2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهر فلان فلان شده چیکار باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ فامیل خودش بود ۵ صبح راهی میشدیم... ینی بزا چیزی ک وطیفمونه و وظیفه اش هست منتتت میذاره

دختر عمه ی منم شوهرش همینطوره 

خیلی از دختر عمه م خوشم میاد با اعتماد بنفس تمام همه ی مراسمها رو میاد 

شوهرش میرسونتش دم در و می‌ره 

اوایل همه ازش می‌پرسیدن چرا شوهرت نیست ؟خیلب راحت می‌گفت نیومده 

میگه نه اعصاب خودم خورد میکنم نه اون 😅😅😅ازش خوشم میاد واقعا 

الان که هیچ کار نمی تونی کنی فقط بگو به وقتش بهت می گم اما روزایی که مناسبت اقوام ایشونه همین کارو ...

اعتبات خودم زیر سوال میره...فک‌کردی براش مهمه همه جا بدتر آبروریزی میکنه.. همینجوری کرده روی همه باز شده تو رومون

دختر عمه ی منم شوهرش همینطوره  خیلی از دختر عمه م خوشم میاد با اعتماد بنفس تمام همه ی مراسمها ...

چقدر خانوم واقعا خدا حفظش کنه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

کاملا درکت میکنم، عروسی دختر عمه و دختر عمو و دختر داییم نرفتم!!!!! چون آقا سر کار بود منم فکر میکردم کارم درسته که تنهایی نمیرم و کادو میفرستادم! مادربزرگم روز اول عید فوت کرد گفتم پاشو بریم دیر میشه گفت من شرکتم این چند روز! دیگه من گفتم خودم با اتوبوس میرم بالاخره منو رسوند تا شب! و فرداشم برگشتم با اینکه میتونست بگه من میرم تو بمون توی مراسم با مامانت اینا بیا! نتیجه ش چی شد؟! الان سه ساله دارم با پسرم جدا زندگی میکنم و خودم رییس خودمم😊 نخواستم والا همچین شوهر رو مخی

2810