2777
2789
عنوان

برادر زاده ی ۹ ساله ام بشدت عصبیه و همش کتک میزنه بقیه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست
شهرستان ما کوچیکه.مشاور خوب نداره

عزیزم بچه طلاق بوده حتما در معرض آسیب های زیادی بوده و هست پیگیری کنید 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش درمان بشه تحت نظر روانپزشک ما داریم تو فامیل اینجور ادم که الان ۴۰ سالشه بازم همون شدت عصبی هست ...

درمان داره واقعا؟هر وقت بچه های خواهرم میان خیلی عصبی میشه چون اونا چند نفری دعواش میکنن

درمان داره واقعا؟هر وقت بچه های خواهرم میان خیلی عصبی میشه چون اونا چند نفری دعواش میکنن

اگه تحت نظر بزشک باشه حتما درمان میشه ولی وقتی شخصیتشون شکل میگیره درمان خیلی سخته

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

مادرش اعتیاد داشت...بچگی اینم همش داروی ترک اعتیاد خورد😔😔

آخ طفلک بچه ان شاالله خدا یه راهی واستون باز کنه این بچه به آرامش برسه حتما از روانپزشکی چیزی مشاوره بگیرید اینترنتی هم میتونید صحبت کنین 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
پدر و مادرم سنشون بالاش و خیلی تنبیهش میکنن

خب شما چرا میذاری ؟؟؟؟

بچه رو روانی کردین 

یکم محبت کنین توجه کنین چیزایی که میخواد واسش بخرین 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛
پدر و مادرم سنشون بالاش و خیلی تنبیهش میکنن

خب الان انتظار دارین بچه یا این شرایطی که شما گفتین آروم مودب و مهربون باشه ؟!

نکنین باهاش گناه داره بقران 

باهاش مهربون باشین مخصوصا این که بچه طلاقه و این شرایط رو داره 

پیش روانپزشک یا روانشناس ببرینش یا آنلاین با دکتر در ارتباط باشین 

یا خودتون رفتارتونو نسبت به بچه تغییر بدین ، الان که بچه اس شخصیتش شکل میگیره مواظبش باشین

خب شما چرا میذاری ؟؟؟؟ بچه رو روانی کردین  یکم محبت کنین توجه کنین چیزایی که میخواد واسش بخری ...

خونه ی ما خواهرم و مادرم و پدرم کلا خیلی داد میزنن‌.‌.یهو صدات میکنن و آدم طپش قلب میگیره