشه. کلا ماساژ واسه رحم خیلی خوبه

بعد همه ی غذاهام روغن زیتون مصرف کن

روغن زیتون واسه کبد و دفع سموم هم خیلی خوبه

ناشتام میتونی خاکشیر روغن بادام شیرین بخوری

دوسین(عسل سیاهدونه) رو هم بعضی اطبا از روز اول پریود تا زمان تخمک گذاری تجویز میکنن

البته باید طبع مادر رو بدونن. اگه سرد باشه میگن هرشب 

اگه طبع گرم باشه توصیات دیگه ای میکنن

ولی از اونجایی که اکثرا رحم سرد دارن، دوسین به باروریشون کمک میکنه

واسه گرم کردن رحم سبزی تره خیلی زیاد بخور

رطب زیاد بخور

انواع مغزه جات. ارده. شیره انگور، فلفل سیاه، 

دمنوشای بابونه، بومادران، پونه، چایی کوهی، گل گاوزبون، زنجبیل و...

بعد اتمام پریود میتونی بادکش گرم هم انجام بدی

بادکش چون کیفیت خونرسانی رو افزایش میده واسه رحم و تخمدان خیلی خوبه

اگه بتونی تا زمان تخمک گذاری داخل آبزن بشینی هم عالیه

روز ۱۳ هم سونو بده سایز فولیکولا رو چک کنن

سلام. من امروز اومدم مرکز باروری ، آخه نزدیک خونمون هست. اومدم برای یه چکاپ کامل و اقدام برای باردار ...

سلام عزیزجان ذهنیتت رو، روی حرف یه نفر بنا نکن. البته من در مورد بارداری و نحوه زایمان نظر نمیدما

به طور کل میگم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام. من امروز اومدم مرکز باروری ، آخه نزدیک خونمون هست. اومدم برای یه چکاپ کامل و اقدام برای باردار ...

اصلااااااا به حرف اینا گوش نده 

همشون آیه یاس میخونند 

برات تو ایتا پیام دادم، برو به خانم احمدی پیام بده و ازشون راهنمایی بگیر عزیز 

توکان بخدا باشه 

درضمن از سزارین سوم شما هفت سال گذشته و خیلی شرایطتون واسه ویبک عالیه

سلام عزیزم

پزشکی نوین تو ایران شاخصه ش هماهنگی با سیاستای صهیونیستیه. 

شیاطین صهیونیستی در قالب سازمان کشتار جهانی who میگن زنان ایرانی باید عقیم شن، وزارت بهداشت عقیم میکنه

میگه باید شیعه ها کم بچه بیارن، وزارت بهداشت اجرا میکنه

میگه موش آزمایشگاهی بشن وزارت بهداشت تبعیت میکنه

میگه بمیرن تبعیت میکنه

میگه بچه بیشتر از ۲ تا نشه، اجرا میشه

اونی که تو کشورای اروپایی ۵_۴ بار سز شده ، نمیگن باردار نشو! بعد بارداری کمکش میکنن طبیعی هم زایمان کنه

بعد به ایران میرسه میگن بچه بیاری می میری!

این سیستم همون سیستمیه که برای تبعیت از who میلیون ها زن ایرانی رو بدون اجازه و رضایتشون عقیم کردن و برای تحدید نسل سزارین رو ترویج کردن! 

بیشتر از مشکل سیستم پزشکی تجارت محور و خائنانه ایران، ایراد از ماست که به این تجار خائن اعتماد می کنیم

شما قصد فرزندآوری داری، مگه قرار نیست واسه طبیعی تلاش کنی؟ فاصله ی سزاریناتم که خیلی خوبه. پس این فرصتو از خودت نگیر

خودت و فرزندتو بسپر به حضرت زهرا(س) و امام زمان(عج) و اقدام کن

اونی که به شما میگه سزارین چهارم ۹۹٪ برات خطر داره(نمیگم اشتباه میگه) اما همونیه‌که وقتی یکی واسه زایمان اول بهش مراجعه میکنه از برتری سزارین نسبت به طبیعی میگه و متقاعدش میکنه زایمان طبیعی کاملا مضر و سزارین بهترین و کم عارضه ترین نوع زایمانه!

اعتماد به این سیستم اشتباهه

عزیزم من دیروز باهاش تماس گرفتم. حالش خوب بود.  خانم صابریان میگفت دکتر گفته یجور رحم رو می ...

خداروشکر

تاپیک نیومد خیلی نگرانش شدم

ان شاءالله با بهترین حال برگرده خونه ش❤

عزیز از روز اول پریودی تا زمان تخمک گذاری قبل خواب سیاهدونه رو به قسمت رحم و تخمدان ماساژ بده. زمان ...

مرسی عزیزم اره حالا اینارو امتحان میکنم روز۱۳سونو میرم دیگ توکل ب خدا

هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود😊

مامانای ناز ممنونم از همتون به خاطر نظراتتون، خودمم دلم نمی خواد به حرف اینا گوش بدم ، از طرفی به قول رستا جان به زور سزارین می کنند. من سر بچه اول اصلا نفهمیدم چرا سزارین شدم ... خدا لعنتشون کنه . بی تجربه هم بودم . اصلا من نگفته بودم سزارین بشم . خود دکترم سزارین کرد. خدا از سرش نگذره 

بهشون میگم سزارین مشکل داره ، باشه ، طبیعی زایمان میکنم. میگن اصلا ..... رحم به احتمال ۹۹ درصد پاره میشه . اصرار به بارداری نکن پای جونت ویژه 😢😢😢😢

حالا من این ماه هم اقدام داشتم ... خدا می‌دونه باردار بشم یا نه. 

اصلااااااا به حرف اینا گوش نده  همشون آیه یاس میخونند  برات تو ایتا پیام دادم، برو به خا ...

خودمم امیدوار بودم چون هفت سال گذشته مشکلی نباشه....اما این دکترا حسابی منا ترسوندن