2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست
خیلی گفتم بارها دعوامون شده سر این گفته باشه فهمیدم ولی باز همون 

ببین داشته خب سعی نکن تغییرش بدی 

اگه الکی بهت ذوق نشون بده و فیلم بازی کنه خوبه؟

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته من خر چقد میگم میگه بابا کار میکنم خسته میشم فلان ولی من گناهم چیه من ازدواج کردم برا محبت دید ...

اوه نههه ما ازدواج نکرده بودیم قرار بود عید فطر عقد کنیم ک دیدم هیچ جوره نمیتونم قانع شمو همش ی خلاء حس میکردم نمیارزید ب اذیت شدنم😉

ببین داشته خب سعی نکن تغییرش بدی  اگه الکی بهت ذوق نشون بده و فیلم بازی کنه خوبه؟

میدونی من وقتی یکی رو دوست دارم ،دوست دارم همش ازش محبت ببینم حرفای خوب بهم بزنه ولی اون اونطور نیست 

میدونی من وقتی یکی رو دوست دارم ،دوست دارم همش ازش محبت ببینم حرفای خوب بهم بزنه ولی اون اونطور نیست ...

وقتی ایده آلت نیست خب چرا ادامه میدی اذیت بشی؟

اونم اذیت میشه هی دعوا دعوا

مبارک باشه گلم ، خب شما یادش بده بذار یاد بگیره با لحن خوب 

میدونی الان ساعت ۲ ولی اون نشسته با خانوادش قراره به من زنگ بزنه  الان بیاد مثل همیشه میگه بحث عروسی بود فلان بود منم دیگه اونقد گفتم خسته شدم دیگه نمیدونم چی بگم به خدا 

وقتی ایده آلت نیست خب چرا ادامه میدی اذیت بشی؟ اونم اذیت میشه هی دعوا دعوا

چطور طلاق بگیرم من به شدت آسیب میبینم حالا اون هیچ خانوادم چی بیچاره ها خیلی ناراحت میشن

چطور طلاق بگیرم من به شدت آسیب میبینم حالا اون هیچ خانوادم چی بیچاره ها خیلی ناراحت میشن

واااو من چرا دقت نکردم به موضوع تاپیکت 

گفتی نامزدی..

خب عزیزم از اول باید دقت میکردی تو انتخاب و معیارهات