2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733803 بازدید | 90149 پست
رستا جون سلام، شبت بخیر عزیز، من شکمم خیلی کوچکه، ینی عملا تا شش ماهگی تا به کسی نمیگفتم نمیفهمید، ف ...

سلام عزیزم سونو دادی؟  وزنشو چک کردی؟ 

اکثر مواقع بین کوچیکی شکم و وزن جنین یا میزان مایع آمنیوتیک ارتباط هست ولی نه همیشه.. بعضیا فیزیولوژی بدنشون طوریه شکمشون خیلی برجسته نمیشه یا حالت بچه شون داخل شکم طوریه که بیشتر پهلو میگیرن تا شکم. مخصوصا بارداری اول

بهترین راه اینه از یه مرکز معتبر سونو روتین بارداری بدی که اندازه های بدن و وزنش دستت بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به همه دوستای خوبم خصوصا رستای عزیز من اردیبهشت امسال ویبک شدم و اومدم اینجا شرایطم رو گفتم و ...

سلام عزیزم.  خوبی؟ 

چن ماهه این مشکلو داری؟  شما باید تحت نظر طب اسلامی باشی عزیز

واسه استفاده اورژانسیت، سویق عدس بگیر و روزی چن قاشق سویق عدس بخور

مستمر میوه های سیب و به بخور.  مخصوصا بـــِه... 

سویق عدس میتونه خونریزی و لکه بینیت رو قطع کنه. روزی چن قاشق مصرف کن

واسه رفع مشکلت هم با این شماره ها تماس بگیر.  از اطبای مورد تایید دفتر تبریزیان هستن. مشاوره شون رایگانه

🌐 مشاوره درمانی (تماس وتلگرام) :

1️⃣ ساعت 10_16(علیزاده):  09059103308
2️⃣ ساعت 16_19(اقای رحمانی):  09357404545

💠 بانوان:

1️⃣ ساعت12_18:   09059103306
2️⃣ ساعت12_16:   09059103307

☘️سفارش محصولات: 10_17: 09028645641

سلام عزیزم.  خوبی؟  چن ماهه این مشکلو داری؟  شما باید تحت نظر طب اسلامی باشی عزیز و ...

سلام عزیزم از بعد زایمان دوم که ویبک شدم شروع شد 

ممنونم ازت بابت شماره ها حتما تماس میگیرم،طب سنتی پیش دکتر افراسیابانی زنگ زدم گفتن توی شیر دهی نمیشه استفاده کنی از داروی گیاهی

سلام به همه ی خانوم گلا اعیادتون مبارک باشه☺😍 دوستان یه سوال فنی داشتم ازونجایی که ما مامان هستی ...

من هیچ مکملی نمیخورم داخل بارداری هم هیچ کدام از قرص ها رو که دکتر میداد از اهن و مولتی ویتامین و ویتامین دی و اسید فولیک هیچ کدام نخوردم 😅 سعی میکنم از غذا تامین کنم تا قرص . کلا از قرص بدم میاد .

خیلی ممنونم از پاسختون دوست جونا

یعنی شما به کوچولوهای خودتون هم مولتی ویتامین و آهن و ...نمیدید؟؟

متاسفانه یه جوری شده آدم حس میکنه اگه نده در حد بچش جفا کرده

راستش منم به پسرم میدم ولی خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

مولتی ویتامین الان مثل شیر و لبنیات شده

یه سری ها میگن حتمااا بخورید تاکید معصومه و... یه سری میگن نخوریااا کور میشی😂

شما نظرتون راجع به شیر و لبنیات چیه؟

راستی قلمبه های گلی که زایمان میکنید و خوشحال و خندان ویبک میشید

برای ما لگن متوسطا ی رو به کوچیکم دعا کنید انشالله به امید خدا موفق به ویبک بشیم بتونیم سرباز کوچولوی بیشتری بیاریم