2777
2789
عنوان

لطفا برام‌دعا کنید.چقدر بی وجدانن اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 39 پست
عزیزم مهریه ام کمه.

كم يعني چقدر

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک مرد بالا سر دخترها باشه که خوبه کاشکی شوهر منم یک پدر متعهد داشت

عزیزم یه آدم معتاد که تمام عمرش تو رندان بوده و برا بچه های خودشم کاری نکرده؛سابقه ی همه کاری هم داره؛جز پول هم به هیچی فکر نمیکنه؛همون نباشه بهتره.

بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
۱۴ تا سکه

همين الاهي، ايشالا حل ميشه همه چي خدا هدايتشون كنه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

دلم شکسته.

از همه چیز سهمشون رو گرفتن.

همه چیز.

وقتی بحث بدهی و خرج و مخارج مراسمات یادبود همسرم بود میگفتن شوهر تو خودت خرج کن.

بعدش گفتن پسر ما بوده.ما بزرگش کردیم.

برو مهریت رو بزار اجرا پدر شوهرت باااید بهت بده بعدم تقاضای نفقه کن تو هم عذابشون بده پول دیه هم تا سن قانونی میرسه به قیم بچه ها

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
برو مهریت رو بزار اجرا پدر شوهرت باااید بهت بده بعدم تقاضای نفقه کن تو هم عذابشون بده پول دیه هم تا ...

به خدا خسته ام کردن.

داغ خودم بس برام.

فقط میخوام تو آرامش دخترامو بزرگ کنم.اما نمیزارن.

پدر شوهرم کلی وام و بدهی داره که همیشه بیچاره همسرم به خاطر آبروش پرداختشون میکرد؛الان که همسرم نیست افتاده به جون من.مادر همسرم میگفت وکیل بهمون گفته همه کاره است شوهرم.پول بچه ها هم باید پیش ما باشه.

میگفت بچه هات ماله خودت.امور مالی با ما وگرنه دادگاه شکایت میکنیم.

منم گفتم راحت باشید.شکایت کنید.

[QUOTE=43532668]میگفت بچه هات ماله خودت.امور مالی با ما وگرنه دادگاه شکایت میکنیم. منم گفتم راحت باشید.شکایت کنید.[/QUOTE]

حسابي اذيتشون كن اينجور كه از وضع ماليشون ميگي بنظرت ميتونن وكيل خوب بگير ن؟؟

سلام جیران جان 

من معمولاتاپیکهاتومیخونم 

برات ارزوی ارامش میکنم دوستم

ببین شمامیگی پدرشوهرت زندان بوده مس عدم صلاحیتشو اثبات کن واز طریق وکیل کلا اقدام کن که هیییچ حقی نداشته باشه

یکباربرای همیشه از دست این مرد راحت بشو

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
2810