2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی می‌ره پیش دبستانی عجیب شده رفتارش...

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای پسر من فقط ساسی مانکن گوش میده با جواد یساری همش درحال رقصه امروز گریمو درآورد میگفت آهنگ بذار م ...

🤣🤣🤣بزار برقصه خونه ما حسینیه هست فعلا.از دست این بچه ها

بیهوده متاز، مقصد خاک است....

خودت آهنگ بذار صداشم زیاد کن بذار صدای آهنگ قالب شه به نوحه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

😂😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خب  یه مداحی بزارید  همتون سینه بزنید . بعد قطع کنید آهنگ ساسی مانکن بزارید برقصید . ب ...

من خودم یه اسپیکر بزرگ دارم حالا ساسی ک ن....ولی همیشه شادمهر و داریوش و...گوش میدم این میگه مامان قطع شو من وصل شم نوحه میزاره سینه میزنه

بیهوده متاز، مقصد خاک است....
پستا رو از اول بخون !

اصلا ربطی به روزی حلال نداره بچه خیلییی زود با محیط ارتباط میگیره..دیده دوستا و مربی هاش سینه زنی میکنن اینم تحت تاثیر قرار گرفته.حالا چند وقتی  بگذره فراموشش میشه...هر کی هم ربطش داده به روزی حلال واقعا احمقه...همه بچه ها پاک و معصومن

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
یه جوری میگن خوبه و بچت روزی حلال خورده که انگار اگه یه بچه بخواد سفالگری کنه یا کلاس بلز بره پدرماد ...

اره دیگه هر کی نزنه تو سرش و دائم گریه نکنه حتما پدرش نون حلال بهش نداده اگر میداد حتما پای منبر اشک میریخت 

کمی رکم تو ببخش .... 

ن من کامنا خوندم همچین چیزی نبود چرا جو میدید 

والا منم چیزی ندیدم نمیدونم چرا جو میدن اخه کسی چیزی نگفته

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤