2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733691 بازدید | 90144 پست
سلام اگر میخوای با خیال راحت ویبک کنی و اگه حتی خدایی نکرده سزارین شدی خیالت راحت باشه که دیگه واقع ...

خودتون انجام دادین؟

آخه این دکتر شنیدم خیلی روی طبیعی اصرار داره ،میترسم ی بلایی سر خودم یا بچم بیاد.

سلام..بچم یکسال ونه ماهشه..اصفهانم..سزارین اختیاری بودم ولی حالم خیلی بد بود بعدش..میخوام ببینم اگه دوسالگیش اقدام کنم میشه ویبک کرد؟؟کدوم دکترا تواصفهان انجام میدن؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به همه توسونوداپلرکه دادین دکتربهتون گفت که جای سزارین قبلیتون چقدرنازک شده چقدرنازک شده باشه ا ...

سلام

نه. واسه من اصلا ضحامت بخیه رو نگفتن و بررسی نکردن

خب اگه میگفت سونو مشکل داره چه اتفاقی می‌افتاد که نگفتنش بهتر بوده؟ اصلا اگه نمی‌خواست بگه برای چی ف ...

اینو از پزشکت بپرس عزیز😁

من خیلی خوشبین باشم میگم میخواست بی دردسر ببرتت سز و نمیخواست بهت استرس بده! و شاید نمیخواست بری پیش دکتر دیگه ای!!! 

اگه بخوای چن سال بعد باردار شی، اون وقت معمولا به خاطر افزایش سن مشکل خونرسانی بیشتر میشه، پس واسه سلامت بچه داپلر ضروریه

بله من خیلی وقته در مورد ویبک تحقیق میکردم و مصمم هستم نمی‌دونم بقیه الله اجازه نمیدن یعنی پزشک بیا ...

من ویبک اولمو بقیه الله زایمان کردم و خیلی راضی بودم اما سال ۱۴٠۱ که مجدد قصد ویبک داشتم مسئول بلوک زایمان بقیه الله عوض شده بود و این قانونو گذاشته بود که پزشک آنکال باید زایمانو بگیره و با پزشک مادر هماهنگ نشه. واسه همین دکتر شریفی هم دیگه نمیرفتن بقیه الله

منم واسه همین رفتم بیمارستان امید زایمان کردم

اینکه الان در چه وضعیتیه اطلاع ندارم

اگه شما بارداری قبل انوکسا تزریق میکردی، اگه الان هم مقاومت شریانی داری باید انوکسا بگیری

آسپرین اثر انوکسا رو نداره. سیستم گوارشی رو هم نابود میکنه

بله. داپلر برای بررسی وضعیت خونرسانی شریان های رحمی و چسبنده نبودن جفته

رستا جون همه واکنساشو بدون تاخیر دریافت کرده متاسفانه. ی سوال این همه مشکلاتی ک میگن در مورد این ک ...

یعنی چی؟ یعنی در آینده به مشکل بخورن؟ 

طب جدید سراغ درمان نگرد!  داروهایی که پزشکا واسه بیش فعالی تجویز میکنن بیشتر واسه قتل خوبه تا درمان!!! 

فقط از طریق طب اسلامی و سنتی پیگیر شو

ی سوال دیگه هم دارم من داپلر ندادم و نمیدونم وضعیتم چطور بود ولی وقتی دخترم بدنیا اومد ۲۵۰۰ بود البت ...

بعضیا بعدش خوب میشن ولی بعضیا ریز میمونن

دختردایی من از بدو تولد تا سنین نوجوونی خیلی ریز بود. یهو شد ۱۷٠😁

بعضیام بچگی رشد خیلی خوبی دارن، نوجوانی متوقف میشن

مزاج مادرزادی هم موثره منو همسرم صفراییم احتمالا دخترمم صفراست پس لاغرییش بخاطر طبعشه درسته؟

بله. میتونه به خاطر طبعش باشه

خاکشیر، کاهو، اسفرزه، انجیر، سکنجبین، انار و رب انار و...  زیاد بهش بدید

تازه فهمیدیم، برای یه مساله دیگه برده بودیمش دکتر، که آزمایش نوشت دکتر، که فهمیدیم، البته هنوز جواب ...

حتما طب اسلامی هم ببرید

پرکاری اگه زود تشخیص داده بشه مشکلی ایجاد نمیکنه و راحت درمان میشه

مجدد از یه آزمایشگاه دقیق تستشو تکرار کنید

علیک سلام عزیزم ،الحمدالله خوبم چی بگم🤕😬 از دکتر باید بنالیم یا آزمایشگاه😐😬😬 

هردو😁

اگه بدونی سر تست تیروئید پسرم چی کشیدیم!!! 

۶_۵ بار تستشو از آزمایشگاهای مختلف تکرار کردیم و به چن دکتر نشون دادیم تا خیالمون راحت شد

دکترش فوق تخصص بود، نمی فهمید🤕

سلام اگر میخوای با خیال راحت ویبک کنی و اگه حتی خدایی نکرده سزارین شدی خیالت راحت باشه که دیگه واقع ...

سلام عزیز. خوبی؟ 

بچه های نازنینت خوبن؟ 

چقدر حلال زاده ای!!!  چن روزه همش تو فکرتم

گفتم از بچه ها خبر بگیرم ببینم موفق به ویبک شدی؟ 

الان فک کنم یه ماهی بشه زایمان کردی.. درسته؟ 

رفتی مشهد؟  ویبک شدی؟ 

خودتون انجام دادین؟ آخه این دکتر شنیدم خیلی روی طبیعی اصرار داره ،میترسم ی بلایی سر خودم یا بچم بیا ...

ایشون پزشک باتجربه و ماهری هستن و حمایت خوبی از زایمان طبیعی و ویبک دارن

اما بی اهمیت و بی تفاوت نیستن... اتفاقا چون نسبت به سلامتی مادر و بچه حساسن، واسه زایمان طبیعی همکاری میکنن