2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو معرفی کرد بهداشت شهرک اونجا ازش گرفتن داغ و سرد مث یخ و آتیش رنگ سبز قرمز گوجه سبزی یا ی چیز نشون میده چ رنگیه عدد بشماره و ۱ ۲ ۳ بنویسه اسم خودش و نوشت گفت هرطور میتونی بنویس اشکال نداره غلط باشه میخواس ببینه تشخیص میده و تکرار میکنه حروف و سنجش چشم بود با دست نگه داشت ی چشم و و چشم بعدی و از این قبیل نترس قبول میشه دختر من تو خونه خودمو از طریق یسری برنامه ها ک میدید خیلی کم ن زیاد اما از پسش براومد اصلا مهد و اینا نرفته بود تو خونه بود زمان کرونا بود دورانش امسال پیش بود

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نگران نباش انشااله موفق میشه ولی الان ببری خیلی بهتره تا سنجش کلاس اول  اون موقع استرسش بیشت ...

مرسی گلم انشالله بردن روکه فرداانشالله میبرمش فقط می‌ترسم نتونه جواب بده تست هوشش خوبه اماکارهای عملیش خوب نیس

ما. هفته ی پیش بردیمش یعنی بهت بگم سنجش فقط یه نمایشه 

هیچ چیز خاصی که بچه ندونه رو نمیپرسن

از دختر من پرسیده بود اسب تو جنگل زندگی میکنه یا تو آب

قد و وزن و دندون هم چک میکنن

فقط همینا

من انقدر با-دخترم کار کرده بودم سوالای سنجش رو از نت دراورده بودم ولی همش الکی بود

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
سلام گلم مشکلش توکارهای عملی نمیتونه انجام بده ازاین نگرانم مثل بازوبسته کردن زیپ یاهرچی

دایی من معلمه پرسیدم ازش میگه امسال سنجش برای پیش هم هست ولی از لحاظ شنوایی اینا و آمادگی بدنی ایناست منم دخترم کامل صحبت نمیکنه امیدم به پیش بود که ظاهراً اینم داره از دست میره