2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام ممنونم واقعا نگران نباشم؟ آخه بعضی وقتا خیلی قوی تکون میخوره، ولی گاهی اصلا! 

خواهش. الان هفته چندی عزیزم؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی طبق اخرین اطلاعاتم امید وی‌بک قبول نمیکنه اما از یه فرد مطمئن شنیدم که واقعا اونجا پزشک مقیم ...

اها راستی ۵شنبه از خ صابریان پرسیدم،الحمدلله مشکل امید واسه وی بک ۱ حل شده و قبول میکنن.

(ولی پزشک مقیمش رو اطلاع نداشتم، میپرسم ختما)

برای وی بک ۲و۳ هم با بیمارستانهای دیگه ای صحبت کردن و موافقت کردن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام منم یادمه یه تایمی خیییلی درد داشتم! ولی به مرور برطرف شد. میخوای جهت اطمینان به دکترت بگو

ممنونم❤

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
17هفته و 1روز… 

خب زوووده عزیزم

بازم ماشالا شما تیز هستی که از الان حرکتاشو متوجه شدی

معمولا هفته۱۸-۲۰ مادرا حرکت رو متوجه میشن

من فککنم هفته ۲۳بودم و یادمه چند هفته ای بود حرکات رو درک میکردم، یه روز طهر تا بعدازظهر هرکار میکردم و چیز شیرین می‌خوردم متوجه حرکتاش نمی‌شدم با چشم گریون رفتم درمانگاه، ولی دیدم قلبش میزنه دکتر بهم گفت چرا انقد نگرانی، الان اندازه بچه اونقدر بزرگ نشده که همه حرکتهاشو متوجه بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون من اصلا شخص خاصی رو قبول یا رد نمیکنم! به قول خودتون مثلا یه پزشک ممکنه کسی ازش خیلی راضی باش ...

موافقم

منم روند ترکیبی از هر سه رو دارم! مونده قرص خون طب اسلامی رو بگیرم برا کم خونی  البته قبلا خوردم چند تا از داروهاشونو.

خیلی از داروهای طب اسلامی هم خوبه.

اساسا با رویکردشون مخالفم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام ممنون باران جان هم بابت تبریکت هم دلسوزی ای که کردی، فقط یه سوال! مگه مسئولیت این موضوعی که گ ...

منم دقیقا همین نظرو داشتم

ولی الان نظرم فرق کرده. فقط در مورد خانم رجایی بگم. ایشون بعید میکنم این عملکرد رو داشته باشن‌. اصلا جزء اصول حرفه ای گری نیست. حالا طبق اطلاعی که دارم

میدونم چه هجمی از دلسوزی پشت صحبت های خانم صابریانه. میدونم اگر پیام منو کسی به گوشش برسونه شاید از من متنفر بشه. ولی این انتقاد رو مطرح میکنم و بنظرم باید طبق قوانین پیش رفت.

شما استفتاء کن از دفتر مرجع. در مورد حضرت آقا اینو میدونم شدیدا مخالف زیرپا گذاشتن قوانین هستن.

بعدم پزشک تصمیم گیرنده ست. مهم همراهی پزشکه. اصلا چقدر لازمه همچین دروغی؟

در مورد مسئولیت، فکر میکنم بیمارستان هم مسئوله ها! مگه‌ میشه مسئول نباشه؟

یه سوال

اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته بعد کادر بیمارستان بفهمن ایشون طبیعی بعد دو سز بوده، مادر چی داره جواب بقیه رو بده؟ اصلا روال جالبی نیست.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
جالبه!  من به 2تا پزشک مختلف آزمایشم رو نشون دادم چیز خاصی نگفتن..

اگر بهشون مطمئنی حتما به تشخیصشون اعتماد کن.

سلام ممنون باران جان هم بابت تبریکت هم دلسوزی ای که کردی، فقط یه سوال! مگه مسئولیت این موضوعی که گ ...

چون میترسم به گوش خانم صابریان برسونن. خیلی شفاف صحبت نمیکنم. من واقعا شیفته ایشونم. شیفته انسانیت و مرام و معرفتشم. چه روزهایی که توی این بارداری باهاش تماس گرفتم بدون هیچ چشم داشتی کمکم کرده.آرامش داده بهم.

اما همه دوستانم رو به تفکر دعوت میکنم که آیا همچین دروغی لازمه اصلا؟ اگر پزشک همراهه دیگه چرا دروغ؟ این همه دوستانی که رفتن برا وی‌بک توی بیمارستان های دیگه همچین چالش هایی نداشتن وقتی پزشک حمایتشون میکرد.

راستش زمانی به فکر فرو رفتم که فهمیدم اون خانمی که رحمشون پاره شد و بچشون فوت شد، هم مشمول این پنهانکاری شدن. بین وی‌بک ۱ و ۲ توی ریسک پارگی رحم, تفاوت هست. اینطور نیست مامای بخش بشینه یه گوشه تخمه بشکونه. حداقل توی زایمان من که کماکان نظارت ماماهای بخش وجود داشت. بقیه رو‌نمی دونم. وقتی یه خطایی رخ میده باید تمام باگ ها رو شناسایی کرد و تا حد امکان کاهش داد یا حذف کرد. این هم یه باگ ریزه. که شاید یه جایی تعیین کننده باشه

باز اصراری# به پذیرش نیست. حتی تلاش من برای پذیرش دیگران نیست.

خدا شاهده با خودم میگم شاید برای یه نفر مفید باشه حرفام. وگرنه به تعداد آدم ها نظر هست. 

چون  میترسم به گوش خانم صابریان برسونن. خیلی شفاف صحبت نمیکنم. من واقعا شیفته ایشونم. ش ...

سلام باران جان ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتی والا من بین خانم صابریان و خانم دکتر ترکستانی موندم کدومو برای ویبک اتنخاب کنم این جور نظرات به ما خیلی کمک میکنه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سلام باران جان ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتی والا من بین خانم صابریان و خانم دکتر ترکستان ...

ببین شاید اونقدری که من از ایشون تعریف کردم توی تاپیک کمتر کسی تعریف کرده باشه. حتی یه زمانی ظن میرفت نکنه دارم تبلیغ میکنم

الانم میگم کارش خیلی حرفه ایه. روندی که داره به نفع زایمان فیزیولوژیکه. دنبال مداخله نیست.

ببین من به شخصه خودم دیدم پزشکی پشت ایشون حسابی تخریب کرده، ولی ایشون حتی مریض میفرسته برای اون‌پزشک بازم  

شما خاطره زایمان منو بخون

چقدر تلاش کرد من دردام شروع بشه. بعد شروع شدنش چقدر واقعی بغلم کرد و خداروشکر کرد. 

همین صبری که کرد تا من بخیه نخورم. دست خوب و با برکتش. همراهیش از لحظه صفر تا چند ساعت بعد زایمان.

اینکه بعد زایمان خودش منو برد دستشویی. کمکم کرد کارم رو بکنم بعدش گفت سرفه کن تا لخته ها بیاد بیرون

اینکه تا دو ساعت اجازه نداد نوزاد رو کسی ببره تا ارتباط مادر و کودک کامل بشه (تموم‌دو ساعت با بدن بدون لباس شیر میخورد پسرکم. الانم بعضی شبا از خواب بیدار میشه میشه روی پام سرش رو جوری میذاره نوازشش کنم. عاشقانه دوستم داره پسردومم)

چون من هیچ بیمه ای نداشتم از حق مامای همراهی گذشت و یه ریال ازم نگرفت. 

آخه من هرچقدر از خوبیهاش بگم کم گفتم

ولی دیگه اون موضوع انتقاد من بود!

عزیزم پزشکی که وی‌بک قبول میکنه توی امید کیه؟ هنوز خانم رجاییه؟