2777
2789

سلام عزیزان.

نماز و روزه هاتون قبول باشه.

پیشاپیش عیدتون هم مبارک.

متاسفانه من همسرم رو از دست دادم و دو دختر دارم که تمام خاطرات پدرشون یادشونه؛راستش میخواستم راهنمایی بخوام‌ که از نظر شما که این شرایط رو داشتید؛من به عنوان مادر چه رفتارهایی باید داشته باشم که ضمن اینکه عزیزانم درست تربیت بشن؛

نبود پدرشون رو هم کمتر احساس کنن.ممنون از اینکه وقت میزارید و جواب میدید.واقعا  این قضیه برام‌مهمه.

مثلا اگه رفتاری مادرتون داشتن که تو ذهنتون مونده برام بگید.

خداوند روح  تمام رفتگان خاک رو قرین رحمتش قرار بده.

بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

من بابامو از دست دادم مامانم منو نمیبرد بیرون گردش مسافرت سیزده بدر عیددیدنی محرم توهیئت ماه رمضون تومسجدهیچچچی هیچچی خییییلی بهم سخت میگذشت به بقیه که نگاه میکردم چون دلم خیلی نازک تراز بقیه بچه هابود فکر میکردم چون بابا ندارم این اتفاقا میوفته وقتی کسی دعوام میکرد خییییلی دلم میشکست فکرمیکردم چون باباندارم بخودشون همچین اجازه ای میدن

درکل شرایطی فراهم کنید که مثل بقیه بچه ها گردششونا داشته باشن خرید خوردن هیچیزی کم نداشته باشن از بقیه

واینکه چون دلشون نازک تره یذره مراعاتشونا بکنید نه اینکه لوسشون کنید ولی کلا بیشتربهشون اهمیت بدین

دراین دنیا که مردانش به نامردی عصا ازکور میدزدند .من از خوش باوری انجا محبت آرزو کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بابامو از دست دادم مامانم منو نمیبرد بیرون گردش مسافرت سیزده بدر عیددیدنی محرم توهیئت ماه رمضون ت ...

خدا رحمتشون کنه.

من تمام تلاشم اینه که دقیقا مثل بچه های دیگه باشن.

خیلی حواسم بهشون هست.

خیلی دوست دارن سه تایی بریم مسافرت که متاسفانه فعلا جور نشده.

چون هر جا رفتیم پدرم اینا هم بودن.

من تجربشو نداشتم عزیزم خدا بهتون صبر بده  ولی اینو میدونم که بزرگ کردن دختر بدون پدر خیلی راحت ...

خدا رو شکر عزیزم.

خدا رحمتشون کنه. من تمام تلاشم اینه که دقیقا مثل بچه های دیگه باشن. خیلی حواسم بهشون هست. خیلی دو ...

خیلی ممنون خدارفتگان شمارم بیامرزه

اگه ماشین ندارین حتما تهیه کنید وازهیچ لحاظ کم نذارید نگید من زنم نمیتونم شما دیگه یه مرد به تمام معنا هستید مسافرتم ببریدشون 

دراین دنیا که مردانش به نامردی عصا ازکور میدزدند .من از خوش باوری انجا محبت آرزو کردم

حتما مسافرتای۳نفره برین.نزارین تو دلشون بمونه.به خانواده تون هم بگین که بچه ها دلشون یه میافرت تنهایی میخواد.باهاشون دوست باشین و حرف بزنین.هیچ اشکالی نداره که گاهی از باباشون بگین.از کتابای تو این زمینه هم کمک بگیرید.

خدا رو شکر کنید که بچه ها دخترن.نگهداری پس سخت تره .چون میخواد محیط بیرون و تجربه کنه.امیدوارم دسته گلاتون و به نحو احسنت بزرگ کنید و شاهد خوشبختیشون باشید.۲تا داماد گل که آرامشگر زندگیتون باشن.به حق این روزهای پر برکت.

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

عزیزم من ۶ ساله بودم پدرم فوت کرده.مادر من یه زن جوون بود ولی ازدواج نکرد خودشو وقف ما کرد.

همیشه از همه بهتر بودیم.کامپیوتر مد میشد اول ما داشتیم .لب تاب میومد اول ما .لباس اول ما .یعنی هیچی واسمون کم نمیزاشت.مدام هم بهمون میگفت شما پدرتون حضرت  علی هست.توجه خدا به شما بیشتره و خدا بیشتر دوستت ون داره. همیشه هم میگفت بچه های من از همه نطر از پدر دارها بهترن .الهی شکر جهیزیه ام هم تک بود واقعا از پدر دارها بهتر.وضع  مالیمون  هم هم متوسط رو به خوب بود ولی خدا میرسوندنش. 

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
خیلی ممنون خدارفتگان شمارم بیامرزه اگه ماشین ندارین حتما تهیه کنید وازهیچ لحاظ کم نذارید نگید من زن ...

خدا رو شکر ماشین دارم.

خودم تمام کارا رو انجام میدم.

از خرید گرفته تا تمام چیزای دیگه.

انشاالله مسافرت هم میبرمشون.

ممنون عزیزم که راهنماییم کردین.

امیدوارم خوشبخت باشین.

حتما مسافرتای۳نفره برین.نزارین تو دلشون بمونه.به خانواده تون هم بگین که بچه ها دلشون یه میافرت تنهای ...

ممنونم عزیز دلم.

چه دعاهای قشنگی.

عزیزم من ۶ ساله بودم پدرم فوت کرده.مادر من یه زن جوون بود ولی ازدواج نکرد خودشو وقف ما کرد. همیشه ا ...

خدا حفظ کنه مادرتون رو.

امیدوارم منم بتونم برا دخترام مادر خوبی باشم.

خدا رو شکر که مادرتون خوشبحتی شما رو میبینه و مرهمی شده رو داغ دلش.

انشالله  به خوبی  با شرایط کنار میایید.   منم ۳ سالم بود  پدرمو از دست دادم   مادرم  ۲۸ سالش بود   ولی به پای منو  برادرام موند  و بزرگمون کرد   همراه  مادربزرگم.   نذاشتن کمبودی حس کنیم   در حد  خودمون.  خدارو شکر  میتونید  از لحاظ  مالی  تامینشون  کنید    اگه تو این مورد مشکل باشه خیییلی شرایط سختتر میشه.

2810