2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام دوستای خوبم. ممنون از همه دوستانی که واسم دعا کردن خدا خیرتون بده. من امروز پیش یک پزشک دیگه سو ...

@niknaz_jun    

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ممنونم یکم خیالم رو راحت کردی.. خدا خیرت بده جفتت خلفیه؟

سلامت باشی، 

اره بابا الکی به خودت نگرانی راه نده

نه فونداله....

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون  میترسم به گوش خانم صابریان برسونن. خیلی شفاف صحبت نمیکنم. من واقعا شیفته ایشونم. ش ...

عزیزم منم چون می دونم چقدر به ایشون ارادت داری، چقدر حق به گردنت دارن و بالاخره تو تاپیک هم ازادی بیان هست و هرکسی حق داره که ازادانه نظرشو بگه، بنا ندارم بحث کنم در این مورد. نظر شخصی شما محترمه.

فقط چون سوال کردی میگم لزوم پنهان کردن همچین موضوعی رو من وکسانی می دونیم که به خاطر گذشتن 5-6 ساعت از پارگی کیسه آب، از طرف یه قانون مبهم و مرموز، بهمون مهلت زایمان طبیعی داده نشد و سزارین شدیم!!!

راستی اون خانوم هم خودش ویبک 2 بودنش رو تو رضایت نامه ای که با دست خودش تو مطب دکتر رجایی نوشته، پنهان کرده کسی مجبورش نکرده الکی بگه وی بک 1 هستم!

بگذریم....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
عزیزم پزشکی که وی‌بک قبول میکنه توی امید کیه؟ هنوز خانم رجاییه؟

بله خانم رجایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستای خوبم. ممنون از همه دوستانی که واسم دعا کردن خدا خیرتون بده. من امروز پیش یک پزشک دیگه سو ...

سلام الحمدلله

به فکرت بودم

یه بار یادمه نیکناز می گفت مویز و پسته و کباب به قوت بچه و وزن گیریش کمک می کنه.

یکی از دوستامم که مچین مشکلی داشت دکتر رفته بود گفته بود غذاهای نشاسته ای، برنج و سیب زمینی و ماکارانی تو غذاهات زیاد کن و حتما بعد هر وعده غذایی 20 دقیقه ای به پهلوی چپ دراز بکش. تا خونرسانی به جنین زیادتر بشه.

کلا هر چی میخوری این دراز کشیدن بعدش  رو سعی کن انجام بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام اینجا کسی هست تجربه زایمان طبیعی بعد دوتا سزارین رو داشته باشه،؟

سلام. بله از تاپیکی که ادرسش تو امضامه (و خلاصه همین تاپیکه) میتونی خاطراتشونو بخونی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان اینجا کسی تونسته بعد یکبار سزارین، زایمان طبیعی داشته باشه؟ 

سلام. بله از تاپیکی که ادرسش تو امضامه (و خلاصه همین تاپیکه) میتونی خاطراتشونو بخونی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام باران جان و همه ی مامان های عزیز، ممنون از احوالپرسیت ،خداروشکر خوبم،اتفاقا هرشب البته بهتره بگ ...

قررررررربونت، ممنون  

دعام کن تو رو خدا

چند روزه استرسی شدم!  

ان شاءالله خدا حفظشون کنه پسر و دختر گلت رو عزیزم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه 😍 دیروز رفتم انومالی یه گل پسر تو راه داریم 😀😀

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم منم چون می دونم چقدر به ایشون ارادت داری، چقدر حق به گردنت دارن و بالاخره تو تاپیک هم ازادی بی ...

نه دیگه بگذریم نداره.

یعنی خودش خواسته به دکتر بگه وی‌بک ۱ئه؟

چه عجیب

ولی من هنوزم قانع به پنهانکاری نشدم.

هنوزم معتقدم کار جالبی نیست.

راستی توی زایمان اولم دقیقا از ۴بعد از ظهر تا فرداش که ساعت ۷ زایمان کردم ، کیسه آبم پاره بود. هیچ کسم به این موضوع اشاره نکرد و اذیتم نکرد.

هیچ وقت نمیشه قوانین به کل بد باشه. باید برآیند گرفت. من با سیاست های تحدید نسل آشنا هستم. اما انصاف نیست اینطور کل سیستم رو زیر سوال ببریم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
راستی طبق اخرین اطلاعاتم امید وی‌بک قبول نمیکنه اما از یه فرد مطمئن شنیدم که واقعا اونجا پزشک مقیم ...

جدی😯😯😯

من میخواستم برای زایمانم برم امید

خوب شد که اطلاع رسانی کردید

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 
جدی😯😯😯 من میخواستم برای زایمانم برم امید خوب شد که اطلاع رسانی کردید

فیروزه جان میگه قبول میکنه.

ولی در مورد پزشک شیفت بپرسید چون از کارکنان همونجا شنیدم این موضوعو.

فیروزه جان میگه قبول میکنه. ولی در مورد پزشک شیفت بپرسید چون از کارکنان همونجا شنیدم این موضوعو.

ایشون گفتند وی بک یک رو قبول میکنند 

من ویبک دو باید انجام بدم

چقدر این تاپیک خوبه با تجربه دوستان و راهنمایی هاشونن ادم میتونه تصمیم درست رو بگیره

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 

راستی عزیزم هرچی میخورین حواستون ب گرمی و سردیشم باشه دیگه، اگر گرمیه مثلا کاسنی بخورین. تعادل برقرار شه😊

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک