2777
2789

منم دخترم ۹ سالشه اصلا غذا نمیخوره روانیمون کرده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکنجبینی که با عسل و شکر سفید نباشه ، با شکر قهوه ای پخته شده باشه و پرهیز از تمام مضررات و مصرف زیاد میوه جات

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

وزنش زیاد هم کم نیست. الان همه میخوان لاغر باشن.لاغر قوی بهتر از تپل توخالیه. بعضیا فقط باد دارن مثل خودم.غذاهایی که دوست داره رو درست کن واسش.غذاهاشو مقوی کن که همون مقدار کم روهم که میخوره ولی مقوی باشه

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

فهمیدی به منم بگو. پسر منم ۶ سال و ۴ ماهشه. به بدغذایی بچم هیچ جاااا ندیدم. یعنی پدرمو درآورد. مثلا غذاهای خورشتی اصلا نمیخوره. تا حالا اصلا برای صبحانه لقمه نون پنیر یا کره مربا نخورده. اصلا راضی نمیشه یه بار مزشو امتحان کنه😭😭😭😭😭 پسر منم ۱۹ کیلو

وزن ۷۱کیلو. هدف اول( ۶۵)🔒 هدف دوم( ۶۰)🔒 هدف سوم (۵۵🔒)
وزنش زیاد هم کم نیست. الان همه میخوان لاغر باشن.لاغر قوی بهتر از تپل توخالیه. بعضیا فقط باد دارن مثل ...

بدغذا نیست که بگه اینو نمی‌خورم یا اونو نمی‌خورم.. فقط کم میخوره اندازه ۴ تا ۵ قاشق برنج ..آخه خیلی لاغره دیگه

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤

بچه خواهرم 7 سالشه شربت سانستول زینک بهش میده یکم بهتر شده . سعی کن غذا هایی که دوس داره بیشتر بهش بدی. بادام زمینی ، شیره خرما بریزی توی شیر اینا خوبه

خدا رو چه دیدی،یهو دیدی فردا بیدار شدی و تموم کارات راست و ریس شده بود و همه راه ها برات باز شده بود و مشکلت حل شده بود. 
بدغذا نیست که بگه اینو نمی‌خورم یا اونو نمی‌خورم.. فقط کم میخوره اندازه ۴ تا ۵ قاشق برنج ..آخه خیلی ...

خوب پس تعداد وعده هاشو بیشتر کن. بعضیا ذاتا معدشون کوچیکه نمیتونن زیاد بخورن. هردوسه ساعت یبار واسش غذا بیار

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم