2777
2789
عنوان

برادر زاده ی ۹ ساله ام بشدت عصبیه و همش کتک میزنه بقیه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست
خونه ی ما خواهرم و مادرم و پدرم کلا خیلی داد میزنن‌.‌.یهو صدات میکنن و آدم طپش قلب میگیره

بیچاره اون بچه 

همتون باید اون دنیا پاسخگو باشین 

اگر واقعا اینقدر سخته ببریدش پرورشگاه

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی باش با محبت رفتار کن 

هفته ای ۲،۳ بار ببرش‌بیرون ، پارک حتی شده براش مثلا بستنی بخر 

بغلش کن ، بوسش کن ، باش حرف بزن ، بهش بگو کارای بدی .

یه جا خوندم نوشته بود ب بچه بگید هر وقت کار زشتی کردی یه دفتر بردار یه خط بکش توش 

بعد یه هفته شد بشمار ، هفته بعدم همین کار و تکرار کن اگر تعداد خط هاش کم تر شده بود براش جایزه بخرید هر چی دوس داره

سعی کن از گوشی و تلویزیون و این چیزا دورش کنی ، ببرش کلاسایی ک انرژیش خالی بشه حالا هر چی دوست داره والیبال ، فوتبال و این چیزا 

اونجا هم میزنن بچه هارو

شما که انقدر قراره دل بسوزونی 

بچه رو ور دار ببر خونه خودت بزرگش کن

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛
خونه ی ما خواهرم و مادرم و پدرم کلا خیلی داد میزنن‌.‌.یهو صدات میکنن و آدم طپش قلب میگیره

میسه در خصوصی بهم بگید اسم بچه و اسم والدینش چیه 

برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( تو بازار هست ) قسمت دوم اون برنامه ارتعاش و فرکانس نام: اسم شخص و والدینش را وارد کن ببین اسم در چه دسته ای هست بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش حادثه ساز عالی هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باشه که بهترینش اشرافی عالی هست ( اسم شخص و مادرش ) 

اسم شخص و پدرش ( برای درآوردنِ پاقدمِ نام ( خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم 

مثلا دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی ، خوش قدم ( این بهترین دسته است ) 

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی ، بد قدم ( این بدترین دسته است ) 

در تاپیک : معتقدم رنج پایانی جز نیکبختی ندارد مفصل توضیح دادم برای یه کاربری صفحه آخر

شوهرم مخالفه .‌‌میزنتش...اینقدر گریه کردم..ب طلاق کشیدیم 

خاله ای چیزی نداره؟؟

خودت ی فکری کن عزیزم اون دنیا باور کن بخاطر خوبی هایی که به این بچه میکنی جایگاهت فرق داره 

خودت ببرش پارک باهاش حرف بزن نصیحتش کن 

اگر هم کسی بهش حرفی زد تو روشون وایسا 

خیلی گناه داره طفل معصوم بی معنا 

تک فرزندها خشن نیستن  من هر بچه ی شر و خشن و دعوایی دیدم همشون چندتا خواهر برادر هستن

من نگفتم تک فرزند ها خشن هستن اولا 

گفتم بچه طلاقه و چون خواهر و برادری هم نداره خیلی تنهاست برای همین خشن شده ثانیا

همه اونایی که خشن هستن هم لزوما پرجمعیت نیستن ثالثا 🥰

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱