2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 92 پست
یه دنیاازت تشکردوست مهربونم چقدباحرفات آروم شدم گلم خداانشالله به هرچی میخوای دوبرابرشوبهت بده

قربونت عزیز..نگران نباش اصلا

میدونی تو سنجش بیشتر سعی میکنن بچه های سالم رو از بچه هایی که حتی یه درصد هم معلولیت دارن جدا کنن

و الا یه بچه هست سالمه ولی خجالتیه یا استرس داره یا هزاران چیز دیگه و به طبع اینجور مواقع نمیتونه جواب بده اگر بخوان سخت بگیرن نصف بیشتر بچه ها باید رد بشن-سنجش رو 

ولی ببشتر سالم بودن بچه مد نظره از نظر مغزی

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم الهی

خدانکنه عزیزم انشاالله فردا خوب و عالی سپری پیشه من سر سنجش اول دخترم قبل عید اینجور بودم اصن ی حالی داشتم وقتی تموم شد شونه هام سبک شد گفتم همین بود انقد ترسیدم من

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
قربونت عزیز..نگران نباش اصلا میدونی تو سنجش بیشتر سعی میکنن بچه های سالم رو از بچه هایی که حتی یه د ...

گلم خداروشکردخترم هم سالمه هم باهوشه ماشالله فقط مشکلش اینه چون یه دونه بچه دارم نزاشتم آب تودلش تکون بخوره بیفته یاکارهای شخصیش روخودم انجام دادم الان نگران این بودم اگه کارهای عملی ازش بپرسن نتونه انجام بده اماماشالله باهوشه 

خدانکنه عزیزم انشاالله فردا خوب و عالی سپری پیشه من سر سنجش اول دخترم قبل عید اینجور بودم اصن ی حالی ...

مرسی دوست مهربونم انشالله منم دقیقاعین شماهستم دارم آهنگرانی میمیرم تافرداانشالله جوابش بیادونفس راحت بکشم

گلم خداروشکردخترم هم سالمه هم باهوشه ماشالله فقط مشکلش اینه چون یه دونه بچه دارم نزاشتم آب تودلش تکو ...

نه کارای عملی نمیخوان اصلا

یه اتاق میبرن در رو میبندن چندتا سوال میپرسن

یه-اتقا دیگه هم میبرن از نظر سلامتی تست میگیرن

عین-اون برگه که فرستادم

مرسی ازت مهربونم مرسی که آرومم کردی

قربونت خداروشکر دخترگلت سالمه و از-نظر هوشی اوکیه

با خیال راحت ببرش ایشالا موفق میاد بیرون💚

مرسی دوست مهربونم انشالله منم دقیقاعین شماهستم دارم آهنگرانی میمیرم تافرداانشالله جوابش بیادونفس راح ...

اره خیالت راحت اونجا پیشش وایسادی اگ دیدی مثلا چیزی مونده کمک ریز کن مثلا رنگ قرمز و نشون داد دختر من یکم مکث کرد گفتم باهم کار کردیم ک گوجه فرنگی چه رنگی بود گفت قرمز دیگ کم کم یخش باز شد

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

اسم خودشو بلد نیست بنویسه؟؟؟؟ فاجعه س!!!! عمرن قبول شده پیش دبستانی ، ازشون نوشتن اسم و فامیل و جدول ضربو حتما میپرسن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
دخترم ۵سالشه عزیزم پیش نرفته هنوز

مسخرت میکنم نوشتی اسم خودشو بلد نیست بنویسه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی