ببین دکتر ناصری دستور زاج رو اینجوری بهم داد:
میری عطاری میگی پودر( تأکید میکنم پودر) زاج سفید رو میگیری خیلی کم، حالا ازین پودر به اندازه ی نصف نخود برمیداری( همین قدر نه بیشتر، تقریبا میشه اندازه ی نوک چاقو، یعنی چشمی نگاه کن این پودر رو گلوله فرض کن بشه اندازه ی نصف یک نخود،) این مقدار رو با یک ق مرباخوری عسل و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب میکنی و خوب بهم میزنی، وقتی قاطی کردی تقریبا سفت میشه زیاد شل نیست، حالا با قاشق چایخوری آروم میریزی داخل اپلیکاتور و تزریق میکنی، پاها رو میدی بالا تا ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت بمونه داخل و برسه به رحم، من خودم آخرشب تزریق میکردم تا صبح میذاشتم بمونه تقریبا پنج شش ساعت میشد.
نکته: دکتر بهم گفت زاج سمی هست اگر بچه کوچیک داری حواست باشه در دسترس بچه قرار ندی، حتما هم برچسب بزن یوقت با نمک و جوش شیرین اشتباه نکنید.
نکته: حتما با عسل و روغن زیتون قاطی کن ، هیچ وقت خالی مصرف نکن.
نکته: دکتر بهم گفت حداقل ۵ مرتبه در ایام پاکی استفاده بشه، پشت سرهم یا چند روز در میان فرقی ندارد، منتهی من چون عفونتم زیاد بود پشت سرهم انجام دادم تا کاملا عفونت ها خارج بشوند.
نکته: زاج قابض هست، موقعی که استفاده میکنی واژن کاملا جمع میشه یا به عبارت دیگه تنگ میشه، از طرفی چون گرم و خشک هست رطوبت واژن رو میگیره، من روز اول و دوم که استفاده کردم آبریزش رحمی ام قطع شد، روز سوم که استفاده کردم شدیداً دچار خارش و سوزش شدم و احساس کردم انگاری یه گلوله داخل واژنم هست دست میزدم انگاری کلی عفونت پشت پرینه جمع شده بود ولی چون رطوبتی وجود نداشت خود به خود لیز نمیخورد بیاد بیرون و تجمعش پشت پرینه باعث خارش شده بود، یه بطری آب ولرم و عسل درست کردم به همراه دوش واژینال بردم تو دستشویی، دوش واژینال رو از آب عسل در میکردم و آروم میدادم داخل واژن تا ته و بعد محکم پمپ رو فشار میدادم، که یکدفعه گلوله گلوله عفونت جمع شده ی مرده که رنگش قهوه ای و سبز بود به همراه آب عسل ها میریخت بیرون، چندین مرتبه دوش واژینال رو پر کردم و داخل واژن فشار دادم و هر دفعه مقدار زیادی ازین عفونت ها که جمع شده بودند و لای چین های واژن بودند همه اومدند بیرون، شب چهارم و پنجم هم تزریق کردم زاج رو و بعد از اون کاملا خارش و سوزششم خوب شد و آبریزش و ترشحات آبکی رحمم هم قطع شد...
بعدشم که دیگه پریود نشدم