2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 92 پست
مرسی گلم انشالله بردن روکه فرداانشالله میبرمش فقط می‌ترسم نتونه جواب بده تست هوشش خوبه اماکارهای عمل ...

نگران نباش 

باید باهاش کار کنی 

حتی بچه هوش کمی هم داشته باشه، تمرین کردن و پشتکار باعث میشرفتش میشه حالا بچه شما که هوشش خوبه 

نکران نباش از پسش برمیاد

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه گفتن اسمشویه کوچلوبایدبلدباشه بنویسه 

کدوم احمقی گفته؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
یکی ازمامانایی که بچش روبرده بود.پس چه سوالی میپرسن

چند تا چیز خیلی ساده بیا تاپیک اخرم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
گلم تازه برای پیش میخوام ببرمش مگه پیش دبستانی سنجش نداره

برا پیش که الان نمیبرن بابا خیلیی کوچیکه

حداقل فرصت داری تا برج ۱۰

من ی بار بچمو بردم پیش بود

الان که رفتم گفتن همون ی بار کافیه برا پیش سنجش نمیخاد وقتی داره پیش میخونه برا ورود به کلاس اول سنجش میخاد

یکی ازمامانایی که بچش روبرده بود.پس چه سوالی میپرسن

سوالا در این حیطن

لی لی بازی 

رنگ چراغ راهنما

دایره و مربع بکش

اسم و فامیل خودش رو میپرسن نه که بنویسه

تا ۱۰ بشمار

ی چیزای میدن میگن کدومشو میذارن تو یخچال

ی هواپیما میدن میگن پروانه رو بذار طرف راست یا چپ یا زیر هواپیما

نسبت هم میپرسن مثلا میگن برادر بابات چی تو میشه یا خاهر مادرت

نسبت ها رو باهاش کار کن

رنگ هم آبی قرمز زرد رو میپرسن

خاهر داری یا برادر؟چن تا هستین

گاهی میگن فصل رو میپرسن

ی مکعب بهش میدن میگن مث ما که ی چیزی درست کردیم درست کن

نگرانی نداره برا بچت هم زوده سنجش حداقل باید ۴ ماه از پیش رو خونده باشه 

برا پیش که الان نمیبرن بابا خیلیی کوچیکه حداقل فرصت داری تا برج ۱۰ من ی بار بچمو بردم پیش بود الا ...

گلم بخدامنم گیج شدم یکی میگه پیش سنجش داره یکی میگه نداره امامن ثبت نام کردم اونم اینترنتی دیگه منم موندم بعداگفتن فقط تااخراردیبهشت وقت دارین

چند تا چیز خیلی ساده بیا تاپیک اخرم

درجواب تاپیک اخرتون من یه مادرم بایداسترس آینده بچم راداشته باشم وقتی سنجش قبول نشه بگن بچتون روببرین مدرسه استثنایی چه حالی میشم خانم عزیزمن نگران بچمم میترسم این ترس تادم مرگ بامنه چون برام مهمه درس خوندن به درجه بالارسیدن بچم ازاون وربوم نیوفتادم پس میگی چکارکنم بی خیال باشم نخیرمن نمیتونم