2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که پدرشون رو توی کودکی از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3263 بازدید | 52 پست
وای عجب ادمهایی واقعا من فک میکنم.نسل ما بهتر از نسل پدر مادرهامونیم از لحاظ درک و دلسوزی موافقین؟؟

خاندان مامانم همیشه پول پرست بودن و هستن

ولی خاندان بابام نه 

خدا روشکر مامانم میگه شما به خاندان پدری رفتین 

جالبه اصلا ما رو آدم حساب نمیکردن ولی برای داداشم که کارو بارش گرفت هر روز پیغام پسغام میفرستادن 

خواهش میکنم   میدونم   یه حرفایی بدجور   سنگینی  میکنه  رو  دل   ...

ما هنوز هم بعد از20سال نمیان خونمون.سراغ نمیگیرن..متاسفانه

داداش بزرگمزن گرفت زن عموم و عموم و دایی ها باهامون سر سنگین شدن..قهر کردن..اخه داداشم خودش انتخاب کرد دوست نداشت فامیل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاندان مامانم همیشه پول پرست بودن و هستن ولی خاندان بابام نه  خدا روشکر مامانم میگه شما به خا ...

اره دیدی واقعا

حالا من به داداشهام زنگ میزنن بیاین زن بدیم بهتون

ولی منه بدبخت یکیشون نگفت بریم دخترشو بگیریم.چون پسرا پولدار شده بودن و کار بار داشتن ولی من نه

مادرمم گفته من فقط پسر ندارم دختر هم داشتم .چرا دخترمو نیومدین براش.برا پسرا چطور هر روز زنگ میزنین بهشون

اره دیدی واقعا حالا من به داداشهام زنگ میزنن بیاین زن بدیم بهتون ولی منه بدبخت یکیشون نگفت بریم دخ ...

نه بابا داداش من که میگه اینا ذاتشون خرابه دوستشون ندارم

هرچند با ازدواج غلطش ما رو سوزوند و فرقی نداشت

منم دارم دخترم بدون پدر بزرگ میکنم.البته با پدر مادرم زندگی میکنیم.دوست عزیز من همیشه تو پارک به پدرا نگاه میکنم ببینم چه کارایی میکنن.بنظرم مردا تو بازی های بچگونه جسور تر و فعالترن بچه ها خوششون میاد.

دخور من گاهی پدرش ملاقات میکنه من با مشاور صحبت کردم میگفت چون مردا کمتر بکن نکن میگن به بچه ها با پدر بیرون رفتن بیشتر خوش میگذره.منم سعی میکنم بعضی وقتا مامان باحالی باشم.

یا شهربازی دقت کنی اکثرا پدرا تو بازیها با بچه ها مشارکت میکنن.منم سعی میکنم‌میبرمش یه گوشه وانستم شاد باشم و تو بازیهای شهربازی دوتا بازی کنیم.

مسافرت هم‌موافقم.

اینکه رانندگی میکنی هم خیلی نقطه قوته.

من دائم به دخترم میگم من خیلی قوی ام سعی میکنم‌تکیه گاه باشم.

هم پدر هم مادر بودن مسلما سخت تره.ولی با یه کم تمرین و دقت تو رفتار دیگران درست میشه.

زیادم به خودت سخت نگیر نمیشه تو همه چی صد باشیم.