2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 92 پست
اضطراب دارم عزیزم چکارکنم آخه میترسم قبول نشه

و اینکه ما سنجش پیش دبستانی نبردیمش

یه سنجش هست که تا ۳۰ اردیبهشت وقت داره فکرکنم برای کلاس اول باشه

اونو ثبت نام کردیم بردیمش 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو معرفی کرد بهداشت شهرک اونجا ازش گرفتن داغ و سرد مث یخ و آتیش رنگ سبز قرمز گوجه سبزی یا ی چیز نشو ...

ایناروباهاش کارکردم گلم فقط نگرانم چیزای عملی بپرسم نتونه یاخجالت بکشه جواب نده اسم خودشوبلدنیس بنویسه

و اینکه ما سنجش پیش دبستانی نبردیمش یه سنجش هست که تا ۳۰ اردیبهشت وقت داره فکرکنم برای کلاس اول باش ...

اتفاقامن اینوتوکافی نت ثبت نامش کردم گفتن برای پیش دبستانیه

ما. هفته ی پیش بردیمش یعنی بهت بگم سنجش فقط یه نمایشه  هیچ چیز خاصی که بچه ندونه رو نمیپرسن ا ...

وای گلم مرسی ازراهنمایت اگه ازایناباشه دخترم میتونه جواب بده آخه تونت خیلی به ادن استرس میدن میگن ماه وسال کارهای عملی ازبچه میپرسن

دایی من معلمه پرسیدم ازش میگه امسال سنجش برای پیش هم هست ولی از لحاظ شنوایی اینا و آمادگی بدنی ایناس ...

مرسی ازراهنماییت عزیزم میشه بپرسی آمادگی بدنی یعنی چی گلم گه بینایی وشنوایی باشه که خیلی خوبه

اتفاقامن اینوتوکافی نت ثبت نامش کردم گفتن برای پیش دبستانیه

جوابش اینه..منتها من از معلشون پرسیدم گفت که این سنجش رو ببریم تا برای کلاس اولش که از مهر میره مدارکاش اماده باشه..اخه ما پیش دبستانی فشرده ثبت نامش کردیم تا اخر تابستون باید بره برای پیش مهر به بعد هم همونجا کلاس اولشو بره...حالا نمیدونم دیگه همینو برای کلاس اولش هم قرار میدن یا نه

جوابش اینه..منتها من از معلشون پرسیدم گفت که این سنجش رو ببریم تا برای کلاس اولش که از مهر میره مدار ...

فدات بشم عزیزم یعنی اینه سوالات هامطمعنی گلم وای خدایامن یک ماهه بچم رواسیرکردم که قبول نشه چه خاکی توسرم بریزم مرسی ازت گلم یه دنیاتشکر

وای گلم مرسی ازراهنمایت اگه ازایناباشه دخترم میتونه جواب بده آخه تونت خیلی به ادن استرس میدن میگن ما ...

نه بابا اصلا اینارو نپرسیده بود..تازه دختر من الان یک ماه هم نشده میره پیش دبستانی اونجا که رفتیم تو یه برگه اسم و فامیل رو نوشت بعد گفت مهد رفته گفتم-نه..گفت پیش دبستانی چی گفتم ۳ هفته ست میره رو برگه نوشت همه رو..فکرکنم با توجه به یادگیری های بچه ازشون میپرسن

فدات بشم عزیزم یعنی اینه سوالات هامطمعنی گلم وای خدایامن یک ماهه بچم رواسیرکردم که قبول نشه چه خاکی ...

خیالت راحت همینایی که کار کردی هم اوکیه..رنگارو یه دور دیگه ازش بپرس ..یک تا ۱۰ رو بشماره..ماهی تو اب زندگی میکنه..حیواناتی که تو جنگل هستن و تمام

ایناروباهاش کارکردم گلم فقط نگرانم چیزای عملی بپرسم نتونه یاخجالت بکشه جواب نده اسم خودشوبلدنیس بنوی ...

خب پس حله عملی چیزی نداشت جز سنجش چشم که با دست نشون میداد علائم و اسمم دختر من شبیه دراورد قبلا باهاش کار نکرده بودم ی ذره شبیه بنویسه هم خوبه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نه بابا اصلا اینارو نپرسیده بود..تازه دختر من الان یک ماه هم نشده میره پیش دبستانی اونجا که رفتیم تو ...

یه دنیاازت تشکردوست مهربونم چقدباحرفات آروم شدم گلم خداانشالله به هرچی میخوای دوبرابرشوبهت بده

مرسی ازراهنماییت گلم تشکر

خواهش میکنم عزیزم 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆