2777
2789
عنوان

شما هم اینطورید؟

73 بازدید | 16 پست

خواهرم دیوونم کرده واقعاا😂

خواهرم در حالت عادی راستش خیلی جذابه و نازهه

ولی نمیدونم چرا صبحا وقتی بیدار میشه اصلا قیافش کاملاااا تغییر میکنه. یعنی چشاش خیلی زیادی ورم میکنن تا چهارپنج ساعتم اینطور میمونن خیلی اذیت میشه و اعتماد ب نفس نداره در حالی ک قیافه عادیش خیلی خیلییی نازه

میخاستم بدونم شما هم اینطورید یا مشکلی هس؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !

اره خب همه از خواب بیدار میشن همینن ولی من چهره ی پف کرده ی تازه از خواب بیدار شدمو با اون موهای ژولیده ک‌انگار تو دهن سگ‌بوده رو خیلی دوس دارم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خب همه از خواب بیدار میشن همینن ولی من چهره ی پف کرده ی تازه از خواب بیدار شدمو با اون موهای ژول ...

اجیم خیلی خیلی اذیت میشه اصلا اعتماد ب نفسی نمونده براش

هرکسی لیاقت توجه نداره !
بجز این ویژگی ۲ ساعت تایم میخواییم ببینیم کی هستیم و کجاییم😂

واقعا حس خیلی بدیه چون ادم با اینکه جذابه اعتماد ب نفسش میاد پایین💔🥲

هرکسی لیاقت توجه نداره !
بجز این ویژگی ۲ ساعت تایم میخواییم ببینیم کی هستیم و کجاییم😂

دقیقاااا😂من حتی تا دوساعت هیچی نمیتونم بخورم

حتی اگه صبح روز عقدمم از خواب بیدار شم دوساعت اول احتمال کنسلی از طرف من هست😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★