2777
2789

حیف تو ی مکان عمومی هستم وگرنه بخدا می‌نشستم ب حال خودم و شانسم گریه میکردم

هرموقع میخایم بریم خونه فامیلامون خون ب جیگر میشم...الانم یکی از اقوام نزدیک من فوت شده باید میرفتیم الان اونجا می‌بودیم اونقدر وقت کشی کرد و تعلل اخرشم دعوا درس کردعصبیم کردنرفتیم...

دلم شکسته....سری پیشم عروسی فامیل خییلی نزدیک من بود باز دیوونه بازی درآورد نرفتیم.

خستم ...دلم میخواد بزنم دهنشو سرویس کتم.. هرچی خوبی میکنن بهش نمی‌فهمه...

اکثر مردها اینطورین. همسر منم وقتی میرم سمت خانواده من کلا می‌ره تو فاز بدقلقی

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن عمش کن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اولش جمله اتو یجوری شروع کردی فک میکردی میخوای فحش کشش کنی بخاطر مکان عمومی دستت بسته اس

چی بگم والا به خوبیاش فکر کن اون که درست نمیشه 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

شوهر منم بعد ۶ سال چندبار تاحالا بهم گفته بخاطر فوت بابابزرگت حرص کردی شیرت خشک شد 

بهش میگم واللا تو خودت کابوسی من بخاطر بابابزرگم‌شیرم خشک نشده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2810