2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگ اموات هستم

1 بازدید | 14 پست

اینو خودم نوشتم🥲

لطف میکنید برای شادی روح تمامی اموات باوارث بی وارث بدوارث و اموات من و اموات خودتون یک فاتحه بخونید🥲

ممنونم عزیزان لایک کنید براتون سه مرتبه توحید بخونم🌿💔

روح امواتم و امواتتون شاد💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو روزه بشدت دارم به امواتمون فکر میکنم و خودم سرما خوردم میگن کرونا جدیده مدام داره واسم تداعی ...

سلاممم خوشگلم حال شما خوبید 

من از تاپیک دیشب شمارو شناختم ک عکسمو گذاشتم

خدا امواتتونو بیامرزه گلم:(

سلاممم خوشگلم حال شما خوبید من از تاپیک دیشب شمارو شناختم ک عکسمو گذاشتمخدا امواتتونو بیامرزه گلم:(

آخی یادم اومد، ممنونم عزیزم شما خوبین؟ خدا اموات شما هم رحمت کنه روحشون شاد باشه 🤲ان شاء الله خدا صبرتون رو بیشتر کنه 

آخی یادم اومد، ممنونم عزیزم شما خوبین؟ خدا اموات شما هم رحمت کنه روحشون شاد باشه 🤲ان شاء الله خدا ص ...

🥲💔همچنین عزیزکممم الهی امین  الهی شکر خوبم

خیلی انتطار میکشم براشون ای کاش قدر بدونیم ک زودد دیر میشه💔

🥲💔همچنین عزیزکممم الهی امین الهی شکر خوبمخیلی انتطار میکشم براشون ای کاش قدر بدونیم ک زودد دیر می ...

خداروشکر که خوبین عزیزم. فاتحه قرائت شد. ماهم انتظار میکشیم گاهی میگم کاشکی بیان مارو ببرن پیش خودشون و بعذ پشیمون میشم میگم بقیه اطرافیانمون چی. اونا گناه دارن 😔واقعا خیلی زود دیر میشه 😔

خداروشکر که خوبین عزیزم. فاتحه قرائت شد. ماهم انتظار میکشیم گاهی میگم کاشکی بیان مارو ببرن پیش خودشو ...

عزیز دلم منم ب نیابت اموات شما س مرتبه توحید قرائت شد اندازه ی جز قران الهی همیشه تندرست و سلامت باشین گل من❤اینجوری نگید اطرافیان گناه دارن اذیت میشن مثل خود شما💔

من پسردایم 21سالش میهاست بشه بیست روز قبل تولدش فوت شد💔

عزیز دلم منم ب نیابت اموات شما س مرتبه توحید قرائت شد اندازه ی جز قران الهی همیشه تندرست و سلامت باش ...

ممنونم عزیزدلم ❤️آخی، الهی، خدا به شما و همه نزدیکانشون الهی صبر بده🤲ان شاء الله روح اموات در آرامش باشه 🤲