2777
2789
عنوان

لطفا برام‌دعا کنید.چقدر بی وجدانن اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا خسته ام کردن. داغ خودم بس برام. فقط میخوام تو آرامش دخترامو بزرگ کنم.اما نمیزارن. پدر شوهر ...

ببیسن الان که اونا گرفتاری دران بهترین فرصته که بزاریشون تو فشار یکم اذیتشون کن بعد حضانت بچه هات رو واسه همیشه بگیر نقطه ضعف نشون نده یکم اولش سخته ولی بعدش ارامشه بگو در قبال مهریه حضانت د ایم می خوام بعد که گرفتنی برو با بچه ها راحت زندگی کن تو ارامش دیه باباشون رو هم خود بچه ها تو 18 سالگی فقط می تونن زنده کنن تو و بابا بزرگشون هیچ کاری نمی تونید بکنید

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
عزیزم کوتاه نیا  میدونم خسته ای وحق داری خیلی حق دهری دوستم امانیروت رو جمع کن وباهاش مبارزه ...

کوتاه که نمیام.

تمام تلاشمو میکنم.

بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

عزیزم حتما یه وکیل خوب و کارکشته بگیر.وگرنه انقد قوانین پیچیده هست که سرت کلاه بزارن

انشالله دستشون برا همیشه کوتاه شه از زندگیت و به ارامش برسین

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

خيلى ناراحت كننده است. احتياج به وكيل دارى كه كمكت كنه بتونى عدم صلاحيت سرپرستى بگيرى. خودت كه قيم باشى دستشون كوتاه مى شه. خيلى بده كه براى ارث بچه صغير نقشه كشيدند.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

هیچ  کاری نمیتونه بکنه 

ما اطرافیان داشتیم 

فقط وکیل بگیر 

عدم صلاحیت را حتمن اثبات کن 

از من میشنوی اجازه نده بچه پدربزرگ و مادربزرگ رو ببینند؛چون خانواده های پول دوست سعی میکنند از مادر پیش بچه بد بگن؛تا بچه بیاد سمتشون و اختیار حساب نفقه رو داشته باشند