2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام خانوما یه سوال برای چرکی شدن سینه بچه چهار ماهه چی خوبه بهش بدم؟؟ صداش گرفته وکمی هم سرفه میکن ...

پسر منم چهارماهشه،امروز گریه که می‌کرد صداش گرفته بود. شیرم می‌خورد غر میزد. با روغن بنفشه زیتون سینه و کتف و پشت گوش رو چرب کردم،  زیر لحاف،‌جاش گرم شد؛خداروشکر الان خوبه. برا دخترم به سینوس‌ها و پیشونی هم میزدم، بعد کلاهش رو میذاشتم.الان حوصله نداشتم😅

سلام عزیزم...۳۸ سالم...سه سال بیشتر اقدام دومی هستم‌..اولی رو با یه اقدام ماه اول شدم...چکاپا همه خو ...

سلام عزیزم

https://www.instagram.com/fatemeh.abbaszadeh__?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

این پیج یه ماماست. هایلایتای پیجشو ببین

شاید به کارت اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما یه سوال برای چرکی شدن سینه بچه چهار ماهه چی خوبه بهش بدم؟؟ صداش گرفته وکمی هم سرفه میکن ...

سلام عزیز

خودت همه ی مواد مفید رو مصرف کن که که وارد شیرت بشه

کمی آب انار کباب شده بهش بده. آب سیب و لعاب به دونه ... و اگه دستگاه بخور داری حتما تو اتاقش روشن کن. خشکی هوا سرفه رو تشدید میکنه 

باقیشو خودت مصرف کن و دفعات شیردهی رو بالا ببر. هرمیزان بیشتر شیر بخوره زودتر خوب میشه

سینه و کتفش رو هم با روغن زیتون حسابی ماساژ بده و بین دو کتفش آروم آروم ضربه بزن که خلط ریه ش تخلیه شه

پسر منم چهارماهشه،امروز گریه که می‌کرد صداش گرفته بود. شیرم می‌خورد غر میزد. با روغن بنفشه زیتون سین ...

آخی عزیزم خیلی بده سرماخوردگی بچه 

ممنون شب خ‌است بخوابه  همینکارو میکنم

فقط ترجمه رو میذارم برات عزیز👇 پارگی دهانه رحم یک علت نادر اما مهم خونریزی پس از زایمان ا ...

قربونت برم عزیزم خیلی محبت کردی 

یعنی امکان داره نتونم باردار شم؟ پرسیدم دکتر گفت موردی نداره ، 

😔😔😔😔

عزیزم قصد فضولی ندارما ببخشید ولی یه تحقیق خودتونم بکنید اگر دوست داشتید به خانم صابریان بگید دکتر ن ...

خانم‌صابریان گفتند دکتر نظری باحوصله ترن؟ یعنی چی متوجه نشدم دکتر نظری کی هستن؟ درکنار خانم صابریان بیارمش؟شما پیش کدوم ویبک شدید؟

خانم‌صابریان گفتند دکتر نظری باحوصله ترن؟ یعنی چی متوجه نشدم دکتر نظری کی هستن؟ درکنار خانم صابریان ...

عزیزم در کنار ماما یه دکتر هم باید باشه خصوصا واسه ویبک ، خانم صابریان با دکتر نظری و علیزاده کار می کنن

فقط ترجمه رو میذارم برات عزیز👇 پارگی دهانه رحم یک علت نادر اما مهم خونریزی پس از زایمان ا ...

البته من هم تا حال خیلی بدی پیش رفتم ، هموگلوبینم به ۵ رسید .

با سونوگرافی میشه از ترمیم کاملش مطلع شد؟ 

سلام دوست عزیز لینک گروه ویبکی ها ، تو ایتا رو هم داری برام بذاری لطفا هر چی دنبالش میگردم نمیاد

سلام عزیزم، این یه گروه ویبکی ها تو ایناست که من دارم

https://eitaa.com/joinchat/3539009737C5510045df9

بستگی داره مادر شرایط خاص نداشته باشه در حد محدود مشکلی نداره

سلام رستا جان میشه در مورد سردی جنسی خانم ها بگی چه کار کنیم؟  من که بعد زایمانام دچارش میشم اینبار قرص افسردگی هم خوردم دیگه خیلی شدید شده 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799