2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهر فلان فلان شده چیکار باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل این رفتارش رو ازش بپرس شاید از فامیلای شما خوشش نمیاد دوست نداره بره

ن این دلیلش نیست...کلا خانوادگی بزا خودشون ارزش قایلن فک میکنن مردم وظیفشونه احترام بذارن ولی خودشون نه..اگ خودشون این‌کارو بکنن حیف میشن ..باور کن دقیقا همینن

به نظر من خانم 

سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین و من بعد برا رفتن بهش درخواست ندین 

گاهی وقتا بعضی از آدما حس خود بینی دارن و حس میکنن حد و اندازه شون خیلی بالا هستش 

و تو بعضی از آدما هم این رفتار ریشه تو خانواده ش داره 

بنظر من اگر میخوای باهاش زندگی کنی و ادامه بدی دنبال صلح باش نه جنگ 

و سعیی کن با مهربونی و آرومی تو زمانی که هردوتون آروم باشین باهاش در این باره حرف بزنی و نارحتیتو بگی و ابراز کنی

به نظر من خانم  سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین و من بعد برا رفتن بهش درخواست ندین  گاهی و ...

تازه بهمم میگه نمیریم هاا نمیریم هاااا تهدید میکنه...بعدم میگه ب جهنم ب درک ب قیامت ک نمیای ...اگ بخدا این کلمات رو من بش بگم جیگر منو خون میکنه انقد اذیتم میکنه....

بنظر من اگر میخوای باهاش زندگی کنی و ادامه بدی دنبال صلح باش نه جنگ  و سعیی کن با مهربونی و آر ...

این راها رو رفتم....چقد دیگه کوتا بیام و خودخوری کنم..همیشه باش را میام....متاسفانه وقتی مادرش اینجوری تربیتش کرده کاری از دستم برنمیاد ..

فقط دنیال راه حلم ک ن حرص بخورم ن آبروم بره جایی ن این پرر رو بشه ...تازه این دنبالم را بیفته هی...

تازه بهمم میگه نمیریم هاا نمیریم هاااا تهدید میکنه...بعدم میگه ب جهنم ب درک ب قیامت ک نمیای ...اگ بخ ...

مهم نی نیاد خانم 

با عدم حضورش تو مجالس خانواده شما به مرور از چشم ها میفته و احترام و اعتبارش از بین میره 

مهم نی نیاد خانم  با عدم حضورش تو مجالس خانواده شما به مرور از چشم ها میفته و احترام و اعتبارش ...

خب تهش منم در کنارش کمرنگ میشم...بعدش بچه هام رو کسی تحویل نمیگیره و ممکنه سرکوفت بزنن و کلا جالب نیس...مشکل من ایناس

خب تهش منم در کنارش کمرنگ میشم...بعدش بچه هام رو کسی تحویل نمیگیره و ممکنه سرکوفت بزنن و کلا جالب نی ...

آره بهتون حق میدم واقعا سخته خانم 

ولی یه مدت لازمه این رفتار رو بکنین که شوهرتون متوجه بشه 

آره بهتون حق میدم واقعا سخته خانم  ولی یه مدت لازمه این رفتار رو بکنین که شوهرتون متوجه بشه&nb ...

فک میکنین متوجه میشه.؟ تازه انقد رفتارای تابلویی انجام میده ک ب بقیه اجازه توهین و هر رفتار نامعقولی رو میده.....فقط بامن اینجوری وگرنه با خانوادش کاری نمیکنه ًضایع بشن ..یا کسی سواستفاده کنه ..حتی بااینکه اونا خیلی بدتر از خودشن