2777
2789

سلام دوستان.وقتتون به خیر.از تاپیک هایی که قبلا گذاشتم میتونید بخونید؛اما کوتاه بگم گه همسرمو از دست دادم و دو دختر دارم.

تو این مدت هم خانواده همسرم خیلی عذابم دادن؛نه تنها یارم نبودن که نمک رو زخمم شدن؛حالا مادرشون زنگ زده که وکیل گرفتیم و میخوایم برا دیدن نوه هامون اقدام کنیم.

به خدایی خدا که حتی یه بار هم نشده که بگن میخوایم ببینیمشون و من نزارم؛بارها گفتن ما میخوایم بیایم من گفتم تشریف بیارید و نیومدن.تو این مدت یه نون نخریدن برا خونه پسرشون.به خدا اینقدر مشکل رو سرم ریخته که دیگه تحمل این دادگاه رفتن رو ندارم.

فقط برام دعا کنید خدا شرشون رو به خودشون برگردونه.

بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

خدا رحمت كنه همسرتونو ، شاغل هستين ، فقط ديدن بچه ها رو ميخوان شما بگو من مشكلي ندارم كه ،سرپرستيشونو كه نميخان

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

اخه چقدر بی وجدان باشه ادم

فقط دارن دروغ میگن و مظلوم میکنن.

تا قبل اینکه همسرم رحمت خدا بره 

تمام خرجی شونو همسرم میداد

بعدش رفتن که رفتن.

حتی عیدی هایی که سال اول اقوام به دخترام دادن رو خودشون برداشتن و به من نگفتن بعد تو خیابون یکی از اقوام منو دید گفت خواستیم بیایم پیشت مادرشوهرت ادرس نداده گفته عروسم هیچ کسی رو تو خونه اش راه نمیده ما هم عیدی دخترا رو دادیم بهشون.

منم هاج  و واج داشتم نگاشون میکردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت كنه همسرتونو ، شاغل هستين ، فقط ديدن بچه ها رو ميخوان شما بگو من مشكلي ندارم كه ،سرپرستيشون ...

نه شاغل نیستم.

دیدن بچه ها رو هم نمیخوان.

پدرشوهرم چون وکیل بهش گفته ولی قهری هستی و قیم دخترا و امور مالیشون دست تو ؛میخواد پول دیه که سهم دخترام هست رو بکشه بالا.

نمیدونه که من نمیزارم.

عزیزم نگران نباش 

ایشالله که خیره و بدون با آدمهای اینطوری باید بزنی خودتو به بی خیالی و بچه هاتو بزرگ کنی 

اگه برات هم ممکنه یک زنگ بهشون بزن و بگو مگه من نمیزارم بچه ها رو ببینید که رفتید دادگاه؟ 

در رفتارهای  خودت هم یک کنکاش بکن شاید باعث شدی اونا این فکر رو بکنن که میخوای نذاری بچه ها رو ببینن... اگر این حس رو بهشون دادی با گرمی حلش کن نه اینکه مقابله کن 

نه شاغل نیستم. دیدن بچه ها رو هم نمیخوان. پدرشوهرم چون وکیل بهش گفته ولی قهری هستی و قیم دخترا و ا ...

پول دخترا كه به اون نميرسه مگه نميره به حسابشون تا به سن قانوني برسن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
عزیزم نگران نباش  ایشالله که خیره و بدون با آدمهای اینطوری باید بزنی خودتو به بی خیالی و بچه ه ...

نه به خدا.

خاله و دایی و عمه و عمو های همسرم میان سر میزنن.اینا نمیان اصلا.

مادر همسرم میگفت چرا نون نمیخری بیاری برا ما.

آخه من همسرمو از دست دادم به جای اینکه من توقع کنم شما توقع داری؟

هم شوهرت هست هم اون یکی پسرت.

نه شاغل نیستم. دیدن بچه ها رو هم نمیخوان. پدرشوهرم چون وکیل بهش گفته ولی قهری هستی و قیم دخترا و ا ...

عزیزم پول رو نمیتونه بالا بکشه دولت اون پول رو حفظ میکنه تا سن قانونی بچه ها... 

پول دخترا كه به اون نميرسه مگه نميره به حسابشون تا به سن قانوني برسن

وضعیت قوانین کشورمون مسخره است.ولی قهری که زنده است انگار پدرشون زنده است.و همه کاره است.

نه به خدا. خاله و دایی و عمه و عمو های همسرم میان سر میزنن.اینا نمیان اصلا. مادر همسرم میگفت چرا ن ...

خوب اونا شاید دوست دارن تو بری پیششون... عزیزم بلاخره اونا بچه اشو نو از دست دادن تو خودت مادری میدونی

خوب اونا شاید دوست دارن تو بری پیششون... عزیزم بلاخره اونا بچه اشو نو از دست دادن تو خودت مادری میدو ...

من رفتم 

بارها و بارها 

دست پر هم رفتم.

اما نتیجه اش این شد که به دختر ۶ ساله ام گفتن مادرتون شما رو نمیخواد و میخواد ازدواج کنه و بمونین پیش ما.

دخترم تا چند ماه تحت نظر دکتر بود.

پدر و مادر ارث میبرن مثل دخترا ولی اول از همه مهریتو اجرا بزار بعد از باقیماندش وارث ها میتونن ارث ...

عزیزم مهریه ام کمه.

2810