2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733725 بازدید | 90148 پست
منم بچه هام اولی ۳۵۰۰ دومی  ۳۶۵۰ البته خب سزارینی که بودن اگه طبیعی بودن بیشتر میشدن  خدا ...

واای دکتر امیرابادی هم خیلی رو وزن حساس بودند گفتند بهتره 3کیلو بیشتر نشه

من گفتم ورزش میکنم خوبه؟گفتند ورزش وزن بچه رو زباد میکنه

واقعا عجب دردسریه وی بک ،میخوام ورزش کنم لگنم اماده شه از اون ور وزن بچه زیاد میشه😂

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم الحمدالله رب العالمین موفق شدم  فقط بخیه هام خیییلی اذیتم میکنن و مشکل تپش قلب اذی ...

مبارک باشه عزیزم

انشاالله زودتر سرحال شی و بیای خاطراتت رو بنویسی

انشااالله نی نیت سالم باشه

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 
عزیزم والدینت چی شدن؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد اطلاعی درباره حمله آسمی ندارم گلم‌.

سلام باران جان ممنونم ازت مادرم سکته کرد سه سال مثل بچه ها رو تخت گریه کرد روزهایی که ارزو میکنم برای هیچکس پیش نیاد ما میدیدیم و کاری از دستمون برنمیومد چون کلا حافظشو از دست داده بود بعد که فوت کرد پدرم هفت ماه شبانه روز گریه کرد براش تا اونم دوم نیاورد و دق کرد یعنی یه جوری مظلومانه گریه میکرد که ما هممون از غصه زندگی نداشتیم هنوز یادم میفته جیگرم اتیش میگیره خیلی سخت بود خیلی 😭😭😭😭

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سلام عزیزم الحمدالله رب العالمین موفق شدم  فقط بخیه هام خیییلی اذیتم میکنن و مشکل تپش قلب اذی ...

سلاااااااااااااااااااااام  

وااااااااااااااای خیییلی خوشحال شدم  

خیلی منتظر خبری ازت بودم

تبریک می گم الحمدلله رب العالمین. الحمدلله علی کل حال  

یه کاری کن زود سرپا شی بیای تعریف کنی ما طاقت نداریما   

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

سلام مامان خوشگله ،مبارکت باشه، الهی هم شما هم نی نی صحیح و سلامت باشین ، خداروشکر با این خبر خوشحال کننده

سلام دوستان در مورد سجده، یه توضیحاتی رو جدیدا وندم که خیلی مفید بود برام

گفتم این جا هم بذارم چون یکی دو بار حرفش شد

سجده باز در کل دوران بارداری مخصوصا هفته های اخر مهم است. اگر فقط دربارداری یک ورزش خواستید انجام بدید سجده کنید! به شدت در تغییر پرزانتاسیون بچه، بالا رفتن جفت، باز شدن لگن، به کانال افتادن بچه بسیار اثرگذار است. درسجده حتما تشک یا بالشتک نرم و کوتاهی زیرزانو باشه که فشار ب زانوها نیاد، لغت لاتینی که برای ورزش سجده استفاده میشه، بمعنی سینه و زانو هست یعنی قراره این 2 عضو روی زمین باشه. 

چندبالش زیر سینه بذارید، دست ها بالای بالشها قرار بگیره. سر لازم نیست حتما پایین باشه.

درواقع باید مثل حالتیکه در بچگی درس میخوندیم قرار بگیرید.

در این حرکت، با سن بالاست میتونی کیگل یا چرخش لگن را هم همزمان انجام بدید.

سرهم بالاست به سرومعده فشار نمیاره که حس کنید محتوایات معده داره میاد بالا. میتونید هنگام کار با گوشی لپتاپ یا کتاب، دراین پوزیشن باشیدهر تعداد بالش که راحت هستید زیر سینه بذارید. 

درهرحال با سن بالاتر قرار داره فقط سعی کنید در هنگام سجده کمرتان گود نشه. هنگام گود شدن ماهیچه ها کوتاه تر میشه و درد کمر ایجاد میشه مقعر نشه و کمی محدب بشه که ماهیچه های اطراف ستون فقرات بلند تر بشه و شما درد کمری کمتری داشته باشید

@چکاوکان    

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام دوستان در مورد سجده، یه توضیحاتی رو جدیدا وندم که خیلی مفید بود برام گفتم این جا هم بذارم چون ...

عشقم ممنون

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
واای دکتر امیرابادی هم خیلی رو وزن حساس بودند گفتند بهتره 3کیلو بیشتر نشه من گفتم ورزش میکنم خوبه؟گ ...

یعنی دیگه ورزش نمیکنی؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سلام عزیزم. خداروشکر. من دلم میگفت خبرای خوبی توی راهه در مورد شما. ان شاءالله زنده و سلامت باشی.

حالا من اومدم بگم از این هفته ورزش هام رو شروع کردم(البته عشقی اونایی که دوستشون دارم)

میخواستم بگم اگر منع خاصی ندارید موقع برداشتن اشیا از روی فرش حرکت اسکات رو برید. جارو دستی بکشید و از این کارها.

من که درد عضلاتم کمتر میشه ورزش میکنم

خصوصا استخوان عانه

سلام باران جان ممنونم ازت مادرم سکته کرد سه سال مثل بچه ها رو تخت گریه کرد روزهایی که ارزو میکنم برا ...

عزیزم خیلی غمگین شدم بابت این اتفاق. آدم نمیدونه چی بگه. ولی به نظر من سعی کن به اون غم ها فکر نکنی چون ضامنش خداست. بعد نماز صبح به نیت والدینت، یک حمد و ۱۱ توحید بخون به روح همه پیامبران و اهل بیت تقدیم کن.

ان شاءالله خداوند از فضلش حسابی تحویل میگیره پدر و مادرت رو.

سلام باران جان ممنونم ازت مادرم سکته کرد سه سال مثل بچه ها رو تخت گریه کرد روزهایی که ارزو میکنم برا ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم براشون فاتحه صلوات میفرستم برای شما هم آرامش دعا میکنم از خدای مهربون.

حالا من اومدم بگم از این هفته ورزش هام رو شروع کردم(البته عشقی اونایی که دوستشون دارم) میخواستم بگم ...

باران جان ورزشها از چه هفته ای بهتره انجام بشه؟

خطرناک نیستن؟ باعث زایمان زودرس اینا نمیشن؟

کلا من اطلاعاتم در این زمینه ها در حد جلبکه! دوست داشتم کلاس آمادگی زایمان برم که بخاطر کرونا نیست، اگر هم باشه من نمیتونم برم… 

لطفا هرچی بلدی و میتونی بگو منم انجام بدم