2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733481 بازدید | 90138 پست

زهرا جوووووون_سزارین :خرداد94

علت سزارین:بد بودن نوار ان اس تی و سز اورژانسی_پزشک وی بک: دکتر موید محسنی_تاریخ وی بک: اردیبهشت 96

زایمان در 41 هفته

بیمارستان خاتم الانبیا

شرایط فعلی :همه چیز خوبه و ملالی نیست جز دوری از خواب به علت داشتن دو تا وروجک😪😪😪😆😆😆

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
دقیق نمیدونم گلم به همون شماره که رستا جون داد زنگ بزنید و دفترچتون هم بگید ولی دکتر 1.500 جدا میگیر ...

ایران بانو جان

به طور قانونی و طبق مصوبه وزارت بهداشت دستمزد وی بک بیشتر از طبیعی معمولی هست 

پس چرا دکترت هزینه بابت وی بک بودن می خواد

من از جمع 4700 هزینه بیمارستان که پرداخت کردم 2560 هزار تومان دستمزد دکتر بود

که اگر طبیعی معمولی بودم دستمزد دکتر می شد 2 میلیون تومان

چون تو قرادادم با بیمه تکمیلی این گزینه لحاظ نشده بود

و هزینه دستمزد طبیعی و سزارین را پرداخت می کرد

اختلاف 560 هزارتومانی بین طبیعی و وی بک را خودمون دادیم

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم بگو ممنون

فروشگاه «بانی اسپرت» انواع توپ های یوگا رو داره.  تا جایی که من تحقیق کردم جزو معدود فروشگاهاییه که اینقد تنوع محصول داره.

تو گوگل سرچ کن.  وارد سایتشون شو.  قیمت ها همه درج شده.  خرید اینترنتی ام دارن. 

ولی به نظرم حضوری بری خیلی بهتر میتونی انتخاب کنی. 

دکتر موید کلا اهل زیر میزی نیست

و فقط همونی را می گیره که بیمارستان بهش میده

ویزیت هاش هم تا قبل از عید 35 تومان بود که اکثر ویزیت های من همون موقع بود

بعد از عید ویزیتش شد 40

اتفاقا تو مطبش ان اس تی هم داره

البته من تو مطبش نوار ان اس تی ندادم و نمی دونم هزینه اش چه جوری هست

ولی کلا دکتر با اخلاقی هست

من خوشم اومد

زایمان قبلیم با ایشان نبود

نام / هفته بارداری/  تاریخ سزارین / علت سزارین/ پزشک طبیعی/ بیمارستان/شرایط فعلی(با ذکر سن) .. ...

سمی/هفته7/سزارین انتخابی/....../...../مناسب/30سال

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
سلام زهرا جون.  خوش اومدی عزیزم...  

ممنون😊

ایران بانو جان به طور قانونی و طبق مصوبه وزارت بهداشت دستمزد وی بک بیشتر از طبیعی معمولی هست  ...

زهرا جون مثل اینکه تو محب کوثر هزینه ی دکتر برای دی بک مثل جاهایی مثل خاتم الانبیا درست لحاظ نمیشه ینی بیممون هم تقبل نمیکنه به همین خاطر دکتر مجبوره ما به التفاوت رو از بیمار بگیرم فکر میکنم مطمین نیستم 1.5 هزینه ی بیمارستانه که با هزینه ی دکتر میشه سه تومن چ میدونم والا

الحمدلله رب العالمین
حتما عزیزم اینجا خیلی روحیه میگیرم دیگه از لحاظ روحی توان سز ندارم😬

عزیزم...  منم نمیتونم حتی 1 لحظه به سز فکر کنم. 

هفته پیش با توجه به تاخیر رشدی که جنین داشت،  دکتر یه جورایی گفت اگه اینطور پیش بره،  همه چیز منوط به داپلر تو هفته های آخره... و وضعیتم 50-50 س.

ولی من خیلی محکم وایسادم گفتم حاضر نیستم سزارین کنم!  نمیخوام مثل سری قبل پشیمون شم!  در هر صورت میخوام وارد پروسه طبیعی

شم اگه همه چی خوب پیش رفت که شکر...

اگه خونرسانی مختل شه که ضربان قلب نامنظم میشه ... اون وقت دیگه واسه سزارین شدنم حرص نمیخورم و اسیر اما و اگر نمیشم!