2777
2789
عنوان

برنجم شفته شده چیکارکنم خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 37 پست

یه تیکه نون بزار روی برنج بعد روش اندازه یه مشت پنبه بزار آبشو میگیره بهتر میشع

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

سلام عزیزم ببخشید دوباره یادت میارم اما مجبورم پرینت شوهرت را چه جوری گرفتی منم دقیقا شرایطم مثل شماست چه جوری باید پرینت بگیرم همراه اوله تو رو خدا اگه چیزی بلدی بهم یاد بده 😭😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخشید دوباره یادت میارم اما مجبورم پرینت شوهرت را چه جوری گرفتی منم دقیقا شرایطم مثل شما ...

سلام عزیزم ببخشید الان پیامتو دیدم،همراه من نصب کن با شمارش رو گوشی خودت برو داخل ریز‌مکالمات هم پیام هم تماساشو میاره برات فقط اون لحظه که بخوای پرینت بگیری یه پیامک تایید به شماره شوهرت میاد باید در حدچند دقیقه گوشیش دستت باشه

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)
سلام عزیزم ببخشید الان پیامتو دیدم،همراه من نصب کن با شمارش رو گوشی خودت برو داخل ریز‌مکالمات هم پیا ...

عزیزم شماره اون را بدم تایید نمیخواد یا پیامکی روی گوشی اون بره  وقتی شماره اش را توی همراه اول میزنم

سلام عزیزم ببخشید الان پیامتو دیدم،همراه من نصب کن با شمارش رو گوشی خودت برو داخل ریز‌مکالمات هم پیا ...

عزیزم پرینتها روی گوشی خودم میاد یا اون  ومیشه کاری کرده باشه نتونم پرینت بگیرم منظورم از توی تنظیمات همراه من خودش

عزیزم پرینتها روی گوشی خودم میاد یا اون  ومیشه کاری کرده باشه نتونم پرینت بگیرم منظورم از توی ت ...

نه نمیتونه همچین کاری کنه،شما همراه من رو گوشی خودت نصب کن مراحلی که گفتم انجام بده کدی که به گوشی شوهرت میادو پاک کن و پرینتش رو گوشی خودت بالا میاد

عزیزم شماره اون را بدم تایید نمیخواد یا پیامکی روی گوشی اون بره  وقتی شماره اش را توی همراه اول ...

عزیزم همونظور که گفتم ۵دقیقه گوشیشو لازم داری کد اول میاد تا وارد همراه من بشی کد دوم زمانی میاد که ریز مکالمات بگیری اینا که اومد پیامشو پاک کنه نفهمه