2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من اهل این استان هستم  مردم لردگان با خودشون و دور وری ها خیلی خوبن و وفادار بهم دیگه و ا ...

چن تا سوال داستم میشه درخواستو قبول کنی

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
من خودم لردگونیم سوال داری بپرس

چن تا سوال داشتم میشه درخاستو قبول کنب

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ

در کل بختیاری ها لر بزرگ هستن و راجب گویش متفاوتشون اینو بگم که کلا توی مناطق لر نشین مخصوصا چهارمحال و بختیاری هر پنج کیلومتر لهجه ها فرق داره😂

اطراف من واقعا آدمهای تعصبی وجود ندارد که به حجاب و عکس روی پروفایل و خروج و ورد از خونه گیر بدن واقعا آزادیم از این لحاظ اینو چون بعضیا گفتن میگم.. ممکن هم هست آدم های شکاکی وجود داشته باشه که این یه مشکل روانیه نه قومی

ما توی عروسیامون حدود دوهزار نفر حتی بیشتر میرم و خسیسی خیلی بده برامون البته اینجور نیست که آدم خسیس نباشه😂😂ولی خیلیییی کم خسیس میبینم حتی اونی که وضعیت مالی خیلی ضعیفی داشت امسال برای عروسی هر دو پسرش تالار و بهترین غذا و خواننده و ساز محلی رو آورد...

همه هم توی حیاط تالار زن و مرد کنار هم می‌رقصیم 

البته سه شهر هستن که مذهبی ترن مثل فارسان و باباحیدر و فیل آباد که فقط مردا توی حیاط با ساز محلی می رقصن که خودمم علتشو نمی‌دونم...

شیدا 🤍🦋
خیلی برخورد دارم باهاشون، خیلی دروغ میگن ، اهل چشم و هم چشمی زیاد ، دو رو هم هستن ،البته اون یه سریا ...

دروغگو  جد و. ابادته حق نداری توهین کنی مگه بختیاریا  چیزکردن  ...... که داغی ازشون  بی اصل نسب توهین نکن به کسی که جزعه خوبان دوران هستن  ما بی بی مریم سرلوحه تمام زندگیونه  اگه بشناسیش و سوادت به این چیزا برسه اگرم نمیدونی برو تحقیق کن بعد خرف اضافه بزن حق توهین نداری ونداشتی 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم